ParkRun Grudziądz #73

Wyniki

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Miejscowość Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Imię Nazwisko 96 96 Grudziądz Open 1 19:31 19:40 - Ukończyła
2 Imię Nazwisko 99 99 Grudziądz Open 2 19:47 19:54 +14 sek. Ukończyła
3 Imię Nazwisko 77 77 Grudziądz Open 3 20:51 20:58 +01:18 Ukończyła
4 Imię Nazwisko 5 5 Grudziądz Open 4 21:03 21:08 +01:28 Ukończyła
5 Imię Nazwisko 21 21 Grudziądz Open 5 21:14 21:20 +01:40 Ukończyła
6 Imię Nazwisko 84 84 Grudziądz Open 6 21:33 21:39 +01:59 Ukończyła
7 Imię Nazwisko 9 9 Grudziądz Open 7 21:31 21:42 +02:02 Ukończyła
8 Imię Nazwisko 48 48 Grudziądz Open 8 21:56 22:06 +02:26 Ukończyła
9 Imię Nazwisko 6 6 Grudziądz Open 9 21:59 22:08 +02:28 Ukończyła
10 Imię Nazwisko 81 81 Grudziądz Open 10 22:13 22:24 +02:44 Ukończyła
11 Imię Nazwisko 98 98 Grudziądz Open 11 22:21 22:29 +02:49 Ukończyła
12 Imię Nazwisko 42 42 Grudziądz Open 12 22:14 22:32 +02:52 Ukończyła
13 Imię Nazwisko 40 40 Grudziądz Open 13 22:32 22:40 +03:00 Ukończyła
14 Imię Nazwisko 66 66 Grudziądz Open 14 22:34 22:47 +03:07 Ukończyła
15 Imię Nazwisko 1 1 Grudziądz Open 15 22:49 22:54 +03:14 Ukończyła
16 Imię Nazwisko 32 32 Grudziądz Open 16 22:47 22:54 +03:14 Ukończyła
17 Imię Nazwisko 76 76 Grudziądz Open 17 23:15 23:26 +03:46 Ukończyła
18 Imię Nazwisko 72 72 Grudziądz Open 18 23:16 23:28 +03:48 Ukończyła
19 Imię Nazwisko 92 92 Grudziądz Open 19 23:19 23:31 +03:51 Ukończyła
20 Imię Nazwisko 59 59 Grudziądz Open 20 23:21 23:33 +03:53 Ukończyła
21 Imię Nazwisko 68 68 Grudziądz Open 21 23:32 23:45 +04:05 Ukończyła
22 Imię Nazwisko 34 34 Grudziądz Open 22 24:07 24:16 +04:36 Ukończyła
23 Imię Nazwisko 60 60 Grudziądz Open 23 24:37 24:47 +05:07 Ukończyła
24 Imię Nazwisko 90 90 Grudziądz Open 24 25:01 25:20 +05:40 Ukończyła
25 Imię Nazwisko 37 37 Grudziądz Open 25 25:22 25:35 +05:55 Ukończyła
26 Imię Nazwisko 83 83 Grudziądz Open 26 25:35 25:45 +06:05 Ukończyła
27 Imię Nazwisko 16 16 Grudziądz Open 27 25:47 25:57 +06:17 Ukończyła
28 Imię Nazwisko 51 51 Grudziądz Open 28 25:57 26:06 +06:26 Ukończyła
29 Imię Nazwisko 29 29 Grudziądz Open 29 26:01 26:19 +06:39 Ukończyła
30 Imię Nazwisko 67 67 Grudziądz Open 30 26:26 26:38 +06:58 Ukończyła
31 Imię Nazwisko 53 53 Grudziądz Open 31 26:31 26:39 +06:59 Ukończyła
32 Imię Nazwisko 38 38 Grudziądz Open 32 26:43 26:55 +07:15 Ukończyła
