1. Rowerowy Dzień Dziecka

Wyniki

"2-4 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




"5-6 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Patryk Balina 134 Brak klubu 5-6 lat (chłopcy) 1 01:18-- - 01:18 - Ukończył
2 Mikołaj Gregorczyk 72 5-6 lat (chłopcy) 2 01:31-- - 01:31 +13 sek. Ukończył
3 Wojciech Murawski 189 5-6 lat (chłopcy) 3 01:33-- - 01:33 +15 sek. Ukończył
4 Leonard Krupiński 141 Hojnie obdarzeni 5-6 lat (chłopcy) 4 01:37-- - 01:37 +19 sek. Ukończył
5 Jan Lazarowicz 33 5-6 lat (chłopcy) 5 01:38-- - 01:38 +20 sek. Ukończył
6 Oskar Kobuszyński 90 5-6 lat (chłopcy) 6 01:38-- - 01:38 +20 sek. Ukończył
7 Julian Lazarowicz 34 5-6 lat (chłopcy) 7 01:42-- - 01:42 +24 sek. Ukończył
8 Emil Borkowski 25 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 8 01:43-- - 01:43 +25 sek. Ukończył
9 Aleksander Bloch 129 5-6 lat (chłopcy) 9 01:48-- - 01:48 +30 sek. Ukończył
10 Adam Bartos 144 5-6 lat (chłopcy) 10 01:48-- - 01:48 +30 sek. Ukończył
11 Maja Peplińska 58 5-6 lat (dziewczynki) 1 01:50-- - 01:50 +32 sek. Ukończyła
12 Hanna Majewska 187 5-6 lat (dziewczynki) 2 01:54-- - 01:54 +36 sek. Ukończyła
13 Oskar Brzeziński 122 5-6 lat (chłopcy) 11 01:57-- - 01:57 +39 sek. Ukończył
14 Igor Orzechowski 132 5-6 lat (chłopcy) 12 02:00-- - 02:00 +42 sek. Ukończył
15 Milena Wisz 70 5-6 lat (dziewczynki) 3 02:13-- - 02:13 +55 sek. Ukończyła
16 Jakub Bartos 145 5-6 lat (chłopcy) 13 02:15-- - 02:15 +57 sek. Ukończył
17 Zosia Czajkowska 64 Przedszkole Rządz Pszczoła 5-6 lat (dziewczynki) 4 02:19-- - 02:19 +01:01 Ukończyła
18 Staś Świetlik 68 5-6 lat (chłopcy) 14 02:29-- - 02:29 +01:11 Ukończył
19 Igor Płatek 162 5-6 lat (chłopcy) 15 02:34-- - 02:34 +01:16 Ukończył
20 Ksawier Laskowski 56 5-6 lat (chłopcy) 16 02:40-- - 02:40 +01:22 Ukończył
21 Juliana Chlewicka 29 5-6 lat (dziewczynki) 5 02:40-- - 02:40 +01:22 Ukończyła
22 Eliza Zielińska 53 Przedszkole Kuntersztyn 5-6 lat (dziewczynki) 6 02:43-- - 02:43 +01:25 Ukończyła
23 Damian Schoenwald 176 5-6 lat (chłopcy) 17 02:44-- - 02:44 +01:26 Ukończył
24 Olga Kaczorowska 88 5-6 lat (dziewczynki) 7 02:46-- - 02:46 +01:28 Ukończyła
25 Michał Kaniewski 27 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 18 02:47-- - 02:47 +01:29 Ukończył
26 Blanka Sarnecka 142 5-6 lat (dziewczynki) 8 02:49-- - 02:49 +01:31 Ukończyła
27 Magda Burdynowska 65 5-6 lat (dziewczynki) 9 03:09-- - 03:09 +01:51 Ukończyła
28 Chiacenta Semmler 131 5-6 lat (dziewczynki) 10 03:25-- - 03:25 +02:07 Ukończyła
29 Nataniel Berendt 177 PROFESSOR.PL 5-6 lat (chłopcy) 19 03:38-- - 03:38 +02:20 Ukończył


