Rozbiegany Dzień Dziecka

Wyniki

Lista

"2-4 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




"5-6 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tymon Fiałkowski 14 Klub Grudziadzkich Fit mam 5-6 lat (chłopcy) 1 00:46-- 00:46 00:46 - Ukończył
2 NATALIA BLANK 2 5-6 lat (dziewczynki) 1 00:48-- 00:48 00:48 +2 sek. Ukończyła
3 Sylwester Osmański 32 5-6 lat (chłopcy) 2 00:48-- 00:48 00:48 +2 sek. Ukończył
4 Bartosz Chełkowski 8 5-6 lat (chłopcy) 3 00:50-- 00:50 00:50 +4 sek. Ukończył
5 Lena Gumowska 17 5-6 lat (dziewczynki) 2 00:52-- 00:52 00:52 +6 sek. Ukończyła
6 Tymon Makowski 29 5-6 lat (chłopcy) 4 00:53-- 00:53 00:53 +7 sek. Ukończył
7 Błażej Stręciwilk 43 5-6 lat (chłopcy) 5 00:53-- 00:53 00:53 +7 sek. Ukończył
8 Matvii Saviuk 39 5-6 lat (chłopcy) 6 00:53-- 00:53 00:53 +7 sek. Ukończył
9 Julian Taczyński 49 5-6 lat (chłopcy) 7 00:54-- 00:54 00:54 +8 sek. Ukończył
10 Jakub Drumowski 12 5-6 lat (chłopcy) 8 00:54-- 00:54 00:54 +8 sek. Ukończył
11 Inka Rulewska 38 5-6 lat (dziewczynki) 3 00:55-- 00:55 00:55 +9 sek. Ukończyła
12 Wiktor Śmigowski 47 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (chłopcy) 9 00:55-- 00:55 00:55 +9 sek. Ukończył
13 Aleksy Krzesak 24 5-6 lat (chłopcy) 10 00:56-- 00:56 00:56 +10 sek. Ukończył
14 Róża Janicka 20 5-6 lat (dziewczynki) 4 00:58-- 00:58 00:58 +12 sek. Ukończyła
15 Antonina Piasecka 200 5-6 lat (dziewczynki) 5 00:59-- 00:59 00:59 +13 sek. Ukończyła
16 Martyna Goetz 16 5-6 lat (dziewczynki) 6 00:59-- 00:59 00:59 +13 sek. Ukończyła
17 Tymoteusz Stopiński 42 5-6 lat (chłopcy) 11 01:00-- 01:00 01:00 +14 sek. Ukończył
18 NIKODEM TOMCZUK 50 5-6 lat (chłopcy) 12 01:00-- 01:00 01:00 +14 sek. Ukończył
19 Aleksander Bilski 1 5-6 lat (chłopcy) 13 01:01-- 01:01 01:01 +15 sek. Ukończył
20 Maja Dąbrowska 10 FOFÓR Team 4.0 5-6 lat (dziewczynki) 7 01:02-- 01:02 01:02 +16 sek. Ukończyła
21 Helena Klimek 22 Klimki biegno 5-6 lat (dziewczynki) 8 01:02-- 01:02 01:02 +16 sek. Ukończyła
22 Marta Jaciubek 19 5-6 lat (dziewczynki) 9 01:02-- 01:02 01:02 +16 sek. Ukończyła
23 Paweł Zakrzewski 54 5-6 lat (chłopcy) 14 01:03-- 01:03 01:03 +17 sek. Ukończył
