III Aquathlon Osielsko

Wyniki

"125 m bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Jeremiasz Skutecki 39 Aqua Swim 8 lat i młodsi (chłopcy) 1 - 01:10 - Ukończył
2 Szymon Lassak 45 Dęby Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 2 - 01:10 - Ukończył
3 Magnus Antonioli 48 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 3 - 01:12 +2 sek. Ukończył
4 Miłosz Wiśniewski 117 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 4 - 01:18 +8 sek. Ukończył
5 Zofia Staszewska 11 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 1 - 01:18 +8 sek. Ukończyła
6 Anna Klóska 5 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 2 - 01:19 +9 sek. Ukończyła
7 Wojciech Staszewski 44 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 5 - 01:19 +9 sek. Ukończył
8 Miłosz Gawron 50 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 6 - 01:19 +9 sek. Ukończył
9 Weronika Wolschleager 8 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 3 - 01:20 +10 sek. Ukończyła
10 Amelia Wojczakowska 7 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 4 - 01:20 +10 sek. Ukończyła
11 Lenart Antonioli 40 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 7 - 01:20 +10 sek. Ukończył
12 Maks Migała 41 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 8 - 01:21 +11 sek. Ukończył
13 Alicja Podlasińska 6 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 5 - 01:21 +11 sek. Ukończyła
14 Nadia Bojarojć 118 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 6 - 01:21 +11 sek. Ukończyła
15 Mateusz Główczewski 38 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 9 - 01:22 +12 sek. Ukończył
16 Maria Pietrowicz 1 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 7 - 01:26 +16 sek. Ukończyła
17 Jan Kiliński 37 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 10 - 01:26 +16 sek. Ukończył
18 Amelia Zygmunt 2 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 8 - 01:27 +17 sek. Ukończyła
19 Julia Lewandowska 9 KS Piranie Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 9 - 01:27 +17 sek. Ukończyła
20 Jakub Pezacki 42 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 11 - 01:30 +20 sek. Ukończył
21 Natan Kamiński 35 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 12 - 01:30 +20 sek. Ukończył
22 Jan Cieślak 43 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 13 - 01:30 +20 sek. Ukończył
23 Zuzanna Linke 32 Aqua Swim 8 lat i młodsi (dziewczynki) 10 - 01:37 +27 sek. Ukończyła
24 Nicole Beltrowska 4 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (dziewczynki) 11 - 01:37 +27 sek. Ukończyła
25 Adam Klóska 34 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 8 lat i młodsi (chłopcy) 14 - 01:38 +28 sek. Ukończył


Do góry




"250 m bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Igor Dulęba 55 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 1 - 01:50 - Ukończył
2 Szymon Tobiś 56 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 2 - 01:52 +2 sek. Ukończył
3 Michał Smal 61 KS Piranie Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 3 - 01:52 +2 sek. Ukończył
4 Lavinia Antonioli 15 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (dziewczynki) 1 - 01:54 +4 sek. Ukończyła
5 Hubert Hałas-Agatowski 53 KS Piranie Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 4 - 01:57 +7 sek. Ukończył
6 Bartosz Staszewski 60 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 5 - 01:57 +7 sek. Ukończył
7 Oskar Chwieduk 49 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 6 - 02:00 +10 sek. Ukończył
8 Stanisław Gibas 64 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 7 - 02:01 +11 sek. Ukończył
9 Bartek Malinowski 46 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 8 - 02:01 +11 sek. Ukończył
10 Ryszard Badowicz 121 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 9 - 02:05 +15 sek. Ukończył
11 Szymon Podolski 54 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 10 - 02:06 +16 sek. Ukończył
12 Zuzanna Tarkowska 17 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (dziewczynki) 2 - 02:09 +19 sek. Ukończyła
13 Mateusz Piotrowski 51 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 11 - 02:10 +20 sek. Ukończył
14 Artur Leszczyński 122 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 12 - 02:11 +21 sek. Ukończył
15 Szymon Russ 47 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 13 - 02:12 +22 sek. Ukończył
16 Wiktoria Cieślak 16 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (dziewczynki) 3 - 02:15 +25 sek. Ukończyła
17 Julia Zygmunt 18 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (dziewczynki) 4 - 02:17 +27 sek. Ukończyła
18 Ksawery Swendrak 62 Aqua Swim 9-10 lat (chłopcy) 14 - 02:19 +29 sek. Ukończył
19 Jakub Kromrych 59 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 9-10 lat (chłopcy) 15 - 02:22 +32 sek. Ukończył


Do góry




"500 m bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Marcel Główczewski 65 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (chłopcy) 1 - 03:00 - Ukończył
2 Laura Durałek 22 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (dziewczynki) 1 - 03:04 +4 sek. Ukończyła
3 Borys Migała 67 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (chłopcy) 2 - 03:07 +7 sek. Ukończył
4 Pola Karolczak 23 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (dziewczynki) 2 - 03:08 +8 sek. Ukończyła
5 Nikola Wiktorska 25 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (dziewczynki) 3 - 03:09 +9 sek. Ukończyła
6 Radosław Winiecki 63 Aqua Swim 11-12 lat (chłopcy) 3 - 03:11 +11 sek. Ukończył
7 Piotr Górecki 66 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (chłopcy) 4 - 03:12 +12 sek. Ukończył
8 Patrycja Wojciechowska 24 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (dziewczynki) 4 - 03:14 +14 sek. Ukończyła
9 Zuzanna Schneider 21 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (dziewczynki) 5 - 03:23 +23 sek. Ukończyła
10 Olivia Wesołowska 19 Aqua Swim 11-12 lat (dziewczynki) 6 - 03:27 +27 sek. Ukończyła
11 Marcin Gibas 73 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 11-12 lat (chłopcy) 5 - 03:29 +29 sek. Ukończył
12 Michalina Lukwińska 120 Aqua Swim 11-12 lat (dziewczynki) 7 - 03:47 +47 sek. Ukończyła