Do góry




"7-8 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Borys Szwejkowski 49 7-8 lat (chłopcy) 1 01:1301:14- - 02:27 - Ukończył
2 OLA STEYER 24 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (dziewczynki) 1 01:1501:17- - 02:32 +5 sek. Ukończyła
3 Kacper Warduliński 91 7-8 lat (chłopcy) 2 01:1701:19- - 02:36 +9 sek. Ukończył
4 Dominik MIELNICZEK 79 7-8 lat (chłopcy) 3 01:2201:17- - 02:39 +12 sek. Ukończył
5 Mateusz Głąb 155 7-8 lat (chłopcy) 4 01:1901:21- - 02:40 +13 sek. Ukończył
6 Marcel Trochowski 137 UKS Omega Gruta 7-8 lat (chłopcy) 5 01:2601:16- - 02:42 +15 sek. Ukończył
7 Julia Manikowska 160 7-8 lat (dziewczynki) 2 01:2101:22- - 02:43 +16 sek. Ukończyła
8 Bartosz Pajer 161 7-8 lat (chłopcy) 6 01:2501:26- - 02:51 +24 sek. Ukończył
9 Jakub Józefowicz 23 7-8 lat (chłopcy) 7 01:2701:25- - 02:52 +25 sek. Ukończył
10 Maja Grodzka 150 7-8 lat (dziewczynki) 3 01:2301:31- - 02:54 +27 sek. Ukończyła
11 Staś Gul 115 7-8 lat (chłopcy) 8 01:2801:29- - 02:57 +30 sek. Ukończył
12 Paweł Trochowski 138 UKS Omega Gruta 7-8 lat (chłopcy) 9 01:3301:25- - 02:58 +31 sek. Ukończył
13 Janek Salamon 127 7-8 lat (chłopcy) 10 01:2501:33- - 02:58 +31 sek. Ukończył
14 Alex Felski 76 7-8 lat (chłopcy) 11 01:3701:22- - 02:59 +32 sek. Ukończył
15 Dorian Chyła 181 7-8 lat (chłopcy) 12 01:3201:31- - 03:03 +36 sek. Ukończył
16 Kalina Bednarczyk 143 7-8 lat (dziewczynki) 4 01:3501:30- - 03:05 +38 sek. Ukończyła
17 Marcel Drewnicz 135 7-8 lat (chłopcy) 13 01:4001:27- - 03:07 +40 sek. Ukończył
18 Julian Gliniecki 71 7-8 lat (chłopcy) 14 01:3701:32- - 03:09 +42 sek. Ukończył
19 Julia Piór 196 7-8 lat (dziewczynki) 5 01:4201:27- - 03:09 +42 sek. Ukończyła
20 Emilia Wisz 69 7-8 lat (dziewczynki) 6 01:4001:30- - 03:10 +43 sek. Ukończyła
21 Anna Kobuszyńska 44 SP18 7-8 lat (dziewczynki) 7 01:3901:32- - 03:11 +44 sek. Ukończyła
22 Antoni Wojtakowski 77 7-8 lat (chłopcy) 15 01:3901:38- - 03:17 +50 sek. Ukończył
23 Grzegorz Ubowski 116 7-8 lat (chłopcy) 16 01:5201:25- - 03:17 +50 sek. Ukończył
24 Kaya Akgun 83 7-8 lat (dziewczynki) 8 01:3701:40- - 03:17 +50 sek. Ukończyła
25 Aleksander Piasecki 159 7-8 lat (chłopcy) 17 01:4601:31- - 03:17 +50 sek. Ukończył
26 Lena Chodorowska 183 7-8 lat (dziewczynki) 9 01:4401:40- - 03:24 +57 sek. Ukończyła
27 Filip Leszczyński 179 Brak 7-8 lat (chłopcy) 18 01:4501:42- - 03:27 +01:00 Ukończył
28 Lena Bujak 41 7-8 lat (dziewczynki) 10 01:4901:38- - 03:27 +01:00 Ukończyła
29 Jakub Hatliński 164 7-8 lat (chłopcy) 19 01:4901:42- - 03:31 +01:04 Ukończył
30 Natalia Rzepnikowska 188 Fat Bike Team Brodnica 7-8 lat (dziewczynki) 11 01:5101:40- - 03:31 +01:04 Ukończyła
31 Maciej Mrozek 112 7-8 lat (chłopcy) 20 01:5901:45- - 03:44 +01:17 Ukończył
32 Marysia Czajkowska 63 SP20 1D 7-8 lat (dziewczynki) 12 02:0601:39- - 03:45 +01:18 Ukończyła
33 Milan Krupski 80 7-8 lat (chłopcy) 21 02:0401:50- - 03:54 +01:27 Ukończył
34 Lena ŁĘGOWSKA 84 7-8 lat (dziewczynki) 13 02:1201:58- - 04:10 +01:43 Ukończyła
35 Lena Karnowska 200 7-8 lat (dziewczynki) 14 02:1601:58- - 04:14 +01:47 Ukończyła
36 Tymoteusz Brąszkowski 106 7-8 lat (chłopcy) 22 02:2902:04- - 04:33 +02:06 Ukończył
37 Antoni Chlewicki 30 7-8 lat (chłopcy) 23 02:2802:11- - 04:39 +02:12 Ukończył
38 Jakub Jopek 178 7-8 lat (chłopcy) 24 03:01-- - 03:01 +1 Okr. Ukończył