24 Nikola Brzezińska 5 5-6 lat (dziewczynki) 10 01:03-- 01:03 01:03 +17 sek. Ukończyła
25 Zoja Ścibior 44 5-6 lat (dziewczynki) 11 01:04-- 01:04 01:04 +18 sek. Ukończyła
26 Adam Kierzkowski 21 5-6 lat (chłopcy) 15 01:05-- 01:05 01:05 +19 sek. Ukończył
27 Maja Śmigowska 46 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (dziewczynki) 12 01:05-- 01:05 01:05 +19 sek. Ukończyła
28 Zuzanna Borkowska 3 5-6 lat (dziewczynki) 13 01:07-- 01:07 01:07 +21 sek. Ukończyła
29 Kaja Łużyńska 28 5-6 lat (dziewczynki) 14 01:07-- 01:07 01:07 +21 sek. Ukończyła
30 Stanisław Dobrotwór 11 5-6 lat (chłopcy) 16 01:07-- 01:07 01:07 +21 sek. Ukończył
31 Wiktoria Sternicka 41 5-6 lat (dziewczynki) 15 01:07-- 01:07 01:07 +21 sek. Ukończyła
32 Pola Tylicka 52 5-6 lat (dziewczynki) 16 01:08-- 01:08 01:08 +22 sek. Ukończyła
33 Otylia Kozłowska 23 5-6 lat (dziewczynki) 17 01:08-- 01:08 01:08 +22 sek. Ukończyła
34 Adam Hernik 18 5-6 lat (chłopcy) 17 01:08-- 01:08 01:08 +22 sek. Ukończył
35 Zoja Osypiuk 34 5-6 lat (dziewczynki) 18 01:09-- 01:09 01:09 +23 sek. Ukończyła
36 Zuzanna Cerk 7 5-6 lat (dziewczynki) 19 01:10-- 01:10 01:10 +24 sek. Ukończyła
37 Klaudia Śmigowska 45 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (dziewczynki) 20 01:13-- 01:13 01:13 +27 sek. Ukończyła
38 Marcel Nowicki 31 5-6 lat (chłopcy) 18 01:14-- 01:14 01:14 +28 sek. Ukończył
39 Kornel Osypiuk 33 5-6 lat (chłopcy) 19 01:15-- 01:15 01:15 +29 sek. Ukończył
40 Apolonia Kujawska 25 Elza Squad 5-6 lat (dziewczynki) 21 01:16-- 01:16 01:16 +30 sek. Ukończyła
41 Eryk Borkowski 4 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 20 01:18-- 01:18 01:18 +32 sek. Ukończył
42 Filip Dryszczyk 13 5-6 lat (chłopcy) 21 01:20-- 01:20 01:20 +34 sek. Ukończył
43 Marta Wirkus 53 5-6 lat (dziewczynki) 22 01:20-- 01:20 01:20 +34 sek. Ukończyła
44 Antek Kierzkowski 40 5-6 lat (chłopcy) 22 01:30-- 01:30 01:30 +44 sek. Ukończył
45 Jagoda Radziemska 36 5-6 lat (dziewczynki) 23 01:33-- 01:33 01:33 +47 sek. Ukończyła
46 Igor Lewandowski 27 5-6 lat (chłopcy) 23 01:37-- 01:37 01:37 +51 sek. Ukończył
47 Jagoda Budźko 6 5-6 lat (dziewczynki) 24 01:37-- 01:37 01:37 +51 sek. Ukończyła


