IV Bieg Karpia

Wyniki

Lista

"5km"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Damian Wiśniewski 106 GKS Olimpia Grudziądz , CZUBASZEK RUNNING TEAM Mężczyźni (5km) 1 16:01 16:01 16:01 - Ukończył
2 Mateusz Guzmann 19 Mężczyźni (5km) 2 18:23 18:23 18:23 +02:22 Ukończył
3 Krzysztof Retecki 83 LKS BOGMAR / GINTER EKOTECHNIKA / PRESTO Mężczyźni (5km) 3 18:33 18:29 18:33 +02:32 Ukończył
4 Tomasz Kochański 36 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 4 18:38 18:38 18:38 +02:37 Ukończył
5 Bartosz Bukowski 4 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 5 20:45 20:40 20:45 +04:44 Ukończył
6 Roman Wernik 98 Mężczyźni (5km) 6 21:00 21:00 21:00 +04:59 Ukończył
7 Dawid Wolak 108 Fenerbace Gacebembe Mężczyźni (5km) 7 21:20 21:20 21:20 +05:19 Ukończył
8 Piotr Duchała 14 Kwidzyn Biega Mężczyźni (5km) 8 22:19 22:19 22:19 +06:18 Ukończył
9 SZYMON JAGIELSKI 22 Dziki z Łasina Mężczyźni (5km) 9 22:19 22:12 22:19 +06:18 Ukończył
10 Zbigniew Serocki 87 Jagiellończycy Łasin Mężczyźni (5km) 10 22:37 22:33 22:37 +06:36 Ukończył
11 Hubert Wilangowski 101 Mokre Biega Mężczyźni (5km) 11 23:15 23:10 23:15 +07:14 Ukończył
12 Sebastian Nowacki 67 Mężczyźni (5km) 12 23:16 23:06 23:16 +07:15 Ukończył
13 Miłosz Kapusta 120 Chłodnia Mokre Mężczyźni (5km) 13 23:22 23:22 23:22 +07:21 Ukończył
14 Michał Poliwodziński 81 FKS Wisła Fordon Mężczyźni (5km) 14 23:29 23:26 23:29 +07:28 Ukończył
15 Jacek Walczak 97 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (5km) 15 24:05 24:00 24:05 +08:04 Ukończył
16 Janusz Lis 54 TKKF Chełmno Mężczyźni (5km) 16 24:14 24:09 24:14 +08:13 Ukończył
17 Katarzyna Langowska 52 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 1 24:15 24:09 24:15 +08:14 Ukończyła
18 Andrzej Kosiorowski 41 Mężczyźni (5km) 17 24:15 24:08 24:15 +08:14 Ukończył
19 Tomasz Langowski 53 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 18 24:18 24:11 24:18 +08:17 Ukończył
20 Anna Walczak 96 Parkrun Grudziadz Kobiety (5km) 2 24:20 24:15 24:20 +08:19 Ukończyła
21 Marta Milewska 119 AZS AWFiS Gdańsk Kobiety (5km) 3 24:28 24:24 24:28 +08:27 Ukończyła
22 Mirosław Mejka 56 Mężczyźni (5km) 19 24:37 24:33 24:37 +08:36 Ukończył
23 Jakub Zielinski 118 GKS Olimpia Grudziądz Mężczyźni (5km) 20 24:48 24:48 24:48 +08:47 Ukończył
24 Mariusz Krzyżykowski 47 Mężczyźni (5km) 21 24:53 24:49 24:53 +08:52 Ukończył
25 MARCEL TESMER 131 Mężczyźni (5km) 22 25:24 25:24 25:24 +09:23 Ukończył
26 Mateusz Szyszkowski 90 Brak klubu Mężczyźni (5km) 23 25:26 25:15 25:26 +09:25 Ukończył