Do góry




"9-11 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Paweł Bonas 92 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 1 01:3401:28- - 03:02 - Ukończył
2 Stasiu Łysiak 199 N-Bike Academy 9-11 lat (chłopcy) 2 01:2901:33- - 03:02 - Ukończył
3 Bartłomiej Kręcisz 93 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 3 01:4401:25- - 03:09 +7 sek. Ukończył
4 Seweryn Olech 180 9-11 lat (chłopcy) 4 01:3301:37- - 03:10 +8 sek. Ukończył
5 Jakub Tyburczy 86 N-bike Academy 9-11 lat (chłopcy) 5 01:3701:42- - 03:19 +17 sek. Ukończył
6 Sebastian Tracki 98 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 6 01:4701:37- - 03:24 +22 sek. Ukończył
7 Mateusz Górski 105 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 7 01:4801:40- - 03:28 +26 sek. Ukończył
8 Julia Kleina 95 UKS Omega Gruta 9-11 lat (dziewczynki) 1 01:4901:42- - 03:31 +29 sek. Ukończyła
9 Eryk Kalinowski 169 UKS Szaniec Świecie nad Osą 9-11 lat (chłopcy) 8 01:4401:47- - 03:31 +29 sek. Ukończył
10 Eryk Czarnota 182 9-11 lat (chłopcy) 9 01:5101:42- - 03:33 +31 sek. Ukończył
11 Filip FLOREK 114 run team Florasy 9-11 lat (chłopcy) 10 01:5301:40- - 03:33 +31 sek. Ukończył
12 Szymon Trochowski 175 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 11 01:4901:44- - 03:33 +31 sek. Ukończył
13 Mateusz Procyk 148 NbikeAkademy 9-11 lat (chłopcy) 12 01:3501:59- - 03:34 +32 sek. Ukończył
14 Szymon Drosiński 73 Cyklo Kwidzyn 9-11 lat (chłopcy) 13 01:4601:50- - 03:36 +34 sek. Ukończył
15 Patryk Nieć 168 UKS Szaniec Świecie nad Osą 9-11 lat (chłopcy) 14 01:5601:42- - 03:38 +36 sek. Ukończył
16 Artur Kaszuba 125 Niezrzeszony 9-11 lat (chłopcy) 15 01:5101:49- - 03:40 +38 sek. Ukończył
17 Hubert Frączkiewicz 78 9-11 lat (chłopcy) 16 01:5501:47- - 03:42 +40 sek. Ukończył
18 Karolina Pol 154 9-11 lat (dziewczynki) 2 01:5101:51- - 03:42 +40 sek. Ukończyła
19 Matylda Akgun 82 9-11 lat (dziewczynki) 3 01:5501:50- - 03:45 +43 sek. Ukończyła
20 Julia Tarczykowska 87 N-Bike Academy 9-11 lat (dziewczynki) 4 01:5101:55- - 03:46 +44 sek. Ukończyła
21 Szymon Kierzkowski 133 9-11 lat (chłopcy) 17 01:5401:53- - 03:47 +45 sek. Ukończył
22 Jakub Wantoch-Rekowski 96 UKS Omega Gruta 9-11 lat (chłopcy) 18 01:5701:52- - 03:49 +47 sek. Ukończył
23 Sebastian Godziebiewski 151 9-11 lat (chłopcy) 19 02:0501:44- - 03:49 +47 sek. Ukończył
24 Filip Wiśniewski 163 9-11 lat (chłopcy) 20 02:0301:48- - 03:51 +49 sek. Ukończył
25 Julia Rakowska 60 9-11 lat (dziewczynki) 5 01:4902:05- - 03:54 +52 sek. Ukończyła
26 Piotr Baruch 101 SP20 5A 9-11 lat (chłopcy) 21 02:0701:48- - 03:55 +53 sek. Ukończył
27 Iga Dana 186 9-11 lat (dziewczynki) 6 01:5801:58- - 03:56 +54 sek. Ukończyła
28 Piotr Paprota 184 9-11 lat (chłopcy) 22 02:0302:02- - 04:05 +01:03 Ukończył
29 Adam Pepliński 38 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-11 lat (chłopcy) 23 02:1101:57- - 04:08 +01:06 Ukończył
30 Aleksandra Kozłowska 75 Brak klubu 9-11 lat (dziewczynki) 7 02:1002:00- - 04:10 +01:08 Ukończyła
31 Wojtek Burdynowski 66 Sp20 2C 9-11 lat (chłopcy) 24 02:0602:06- - 04:12 +01:10 Ukończył