Do góry




"7-8 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Karolina Frąckiewicz 63 Volleystal Grudziądz 7-8 lat (dziewczynki) 1 01:27-- 01:27 01:27 - Ukończyła
2 Nadia Knorst 75 7-8 lat (dziewczynki) 2 01:35-- 01:35 01:35 +8 sek. Ukończyła
3 Stefan Herduś 67 7-8 lat (chłopcy) 1 01:37-- 01:36 01:37 +10 sek. Ukończył
4 Mateusz Mączkowski 82 7-8 lat (chłopcy) 2 01:39-- 01:39 01:39 +12 sek. Ukończył
5 Igor Kedzia 72 7-8 lat (chłopcy) 3 01:40-- 01:40 01:40 +13 sek. Ukończył
6 Oskar Brzeziński 59 7-8 lat (chłopcy) 4 01:41-- 01:40 01:41 +14 sek. Ukończył
7 Aleksander Wiśniewski 95 7-8 lat (chłopcy) 5 01:41-- 01:40 01:41 +14 sek. Ukończył
8 ZOFIA DEJEWSKA 61 7-8 lat (dziewczynki) 3 01:44-- 01:44 01:44 +17 sek. Ukończyła
9 Michał Szczepanek 90 7-8 lat (chłopcy) 6 01:51-- 01:51 01:51 +24 sek. Ukończył
10 Leon Ciećko 60 7-8 lat (chłopcy) 7 01:51-- 01:50 01:51 +24 sek. Ukończył
11 Paweł Skibowski 85 7-8 lat (chłopcy) 8 01:55-- 01:55 01:55 +28 sek. Ukończył
12 Emilia Iwańska 68 7-8 lat (dziewczynki) 4 01:56-- 01:56 01:56 +29 sek. Ukończyła
13 Zofia Strzelecka 89 7-8 lat (dziewczynki) 5 01:57-- 01:57 01:57 +30 sek. Ukończyła
14 Aniela Kozłowska 78 7-8 lat (dziewczynki) 6 01:58-- 01:56 01:58 +31 sek. Ukończyła
15 Michał Kaniewski 71 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 9 01:59-- 01:57 01:59 +32 sek. Ukończył
16 Benjamin Jabłońsk 69 7-8 lat (chłopcy) 10 02:03-- 02:03 02:03 +36 sek. Ukończył
17 Martyna Kruszewska 79 7-8 lat (dziewczynki) 7 02:03-- 02:03 02:03 +36 sek. Ukończyła
18 Alicja Jaworowska 70 7-8 lat (dziewczynki) 8 02:04-- 02:04 02:04 +37 sek. Ukończyła
19 Antoni Owczarczyk 84 Amator 7-8 lat (chłopcy) 11 02:08-- 02:08 02:08 +41 sek. Ukończył
20 Florentyna Konczal 76 7-8 lat (dziewczynki) 9 02:10-- 02:10 02:10 +43 sek. Ukończyła
21 Lena Tomaszewska 92 7-8 lat (dziewczynki) 10 02:10-- 02:09 02:10 +43 sek. Ukończyła
22 Alicja Steyer 88 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (dziewczynki) 11 02:13-- 02:13 02:13 +46 sek. Ukończyła
23 Milena Wisz 94 7-8 lat (dziewczynki) 12 02:16-- 02:16 02:16 +49 sek. Ukończyła
24 Emil Borkowski 58 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 12 02:17-- 02:17 02:17 +50 sek. Ukończył
25 Aleksandra Grzella 66 7-8 lat (dziewczynki) 13 02:18-- 02:16 02:18 +51 sek. Ukończyła
26 Nikodem Żbikowski 96 7-8 lat (chłopcy) 13 02:22-- 02:22 02:22 +55 sek. Ukończył
27 Alicja Talma 91 7-8 lat (dziewczynki) 14 02:22-- 02:22 02:22 +55 sek. Ukończyła
28 Liliana Wilkowska 93 7-8 lat (dziewczynki) 15 02:22-- 02:22 02:22 +55 sek. Ukończyła
29 Jan Klimek 74 Klimki biegno 7-8 lat (chłopcy) 14 02:26-- 02:26 02:26 +59 sek. Ukończył
30 Martyna Sokołowska 87 7-8 lat (dziewczynki) 16 02:28-- 02:28 02:28 +01:01 Ukończyła
31 Ksawery Kulwicki 80 7-8 lat (chłopcy) 15 02:29-- 02:28 02:29 +01:02 Ukończył
32 Dominika Klimek 73 7-8 lat (dziewczynki) 17 02:31-- 02:31 02:31 +01:04 Ukończyła
33 Aleksandra Belka 57 7-8 lat (dziewczynki) 18 02:32-- 02:32 02:32 +01:05 Ukończyła
34 Leon Matuszewski 81 Przedszkole Kraina marzeń 7-8 lat (chłopcy) 16 02:38-- 02:36 02:38 +01:11 Ukończył


