Rajd "Rozjechać szpiczaka"

Wyniki

"Uczestnik"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Kacper Sztemborski 94 ALKS Stal Grudziądz Uczestnik (M) 1 12:51 12:51 12:51 - Ukończył
2 Jakub Kaźmierzczak 95 ALKS Stal Grudziądz Uczestnik (M) 2 13:15 13:15 13:15 +24 sek. Ukończył
3 Marcin Gosz 98 Uczestnik (M) 3 15:08 15:08 15:08 +02:17 Ukończył
4 Joanna Łopuszyńska 50 Uczestnik (K) 1 15:14 15:14 15:14 +02:23 Ukończyła
5 Karol Łopuszyński 51 Uczestnik (M) 4 15:22 15:22 15:22 +02:31 Ukończył
6 Amelia Gratkowska 92 ALKS Stal Grudziądz Uczestnik (K) 2 15:27 15:27 15:27 +02:36 Ukończyła
7 Radosław Łopuszyński 99 Uczestnik (M) 5 15:58 15:58 15:58 +03:07 Ukończył
8 Dawid Cygański 93 Uczestnik (M) 6 17:10 17:10 17:10 +04:19 Ukończył
9 Joanna Sobolewska 68 Uczestnik (K) 3 17:19 17:19 17:19 +04:28 Ukończyła
10 Teresa Zakrzewska 85 Uczestnik (K) 4 17:34 17:34 17:34 +04:43 Ukończyła
11 Stanisław Adamiec 10 Uczestnik (M) 7 18:39 18:39 18:39 +05:48 Ukończył
12 Ryszard Zieminski 97 Uczestnik (M) 8 19:21 19:21 19:21 +06:30 Ukończył
13 Stanisław Dyba 27 Uczestnik (M) 9 19:28 19:28 19:28 +06:37 Ukończył
14 Grażyna Chwalisz 19 Uczestnik (K) 5 19:59 19:59 19:59 +07:08 Ukończyła
15 Emilia Demczur 23 Uczestnik (K) 6 20:25 20:25 20:25 +07:34 Ukończyła
16 Ewa Włostowska 81 Uczestnik (K) 7 20:30 20:30 20:30 +07:39 Ukończyła
17 Kacper Gratowski 96 Gratosie Team Uczestnik (M) 10 20:48 20:48 20:48 +07:57 Ukończył
18 Maksymilian Kobojek 36 Uczestnik (M) 11 20:51 20:51 20:51 +08:00 Ukończył
19 Agnieszka Woźniakowska 83 Uczestnik (K) 8 25:41 25:41 25:41 +12:50 Ukończyła


Do góry




"Szpiczak"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Krzysztof Link 47 Szpiczak (M) 1 12:51 12:51 12:51 - Ukończył
2 Tadeusz Włostowski 82 Szpiczak (M) 2 15:04 15:04 15:04 +02:13 Ukończył
3 Łukasz Rokicki 65 Szpiczak (M) 3 17:48 17:48 17:48 +04:57 Ukończył
4 Katarzyna Wawerek 78 Szpiczak (K) 1 17:53 17:53 17:53 +05:02 Ukończyła
5 Krzysztof Podel 61 Szpiczak (M) 4 18:36 18:36 18:36 +05:45 Ukończył
6 Dorota Dyba 26 Szpiczak (K) 2 18:38 18:38 18:38 +05:47 Ukończyła
7 Grzegorz Siciński 67 Szpiczak (M) 5 19:55 19:55 19:55 +07:04 Ukończył
8 Leszek Chwalisz 20 Szpiczak (M) 6 20:31 20:31 20:31 +07:40 Ukończył
9 Grażyna Łazowska 48 Szpiczak (K) 3 24:44 24:44 24:44 +11:53 Ukończyła
10 Anna Zając 84 Szpiczak (K) 4 25:02 25:02 25:02 +12:11 Ukończyła


Do góry




Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tomasz Otorowski 59 Sponsor (M) 1 12:21 12:21 12:21 - Ukończył
2 Damian Sochacki 69 Sponsor (M) 2 12:27 12:27 12:27 +6 sek. Ukończył
3 Robert Drosd 24 Sponsor (M) 3 12:41 12:41 12:41 +20 sek. Ukończył
4 Dominik Dytfeldt 28 Sponsor (M) 4 14:20 14:20 14:20 +01:59 Ukończył
5 Emilia Cwieczkowska 21 Sponsor (K) 1 16:12 16:12 16:12 +03:51 Ukończyła
6 Jacek Graliński 29 Sponsor (M) 5 17:21 17:21 17:21 +05:00 Ukończył
7 Tadeusz Kubicki 42 Sponsor (M) 6 17:42 17:42 17:42 +05:21 Ukończył
8 Sylwia Jańczyńska-Kolasza 30 Sponsor (K) 2 17:48 17:48 17:48 +05:27 Ukończyła
9 Weronika Kubicka 41 Sponsor (K) 3 19:01 19:01 19:01 +06:40 Ukończyła


Do góry




"Pozostali"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Jakub Sredziński 72 Pozostali (M) 1 12:22 12:22 12:22 - Ukończył
2 Wojciech Stellmacher 74 Pozostali (M) 2 15:10 15:10 15:10 +02:48 Ukończył


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×