Do góry




"1 km bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tymoteusz Domagała 82 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 13-14 lat (chłopcy) 1 - 04:05 - Ukończył
2 Natalia Hermanowska 28 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 13-14 lat (dziewczynki) 1 - 04:23 +18 sek. Ukończyła
3 Alicja Sędłak 27 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 13-14 lat (dziewczynki) 2 - 04:35 +30 sek. Ukończyła
4 Dominika Ronkiewicz 26 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 13-14 lat (dziewczynki) 3 - 04:36 +31 sek. Ukończyła
5 Mikołaj Wolski 79 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 2 - 04:49 +44 sek. Ukończył
6 Maksymilian Wamka 80 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 13-14 lat (chłopcy) 3 - 04:51 +46 sek. Ukończył
7 Maciej Michalski 75 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 4 - 04:56 +51 sek. Ukończył
8 Antoni Staszewski 78 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 5 - 04:56 +51 sek. Ukończył
9 Michał Lewandowski 74 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 6 - 04:57 +52 sek. Ukończył
10 Jakub Dober 72 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 7 - 05:05 +01:00 Ukończył
11 Zuzanna Lukwińska 119 Aqua Swim 13-14 lat (dziewczynki) 4 - 05:25 +01:20 Ukończyła
12 Oliwier Piliński 77 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 8 - 05:29 +01:24 Ukończył
13 Szymon Pezacki 76 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 13-14 lat (chłopcy) 9 - 05:42 +01:37 Ukończył


Do góry




"2 km bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Mateusz Wamka 88 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 15-17 lat (chłopcy) 1 - 06:59 - Ukończył
2 Mateusz Sobowiec 85 MUKS Piętnastka Bydgoszcz 15-17 lat (chłopcy) 2 - 07:17 +18 sek. Ukończył
3 Jakub Staszkiewicz 87 STASHKY TEAM 15-17 lat (chłopcy) 3 - 08:20 +01:21 Ukończył
4 Oskar Durałek 86 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 15-17 lat (chłopcy) 4 - 08:29 +01:30 Ukończył
5 Kacper Bartczak 83 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 15-17 lat (chłopcy) 5 - 08:39 +01:40 Ukończył
6 Aleksandra Staszewska 29 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 15-17 lat (dziewczynki) 1 - 09:59 +03:00 Ukończyła
7 Daniel Zioła 84 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 15-17 lat (chłopcy) 6 - 10:32 +03:33 Ukończył


Do góry




"5 km bieg"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tomasz Ługowski 92 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 18+ (M) 1 - 21:56 - Ukończył
2 Bartosz Lassak 94 Dęby Osielsko 18+ (M) 2 - 23:22 +01:26 Ukończył
3 Agnieszka Kostyra 30 Toruński Klub Triathlonowy 18+ (K) 1 - 23:57 +02:01 Ukończyła
4 Aureliusz Woźniak 125 18+ (M) 3 - 24:14 +02:18 Ukończył
5 Weronika Poczwardowska 123 18+ (K) 2 - 25:18 +03:22 Ukończyła
6 Jarosław Klóska 90 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 18+ (M) 4 - 35:50 +13:54 Ukończył


Do góry




"5 km bieg (R)"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Andrzej Durałek 113 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (M) 1 - 21:20 - Ukończył
2 Mateusz Grzelak 107 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 18-29 (M) 1 - 22:13 +53 sek. Ukończył
3 Adam Staszewski 110 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (M) 1 - 22:44 +01:24 Ukończył
4 Radosław Linke 128 30-39 (M) 2 - 24:22 +03:02 Ukończył
5 Marcin Gawron 114 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (M) 2 - 24:34 +03:14 Ukończył
6 Mariusz Gibas 116 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (M) 3 - 25:23 +04:03 Ukończył
7 Michał Sędziak 127 30-39 (M) 3 - 26:21 +05:01 Ukończył
8 Artur Podolski 115 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (M) 4 - 26:54 +05:34 Ukończył
9 Anna Durałek 105 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (K) 1 - 28:13 +06:53 Ukończyła
10 Anna Tarkowska 104 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 1 - 28:23 +07:03 Ukończyła
11 Paulina Wojczakowska 99 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 2 - 28:43 +07:23 Ukończyła
12 Karolina Schneider 98 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 3 - 29:01 +07:41 Ukończyła
13 Piotr Płonkowski 112 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (M) 4 - 29:51 +08:31 Ukończył
14 Monika Staszewska 103 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 4 - 30:00 +08:40 Ukończyła
15 Marcin Schneider 108 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (M) 5 - 30:52 +09:32 Ukończył
16 Agnieszka Suchomska 102 30-39 (K) 5 - 32:56 +11:36 Ukończyła
17 Justyna Ściesińska 106 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 40-49 (K) 2 - 33:21 +12:01 Ukończyła
18 Agnieszka Cieśla 129 30-39 (K) 6 - 33:48 +12:28 Ukończyła
19 Przemysław Zygmunt 109 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (M) 6 - 33:48 +12:28 Ukończył
20 Paulina Pastwa 96 18-29 (K) 1 - 34:21 +13:01 Ukończyła
21 Agata Rybak 97 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 18-29 (K) 2 - 34:33 +13:13 Ukończyła
22 Małgorzata Podolska 100 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 7 - 37:18 +15:58 Ukończyła
23 Marzena Żychlińska 101 Klub Sportowy Rekiny Osielsko 30-39 (K) 8 - 38:08 +16:48 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×