Do góry




"9-10 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Mikolaj Gregorczyk 108 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-10 lat (chłopcy) 1 00:4101:45- 02:26 02:26 - Ukończył
2 Igor Dominikowski 103 SP 18 9-10 lat (chłopcy) 2 00:4201:47- 02:29 02:29 +3 sek. Ukończył
3 Tomasz Drumowski 104 9-10 lat (chłopcy) 3 00:4301:47- 02:30 02:30 +4 sek. Ukończył
4 Róża Bugajska 101 9-10 lat (dziewczynki) 1 00:4301:49- 02:32 02:32 +6 sek. Ukończyła
5 JULIA ŚWIĄTKOWSKA 124 9-10 lat (dziewczynki) 2 00:4101:51- 02:32 02:32 +6 sek. Ukończyła
6 Iga Piasecka 155 9-10 lat (dziewczynki) 3 00:4601:48- 02:34 02:34 +8 sek. Ukończyła
7 Wiktor Jablonski 111 9-10 lat (chłopcy) 4 00:4101:55- 02:36 02:36 +10 sek. Ukończył
8 Axel Żłobiński 128 GKS Olimpia Grudziądz 9-10 lat (chłopcy) 5 00:4601:53- 02:39 02:39 +13 sek. Ukończył
9 Antoni Jastrzębski 112 UKS Tandem SP 20 9-10 lat (chłopcy) 6 00:4202:01- 02:43 02:43 +17 sek. Ukończył
10 Amelia Niedźwiecka 120 9-10 lat (dziewczynki) 4 00:4402:04- 02:48 02:48 +22 sek. Ukończyła
11 Emilia Bączkowska 98 SLK Team 9-10 lat (dziewczynki) 5 00:4302:07- 02:50 02:50 +24 sek. Ukończyła
12 Maria Liedtka 119 9-10 lat (dziewczynki) 6 00:4802:04- 02:52 02:52 +26 sek. Ukończyła
13 Julia Szwejkowska 123 9-10 lat (dziewczynki) 7 00:4102:11- 02:52 02:52 +26 sek. Ukończyła
14 Piotr Bartoś 97 Sp21 9-10 lat (chłopcy) 7 00:4802:04- 02:52 02:52 +26 sek. Ukończył
15 Karolina Czepek 102 Czepek Team 9-10 lat (dziewczynki) 8 00:4102:12- 02:53 02:53 +27 sek. Ukończyła
16 Antonia Klimek 113 Klimki biegno 9-10 lat (dziewczynki) 9 00:4502:11- 02:56 02:56 +30 sek. Ukończyła
17 Piotr Krawczewicz 116 9-10 lat (chłopcy) 8 00:4302:16- 02:59 02:59 +33 sek. Ukończył
18 Emilia Wisz 126 9-10 lat (dziewczynki) 10 00:4502:14- 02:59 02:59 +33 sek. Ukończyła
19 Antonina Górska 107 9-10 lat (dziewczynki) 11 00:4602:16- 03:02 03:02 +36 sek. Ukończyła
20 Amelia Krzesak 117 9-10 lat (dziewczynki) 12 00:4902:17- 03:06 03:06 +40 sek. Ukończyła
21 Eliza Huk 110 9-10 lat (dziewczynki) 13 00:5502:14- 03:09 03:09 +43 sek. Ukończyła
22 Mateusz Sternicki 122 9-10 lat (chłopcy) 9 00:4702:32- 03:19 03:19 +53 sek. Ukończył
23 Miłosz Kopczyński 115 9-10 lat (chłopcy) 10 00:4702:40- 03:27 03:27 +01:01 Ukończył
24 Antoni Liedtka 118 9-10 lat (chłopcy) 11 00:5202:42- 03:34 03:34 +01:08 Ukończył
25 Paula Głogowska 106 9-10 lat (dziewczynki) 14 00:5102:47- 03:38 03:38 +01:12 Ukończyła
26 Zuza Białas 99 9-10 lat (dziewczynki) 15 00:5402:45- 03:39 03:39 +01:13 Ukończyła
27 Mikołaj Hernik 109 9-10 lat (chłopcy) 12 00:5002:49- 03:39 03:39 +01:13 Ukończył
28 Wiktoria Wojnowska 15 9-10 lat (dziewczynki) 16 00:4903:29- 04:18 04:18 +01:52 Ukończyła