32 Jakub Procajło 158 9-11 lat (chłopcy) 25 02:1402:01- - 04:15 +01:13 Ukończył
33 Adam Semmler 128 9-11 lat (chłopcy) 26 02:0902:06- - 04:15 +01:13 Ukończył
34 Michał Winiarski 61 9-11 lat (chłopcy) 27 02:1202:05- - 04:17 +01:15 Ukończył
35 Filip Ochocki 42 Stomil Crossfit 9-11 lat (chłopcy) 28 02:2001:58- - 04:18 +01:16 Ukończył
36 Zuzanna Grabowska 57 9-11 lat (dziewczynki) 8 02:1302:05- - 04:18 +01:16 Ukończyła
37 Roksana Groszewska 26 9-11 lat (dziewczynki) 9 01:3602:45- - 04:21 +01:19 Ukończyła
38 Ewa Maciąg 45 9-11 lat (dziewczynki) 10 02:1902:03- - 04:22 +01:20 Ukończyła
39 Filip Czarnecki 126 9-11 lat (chłopcy) 29 02:1202:12- - 04:24 +01:22 Ukończył
40 Wiktor Studziński 22 SP20 9-11 lat (chłopcy) 30 02:2602:00- - 04:26 +01:24 Ukończył
41 Kalina Krupińska 140 Hojnie obdarzeni 9-11 lat (dziewczynki) 11 02:1902:09- - 04:28 +01:26 Ukończyła
42 Aleksander Tomaszewski 118 SP 7 Grudziądz 9-11 lat (chłopcy) 31 02:3201:58- - 04:30 +01:28 Ukończył
43 Nikodem Gawrecki 31 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-11 lat (chłopcy) 32 02:2302:10- - 04:33 +01:31 Ukończył
44 Marek Maciąg 46 9-11 lat (chłopcy) 33 02:2902:05- - 04:34 +01:32 Ukończył
45 Maja Herdzik 124 9-11 lat (dziewczynki) 12 02:1902:15- - 04:34 +01:32 Ukończyła
46 Maciej Chylewski 185 9-11 lat (chłopcy) 34 02:2602:09- - 04:35 +01:33 Ukończył
47 Marta Banaszewska 193 9-11 lat (dziewczynki) 13 02:2602:12- - 04:38 +01:36 Ukończyła
48 Marcel Majka 123 9-11 lat (chłopcy) 35 02:3002:10- - 04:40 +01:38 Ukończył
49 Lena Piór 107 9-11 lat (dziewczynki) 14 02:3102:11- - 04:42 +01:40 Ukończyła
50 Jakub Figurski 110 9-11 lat (chłopcy) 36 02:2802:15- - 04:43 +01:41 Ukończył
51 Ewa Zaleska 39 SP 21 9-11 lat (dziewczynki) 15 02:3502:08- - 04:43 +01:41 Ukończyła
52 Julia Goławska 48 Brak klubu 9-11 lat (dziewczynki) 16 02:3802:12- - 04:50 +01:48 Ukończyła
53 Konrad Wiśniewski 36 MTB Eldar Świecie 9-11 lat (chłopcy) 37 02:4002:13- - 04:53 +01:51 Ukończył
54 Franciszek Jarzyński 153 9-11 lat (chłopcy) 38 02:4302:14- - 04:57 +01:55 Ukończył
55 Katarzyna Gontowska 108 9-11 lat (dziewczynki) 17 02:4702:11- - 04:58 +01:56 Ukończyła
56 Jan Liedtka 117 9-11 lat (chłopcy) 39 02:4402:18- - 05:02 +02:00 Ukończył
57 Zuzanna Fojut 130 SP 20 9-11 lat (dziewczynki) 18 02:3602:34- - 05:10 +02:08 Ukończyła
58 Dominik Procajło 51 9-11 lat (chłopcy) 40 02:5902:22- - 05:21 +02:19 Ukończył
59 Zuzanna Kosik 85 9-11 lat (dziewczynki) 19 02:4602:35- - 05:21 +02:19 Ukończyła
60 Hubert Zieliński 52 SP 8 Grudziądz 9-11 lat (chłopcy) 41 02:4702:39- - 05:26 +02:24 Ukończył
61 Fabian Linowski 102 9-11 lat (chłopcy) 42 03:0702:25- - 05:32 +02:30 Ukończył
62 Julia Lutowska 190 9-11 lat (dziewczynki) 20 03:0502:55- - 06:00 +02:58 Ukończyła
63 Oliwia Kozłowska 157 Brak klubu 9-11 lat (dziewczynki) 21 03:0903:10- - 06:19 +03:17 Ukończyła
64 Nina Kaczorowska 89 9-11 lat (dziewczynki) 22 04:20-- - 04:20 +1 Okr. Ukończyła
65 Aleksandra Klafta 81 9-11 lat (dziewczynki) 23 04:22-- - 04:22 +1 Okr. Ukończyła