33 Imię Nazwisko 43 43 Grudziądz Open 33 26:43 27:00 +07:20 Ukończyła
34 Imię Nazwisko 85 85 Grudziądz Open 34 26:51 27:00 +07:20 Ukończyła
35 Imię Nazwisko 65 65 Grudziądz Open 35 26:47 27:00 +07:20 Ukończyła
36 Imię Nazwisko 56 56 Grudziądz Open 36 26:54 27:10 +07:30 Ukończyła
37 Imię Nazwisko 70 70 Grudziądz Open 37 27:05 27:23 +07:43 Ukończyła
38 Imię Nazwisko 71 71 Grudziądz Open 38 27:06 27:24 +07:44 Ukończyła
39 Imię Nazwisko 58 58 Grudziądz Open 39 27:23 27:33 +07:53 Ukończyła
40 Imię Nazwisko 52 52 Grudziądz Open 40 27:22 27:35 +07:55 Ukończyła
41 Imię Nazwisko 64 64 Grudziądz Open 41 27:31 27:43 +08:03 Ukończyła
42 Imię Nazwisko 23 23 Grudziądz Open 42 27:39 27:51 +08:11 Ukończyła
43 Imię Nazwisko 13 13 Grudziądz Open 43 27:37 27:52 +08:12 Ukończyła
44 Imię Nazwisko 17 17 Grudziądz Open 44 27:39 27:52 +08:12 Ukończyła
45 Imię Nazwisko 91 91 Grudziądz Open 45 28:29 28:42 +09:02 Ukończyła
46 Imię Nazwisko 49 49 Grudziądz Open 46 28:33 28:49 +09:09 Ukończyła
47 Imię Nazwisko 25 25 Grudziądz Open 47 28:44 28:52 +09:12 Ukończyła
48 Imię Nazwisko 14 14 Grudziądz Open 48 28:50 29:08 +09:28 Ukończyła
49 Imię Nazwisko 89 89 Grudziądz Open 49 28:59 29:12 +09:32 Ukończyła
50 Imię Nazwisko 22 22 Grudziądz Open 50 29:06 29:18 +09:38 Ukończyła
51 Imię Nazwisko 20 20 Grudziądz Open 51 29:07 29:19 +09:39 Ukończyła
52 Imię Nazwisko 8 8 Grudziądz Open 52 29:58 30:17 +10:37 Ukończyła
53 Imię Nazwisko 41 41 Grudziądz Open 53 30:23 30:34 +10:54 Ukończyła
54 Imię Nazwisko 3 3 Grudziądz Open 54 30:22 30:34 +10:54 Ukończyła
55 Imię Nazwisko 2 2 Grudziądz Open 55 30:10 30:38 +10:58 Ukończyła
56 Imię Nazwisko 100 100 Grudziądz Open 56 30:32 30:43 +11:03 Ukończyła
57 Imię Nazwisko 57 57 Grudziądz Open 57 30:31 30:43 +11:03 Ukończyła
58 Imię Nazwisko 7 7 Grudziądz Open 58 30:34 30:45 +11:05 Ukończyła
59 Imię Nazwisko 73 73 Grudziądz Open 59 30:50 31:03 +11:23 Ukończyła
60 Imię Nazwisko 79 79 Grudziądz Open 60 30:49 31:05 +11:25 Ukończyła
61 Imię Nazwisko 12 12 Grudziądz Open 61 30:51 31:05 +11:25 Ukończyła
62 Imię Nazwisko 78 78 Grudziądz Open 62 31:39 31:50 +12:10 Ukończyła
63 Imię Nazwisko 82 82 Grudziądz Open 63 31:42 31:51 +12:11 Ukończyła
64 Imię Nazwisko 45 45 Grudziądz Open 64 31:54 32:09 +12:29 Ukończyła
65 Imię Nazwisko 93 93 Grudziądz Open 65 31:53 32:09 +12:29 Ukończyła
66 Imię Nazwisko 35 35 Grudziądz Open 66 32:08 32:25 +12:45 Ukończyła