27 Jędrzej Krzyżykowski 45 Mężczyźni (5km) 24 25:34 25:29 25:34 +09:33 Ukończył
28 Kacper Żmudowski 116 Mężczyźni (5km) 25 25:54 25:47 25:54 +09:53 Ukończył
29 Filip Kapka 31 Mężczyźni (5km) 26 25:56 25:48 25:56 +09:55 Ukończył
30 Jakub Pawlikowski 76 Mężczyźni (5km) 27 26:00 26:00 26:00 +09:59 Ukończył
31 Renata Zgardowska 112 Biegam Sobie Kobiety (5km) 4 26:03 25:57 26:03 +10:02 Ukończyła
32 Janusz Gronek 18 Mężczyźni (5km) 28 26:06 25:58 26:06 +10:05 Ukończył
33 Jacek Rydelski 85 Mężczyźni (5km) 29 26:08 26:05 26:08 +10:07 Ukończył
34 Dariusz Piotrowski 79 Mężczyźni (5km) 30 26:09 26:05 26:09 +10:08 Ukończył
35 Grzegorz Żuchowski 117 Delfin Run Grudziądz Mężczyźni (5km) 31 26:11 26:07 26:11 +10:10 Ukończył
36 Krzysztof Krzyżykowski 46 Mężczyźni (5km) 32 26:14 26:08 26:14 +10:13 Ukończył
37 Tomasz Krzyżykowski 48 Mężczyźni (5km) 33 26:15 26:10 26:15 +10:14 Ukończył
38 Sławomir Zakrzews 110 Mężczyźni (5km) 34 26:31 26:20 26:31 +10:30 Ukończył
39 Michał Owczarczyk 74 Amator Mężczyźni (5km) 35 26:54 26:49 26:54 +10:53 Ukończył
40 Tomasz Wielgus 99 Mężczyźni (5km) 36 27:00 26:56 27:00 +10:59 Ukończył
41 Pawel Deuter 10 Mężczyźni (5km) 37 27:09 26:55 27:09 +11:08 Ukończył
42 Michał Kaczmarek 28 Mężczyźni (5km) 38 27:09 26:56 27:09 +11:08 Ukończył
43 Denis Tomaszewski 92 Mężczyźni (5km) 39 27:14 27:04 27:14 +11:13 Ukończył
44 Anna Pontek 82 Kobiety (5km) 5 27:19 27:06 27:19 +11:18 Ukończyła
45 Sławomir Okoń 71 Mężczyźni (5km) 40 27:21 27:07 27:21 +11:20 Ukończył
46 Karolina Nowaczek 123 Kobiety (5km) 6 27:27 27:14 27:27 +11:26 Ukończyła
47 Mariusz Mroziński 64 Mężczyźni (5km) 41 27:29 27:15 27:29 +11:28 Ukończył
48 Agnieszka Lachowicz 51 Kobiety (5km) 7 27:31 27:23 27:31 +11:30 Ukończyła
49 Roman Kęsik 34 13 WOG GRUDZIĄDZ Mężczyźni (5km) 42 27:45 27:30 27:45 +11:44 Ukończył
50 Adam Grzywnowicz 122 Mężczyźni (5km) 43 27:47 27:32 27:47 +11:46 Ukończył
51 Dariusz Jegierski 26 Mężczyźni (5km) 44 28:02 27:46 28:02 +12:01 Ukończył
52 Rafał Zbrzeźny 111 SPORT I REKREACJA DELFIN Mężczyźni (5km) 45 28:07 27:58 28:07 +12:06 Ukończył
53 Dawid Mykaj 65 Why so serious ?! Mężczyźni (5km) 46 28:08 28:01 28:08 +12:07 Ukończył
54 Izabela Nowacka 66 Kobiety (5km) 8 28:13 28:00 28:13 +12:12 Ukończyła
55 Marek Jankowski 23 Mężczyźni (5km) 47 28:15 28:06 28:15 +12:14 Ukończył
56 Anna Trojanowska 93 Żołnierz WOT Kobiety (5km) 9 28:15 28:02 28:15 +12:14 Ukończyła
57 Paweł Szydzik 127 Mężczyźni (5km) 48 28:20 28:10 28:20 +12:19 Ukończył
58 Dominika Jabłońska 129 Kobiety (5km) 10 28:37 28:28 28:37 +12:36 Ukończyła