Do góry




"12-13 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Błażej Urban 99 UKS Omega Gruta 12-13 lat (chłopcy) 1 01:5302:05- - 03:58 - Ukończył
2 Sebastian Hinz 32 Uks Tandem 12-13 lat (chłopcy) 2 02:1902:07- - 04:26 +28 sek. Ukończył
3 Michał Wantoch - Rekowski 104 UKS Omega Gruta 12-13 lat (chłopcy) 3 02:1502:18- - 04:33 +35 sek. Ukończył
4 Adam Troczyński 166 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 4 02:2802:08- - 04:36 +38 sek. Ukończył
5 Paweł Sosik 173 12-13 lat (chłopcy) 5 02:2702:11- - 04:38 +40 sek. Ukończył
6 Jakub Marchlewicz 165 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 6 02:3502:04- - 04:39 +41 sek. Ukończył
7 Kasjan Laskowski 55 12-13 lat (chłopcy) 7 02:1702:29- - 04:46 +48 sek. Ukończył
8 Nikodem Kucharski 167 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 8 02:2702:20- - 04:47 +49 sek. Ukończył
9 Jakub FLOREK 113 run team Florasy 12-13 lat (chłopcy) 9 02:2802:29- - 04:57 +59 sek. Ukończył
10 Adam Tomaszewski 195 12-13 lat (chłopcy) 10 02:2802:33- - 05:01 +01:03 Ukończył
11 Bartosz Dąbrowski 170 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 11 02:3802:25- - 05:03 +01:05 Ukończył
12 Maja Banaszewska 192 12-13 lat (dziewczynki) 1 02:3602:28- - 05:04 +01:06 Ukończyła
13 Bartosz Bilski 172 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 12 02:3502:30- - 05:05 +01:07 Ukończył
14 Bianka Wircińska 94 UKS Omega Gruta 12-13 lat (dziewczynki) 2 02:3502:34- - 05:09 +01:11 Ukończyła
15 Anna Peplińska 37 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 12-13 lat (dziewczynki) 3 02:2602:43- - 05:09 +01:11 Ukończyła
16 Ksawier Kalinowski 171 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (chłopcy) 13 02:4102:35- - 05:16 +01:18 Ukończył
17 Olivier Rutkowski 54 12-13 lat (chłopcy) 14 02:4602:31- - 05:17 +01:19 Ukończył
18 Nikodem Tylicki 194 12-13 lat (chłopcy) 15 02:5302:32- - 05:25 +01:27 Ukończył