Do góry




"11-12 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Marta Banaszewska 129 Parkrun Grudziądz 11-12 lat (dziewczynki) 1 01:2101:28- 02:49 02:49 - Ukończyła
2 Miłosz Nowacki 143 11-12 lat (chłopcy) 1 01:2301:28- 02:51 02:51 +2 sek. Ukończył
3 Aleksander Tomaszewski 147 SP 7 Grudziądz 11-12 lat (chłopcy) 2 01:2801:34- 03:02 03:02 +13 sek. Ukończył
4 Jeremi Wojciechowski 148 11-12 lat (chłopcy) 3 01:4001:39- 03:19 03:19 +30 sek. Ukończył
5 Emilia Jaciubek 138 11-12 lat (dziewczynki) 2 01:4201:39- 03:21 03:21 +32 sek. Ukończyła
6 Alex Felski 134 11-12 lat (chłopcy) 4 01:3301:48- 03:21 03:21 +32 sek. Ukończył
7 Aleksandra Steyer 145 Wheel Brothers (wbmtb.pl) 11-12 lat (dziewczynki) 3 01:3101:53- 03:24 03:24 +35 sek. Ukończyła
8 LENA DEJEWSKA 133 11-12 lat (dziewczynki) 4 01:4201:54- 03:36 03:36 +47 sek. Ukończyła
9 Lena Bujak 131 11-12 lat (dziewczynki) 5 01:4502:05- 03:50 03:50 +01:01 Ukończyła
10 Jan Liedtka 141 11-12 lat (chłopcy) 5 01:5202:09- 04:01 04:01 +01:12 Ukończył
11 Maja Jablonska 137 11-12 lat (dziewczynki) 6 01:5002:12- 04:02 04:02 +01:13 Ukończyła
12 Franciszek Sobczyk 144 Park run 11-12 lat (chłopcy) 6 01:5102:16- 04:07 04:07 +01:18 Ukończył
13 Mateusz Żukotyński 149 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 7 01:5802:12- 04:10 04:10 +01:21 Ukończył
14 Sandra Kulpa 139 11-12 lat (dziewczynki) 7 01:5302:25- 04:18 04:18 +01:29 Ukończyła
15 Lena Chodorowska 132 11-12 lat (dziewczynki) 8 01:4802:31- 04:19 04:19 +01:30 Ukończyła
16 Tymon Stolp 146 11-12 lat (chłopcy) 8 01:4902:44- 04:33 04:33 +01:44 Ukończył
17 Lena Iwańska 136 11-12 lat (dziewczynki) 9 02:1202:27- 04:39 04:39 +01:50 Ukończyła
18 Julia Podsiadła 37 11-12 lat (dziewczynki) 10 02:07-- 02:07 02:07 +1 Okr. Nie ukończyła


Do góry




"13-15 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Maja Banaszewska 150 Parkrun Grudziądz 13-15 lat (dziewczynki) 1 00:5101:4801:40 04:19 04:19 - Ukończyła
2 Agata Makuch 153 Sp nr 18 Grudziądz 13-15 lat (dziewczynki) 2 00:5001:5301:44 04:27 04:27 +8 sek. Ukończyła
3 Michał Tylicki 154 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (chłopcy) 1 00:5002:5202:56 06:38 06:38 +02:19 Ukończył


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×