59 Tomasz Chmura 7 Mężczyźni (5km) 49 28:48 28:36 28:48 +12:47 Ukończył
60 Bartłomiej Koprowski 37 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 50 28:58 28:44 28:58 +12:57 Ukończył
61 PIOTR JURCZYK 27 Virtual Runner Club Mężczyźni (5km) 51 29:19 29:04 29:19 +13:18 Ukończył
62 Marcin Kotz 42 Mężczyźni (5km) 52 29:28 29:18 29:28 +13:27 Ukończył
63 Włodzimierz Michalak 57 SPORT I REKREACJA DELFIN Mężczyźni (5km) 53 29:29 29:16 29:29 +13:28 Ukończył
64 Karolina Reuschel 84 Kobiety (5km) 11 29:41 29:31 29:41 +13:40 Ukończyła
65 Tatiana Nowicka 70 Diabelskie Pioruny Kobiety (5km) 12 29:58 29:47 29:58 +13:57 Ukończyła
66 Piotr Golombek 17 Mężczyźni (5km) 54 30:05 29:59 30:05 +14:04 Ukończył
67 Kamila Wiśniewska 105 Parkran Grudziądz Kobiety (5km) 13 30:09 30:03 30:09 +14:08 Ukończyła
68 Bartłomiej Kawski 33 EPIDEMIA CYKLOZY MTB SUSZ Mężczyźni (5km) 55 30:09 29:56 30:09 +14:08 Ukończył
69 Józef Trzaska 94 Mężczyźni (5km) 56 30:10 29:55 30:10 +14:09 Ukończył
70 Marek Matczyński 55 GKS Olimpia Grudziądz Mężczyźni (5km) 57 30:29 30:21 30:29 +14:28 Ukończył
71 Józek Rumocki 124 SPORT I REKREACJA DELFIN Mężczyźni (5km) 58 30:30 30:20 30:30 +14:29 Ukończył
72 Małgorzata Brodzińska 2 Kobiety (5km) 14 30:34 30:22 30:34 +14:33 Ukończyła
73 Danuta Brzozowska 3 Amator Kobiety (5km) 15 30:35 30:22 30:35 +14:34 Ukończyła
74 Beata Długońska 11 Kobiety (5km) 16 30:44 30:37 30:44 +14:43 Ukończyła
75 Natalia Dziewirz 128 Kobiety (5km) 17 30:58 30:50 30:58 +14:57 Ukończyła
76 Monika Drumowska 12 Kobiety (5km) 18 31:25 31:14 31:25 +15:24 Ukończyła
77 Aneta Noch 130 Fit Mania Kobiety (5km) 19 31:25 31:25 31:25 +15:24 Ukończyła
78 Łukasz Drumowski 13 Mężczyźni (5km) 59 31:25 31:15 31:25 +15:24 Ukończył
79 Justyna Zimmermann 113 Pielęgniarka Kobiety (5km) 20 31:39 31:29 31:39 +15:38 Ukończyła
80 Izabela Wysocka 109 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 21 31:44 31:37 31:44 +15:43 Ukończyła
81 Piotr Krajewski 44 ZK2 Mężczyźni (5km) 60 31:56 31:52 31:56 +15:55 Ukończył
82 Agnieszka Poliwodzińska 80 FKS Wisła Fordon Kobiety (5km) 22 32:29 32:22 32:29 +16:28 Ukończyła
83 Katarzyna Morczyńska 62 Mama i bliźniaki team Kobiety (5km) 23 32:31 32:18 32:31 +16:30 Ukończyła
84 Wojtek Andrzejczak 1 Zitadelle Mężczyźni (5km) 61 32:33 32:18 32:33 +16:32 Ukończył
85 GRZEGORZ PĘK 77 Żołnierze Mężczyźni (5km) 62 32:33 32:19 32:33 +16:32 Ukończył
86 Norbert Miedzianowski 59 Mężczyźni (5km) 63 32:48 32:38 32:48 +16:47 Ukończył
87 Agnieszka Gamalczyk 16 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 24 32:53 32:39 32:53 +16:52 Ukończyła