19 Weronika Baźmirowska 174 UKS Szaniec Świecie nad Osą 12-13 lat (dziewczynki) 4 02:5802:31- - 05:29 +01:31 Ukończyła
20 Natalia Kardach 100 UKS Omega Gruta 12-13 lat (dziewczynki) 5 02:4502:46- - 05:31 +01:33 Ukończyła
21 Cezary Drosiński 74 Cyklo Kwidzyn 12-13 lat (chłopcy) 16 02:5702:36- - 05:33 +01:35 Ukończył
22 Bartosz Drewnicz 136 12-13 lat (chłopcy) 17 02:5702:37- - 05:34 +01:36 Ukończył
23 Mateusz Wielichowski 149 12-13 lat (chłopcy) 18 02:5902:45- - 05:44 +01:46 Ukończył
24 Mikołaj Zaleski 40 SP 21 12-13 lat (chłopcy) 19 03:0402:53- - 05:57 +01:59 Ukończył
25 Dawid Fiałkowski 197 12-13 lat (chłopcy) 20 03:0203:15- - 06:17 +02:19 Ukończył
26 Lena Gratowska 21 Gratosie Team 12-13 lat (dziewczynki) 6 03:0403:17- - 06:21 +02:23 Ukończyła
27 Mateusz Winiarski 62 12-13 lat (chłopcy) 21 03:0603:20- - 06:26 +02:28 Ukończył


Do góry




"14-15 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tymon Łysiak 198 N-Bike Academy 14-15 lat (chłopcy) 1 01:5001:5401:59 - 05:43 - Ukończył
2 Marcin Waszewski 97 UKS Omega Gruta 14-15 lat (chłopcy) 2 02:0302:0502:12 - 06:20 +37 sek. Ukończył
3 Miłosz Najman 139 ALKS Stal Grudziądz 14-15 lat (chłopcy) 3 02:1002:1102:08 - 06:29 +46 sek. Ukończył
4 Kacper Sztemborski 146 ALKS Stal Grudziądz 14-15 lat (chłopcy) 4 02:0902:1202:09 - 06:30 +47 sek. Ukończył
5 Kacper Kręcisz 103 UKS Omega Gruta 14-15 lat (chłopcy) 5 02:1102:1302:13 - 06:37 +54 sek. Ukończył
6 Marta Waleron 156 14-15 lat (dziewczynki) 1 02:2602:2102:15 - 07:02 +01:19 Ukończyła
7 Agnieszka Waleron 147 14-15 lat (dziewczynki) 2 02:2402:2202:19 - 07:05 +01:22 Ukończyła
8 Kamil Kurzynka 152 14-15 lat (chłopcy) 6 02:3102:4402:51 - 08:06 +02:23 Ukończył
9 Kacper Gratowski 20 Gratosie Team 14-15 lat (chłopcy) 7 02:3802:4702:53 - 08:18 +02:35 Ukończył
10 Oliwia Gontowska 109 14-15 lat (dziewczynki) 3 04:5202:1702:24 - 09:33 +03:50 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×