67 Imię Nazwisko 36 36 Grudziądz Open 67 32:08 32:25 +12:45 Ukończyła
68 Imię Nazwisko 63 63 Grudziądz Open 68 32:40 33:03 +13:23 Ukończyła
69 Imię Nazwisko 61 61 Grudziądz Open 69 32:44 33:05 +13:25 Ukończyła
70 Imię Nazwisko 47 47 Grudziądz Open 70 32:55 33:05 +13:25 Ukończyła
71 Imię Nazwisko 62 62 Grudziądz Open 71 32:45 33:08 +13:28 Ukończyła
72 Imię Nazwisko 28 28 Grudziądz Open 72 33:32 33:53 +14:13 Ukończyła
73 Imię Nazwisko 18 18 Grudziądz Open 73 34:37 34:51 +15:11 Ukończyła
74 Imię Nazwisko 46 46 Grudziądz Open 74 34:53 35:09 +15:29 Ukończyła
75 Imię Nazwisko 97 97 Grudziądz Open 75 35:02 35:11 +15:31 Ukończyła
76 Imię Nazwisko 30 30 Grudziądz Open 76 35:06 35:13 +15:33 Ukończyła
77 Imię Nazwisko 24 24 Grudziądz Open 77 35:10 35:17 +15:37 Ukończyła
78 Imię Nazwisko 95 95 Grudziądz Open 78 35:06 35:18 +15:38 Ukończyła
79 Imię Nazwisko 31 31 Grudziądz Open 79 36:01 36:16 +16:36 Ukończyła
80 Imię Nazwisko 33 33 Grudziądz Open 80 36:06 36:19 +16:39 Ukończyła
81 Imię Nazwisko 80 80 Grudziądz Open 81 36:05 36:20 +16:40 Ukończyła
82 Imię Nazwisko 10 10 Grudziądz Open 82 36:08 36:25 +16:45 Ukończyła
83 Imię Nazwisko 11 11 Grudziądz Open 83 36:07 36:25 +16:45 Ukończyła
84 Imię Nazwisko 86 86 Grudziądz Open 84 36:51 37:10 +17:30 Ukończyła
85 Imię Nazwisko 75 75 Grudziądz Open 85 36:53 37:11 +17:31 Ukończyła
86 Imię Nazwisko 74 74 Grudziądz Open 86 36:55 37:13 +17:33 Ukończyła
87 Imię Nazwisko 15 15 Grudziądz Open 87 39:35 39:50 +20:10 Ukończyła
88 Imię Nazwisko 19 19 Grudziądz Open 88 39:41 39:56 +20:16 Ukończyła
89 Imię Nazwisko 88 88 Grudziądz Open 89 40:05 40:26 +20:46 Ukończyła
90 Imię Nazwisko 94 94 Grudziądz Open 90 42:11 42:32 +22:52 Ukończyła
91 Imię Nazwisko 44 44 Grudziądz Open 91 42:42 43:00 +23:20 Ukończyła
92 Imię Nazwisko 50 50 Grudziądz Open 92 42:43 43:01 +23:21 Ukończyła
93 Imię Nazwisko 39 39 Grudziądz Open 93 43:19 43:38 +23:58 Ukończyła
94 Imię Nazwisko 55 55 Grudziądz Open 94 43:19 43:39 +23:59 Ukończyła
95 Imię Nazwisko 87 87 Grudziądz Open 95 45:45 46:00 +26:20 Ukończyła
96 Imię Nazwisko 26 26 Grudziądz Open 96 49:21 49:44 +30:04 Ukończyła
97 Imię Nazwisko 27 27 Grudziądz Open 97 50:01 50:24 +30:44 Ukończyła
98 Imię Nazwisko 69 69 Grudziądz Open 98 53:02 53:28 +33:48 Ukończyła
99 Imię Nazwisko 54 54 Grudziądz Open 99 53:04 53:30 +33:50 Ukończyła


Do góry

Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×