88 Martyna Kurkowska 50 Kobiety (5km) 25 32:57 32:45 32:57 +16:56 Ukończyła
89 Justyna Kornacka 38 Kobiety (5km) 26 33:18 33:08 33:18 +17:17 Ukończyła
90 Ariel Kornacki 39 Mężczyźni (5km) 64 33:20 33:09 33:20 +17:19 Ukończył
91 Ewelina Dalasińska 8 Kobiety (5km) 27 33:21 33:09 33:21 +17:20 Ukończyła
92 Jarek Kornacki 40 Mężczyźni (5km) 65 33:22 33:11 33:22 +17:21 Ukończył
93 Ewelina Kurkowska 49 Kobiety (5km) 28 33:24 33:11 33:24 +17:23 Ukończyła
94 Mariola Żal 114 Kobiety (5km) 29 33:32 33:19 33:32 +17:31 Ukończyła
95 Krzysztof Więcławski 100 - Mężczyźni (5km) 66 33:33 33:19 33:33 +17:32 Ukończył
96 Bogdan Pietruszewski 78 Parkran Grudziądz Mężczyźni (5km) 67 33:42 33:36 33:42 +17:41 Ukończył
97 Małgorzata Żmudowska 115 Kobiety (5km) 30 33:52 33:44 33:52 +17:51 Ukończyła
98 Klaudia Szwejkowska 125 Kobiety (5km) 31 33:52 33:43 33:52 +17:51 Ukończyła
99 Agata Kasprzyk 32 Kobiety (5km) 32 33:53 33:45 33:53 +17:52 Ukończyła
100 TOMASZ ŻMUDOWSKI 121 Mężczyźni (5km) 68 33:54 33:46 33:54 +17:53 Ukończył
101 Łukasz Sonnenfeld 89 Cyklo Kwidzyn Mężczyźni (5km) 69 33:57 33:42 33:57 +17:56 Ukończył
102 Ewa Chmura 5 Kobiety (5km) 33 35:26 35:13 35:26 +19:25 Ukończyła
103 Justyna Chmura 6 Kobiety (5km) 34 35:26 35:15 35:26 +19:25 Ukończyła
104 Paulina Mojek 61 ewiGEO Kobiety (5km) 35 35:28 35:04 35:28 +19:27 Ukończyła
105 Joanna Skorek 88 Kobiety (5km) 36 36:00 35:52 36:00 +19:59 Ukończyła
106 Dorota Wilkiewicz 102 SPMokre Kobiety (5km) 37 36:22 36:09 36:22 +20:21 Ukończyła
107 Radosław Wilkiewicz 103 Mężczyźni (5km) 70 36:23 36:10 36:23 +20:22 Ukończył
108 Iwona Guzmann - Masłowska 20 Szkoła Podstawowa w Mokrem Kobiety (5km) 38 36:24 36:13 36:24 +20:23 Ukończyła
109 Bartosz Pastewski 75 Szkoła Podstawowa nr 16 Mężczyźni (5km) 71 40:13 40:00 40:13 +24:12 Ukończył
110 Tomasz Pastewski 126 Mężczyźni (5km) 72 40:20 40:06 40:20 +24:19 Ukończył
111 Michał Kamiński 29 Mężczyźni (5km) 73 40:21 40:05 40:21 +24:20 Ukończył
112 Bożena Kowalska-Pasieka 43 Drużyna Szpiku Kobiety (5km) 39 44:48 44:35 44:48 +28:47 Ukończyła
113 Karolina Klein 35 Kobiety (5km) 40 44:49 44:42 44:49 +28:48 Ukończyła


Do góry




"10km"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Kacper Arendt 201 GKS Olimpia Grudziądz , CZUBASZEK RUNNING TEAM Mężczyźni (10km) 1 32:56 32:56 32:56 - Ukończył
2 Mateusz Ronowski 254 Mat Kin Run Mężczyźni (10km) 2 38:40 38:40 38:40 +05:44 Ukończył
3 Wojciech Chybczyński 209 Janosiki Mężczyźni (10km) 3 38:44 38:44 38:44 +05:48 Ukończył
4 Maciej Krasnodębski 230 Mężczyźni (10km) 4 38:53 38:49 38:53 +05:57 Ukończył
5 Roman Papelbon 251 Bike U Up TKJ Matuszewski Mężczyźni (10km) 5 41:54 41:52 41:54 +08:58 Ukończył
6 ŁUKASZ OLSZEWSKI 249 Kwidzyn Biega Mężczyźni (10km) 6 42:33 42:29 42:33 +09:37 Ukończył
7 Aneta Wojas 269 Kobiety (10km) 1 42:36 42:32 42:36 +09:40 Ukończyła
8 Piotr Mielnik 243 Mężczyźni (10km) 7 42:54 42:50 42:54 +09:58 Ukończył
9 Rafał Wiśniewski 268 Radzyńskie Orły Mężczyźni (10km) 8 42:54 42:50 42:54 +09:58 Ukończył
10 Mateusz Jurek 226 OSP Rogóźno Mężczyźni (10km) 9 43:14 43:13 43:14 +10:18 Ukończył
11 Łukasz Nakonieczny 255 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (10km) 10 43:35 43:31 43:35 +10:39 Ukończył
12 Radosław Gawrecki 278 Sara Workwear Wheel Brothers Racing Mężczyźni (10km) 11 43:58 43:54 43:58 +11:02 Ukończył
13 Marcin Kulpa 232 Mężczyźni (10km) 12 44:51 44:46 44:51 +11:55 Ukończył
14 Marek Tubacki 263 Parkran Grudziądz Mężczyźni (10km) 13 45:12 44:50 45:12 +12:16 Ukończył
15 Arkadiusz Kamiński 228 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (10km) 14 46:00 45:50 46:00 +13:04 Ukończył
16 Krzysztof Kawałkowski 229 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (10km) 15 46:01 45:55 46:01 +13:05 Ukończył
17 Tomasz Laskowski 233 Parkran Grudziądz Mężczyźni (10km) 16 46:09 45:53 46:09 +13:13 Ukończył
18 Seweryn Wolczynski 279 Mężczyźni (10km) 17 46:17 46:17 46:17 +13:21 Ukończył
19 Tomasz Łazarski 235 Dziki z Łasina Mężczyźni (10km) 18 46:55 46:48 46:55 +13:59 Ukończył
20 Przemysław Schodowski 257 Mężczyźni (10km) 19 47:01 46:50 47:01 +14:05 Ukończył
21 Dawid Tekliński 262 Wtorkowy Trening Mężczyźni (10km) 20 47:08 47:01 47:08 +14:12 Ukończył
22 Łukasz Chyliński 210 Mężczyźni (10km) 21 47:19 47:12 47:19 +14:23 Ukończył
23 Tomasz Zimmermann 272 KM PSP GRUDZIĄDZ Mężczyźni (10km) 22 47:35 47:32 47:35 +14:39 Ukończył
24 Patryk Kaganiuk 274 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (10km) 23 47:45 47:39 47:45 +14:49 Ukończył
25 Piotr Goliński 214 Mężczyźni (10km) 24 47:56 47:47 47:56 +15:00 Ukończył
26 Zbigniew Ornowski 250 Wtorkowy Trening Mężczyźni (10km) 25 47:56 47:51 47:56 +15:00 Ukończył
27 Monika Nakonieczna 246 Parkrun Grudziądz Kobiety (10km) 2 47:57 47:50 47:57 +15:01 Ukończyła
28 Tomasz Krawczyszyn 231 Mężczyźni (10km) 26 48:00 48:00 48:00 +15:04 Ukończył
29 Patryk Bochra 207 Radzynskie orly Mężczyźni (10km) 27 48:01 47:54 48:01 +15:05 Ukończył
30 Damian Preuss 253 Radzyńskie Orły Mężczyźni (10km) 28 48:02 47:55 48:02 +15:06 Ukończył
31 Szymon Skrajda 259 ZUT Milewski Mężczyźni (10km) 29 48:02 47:53 48:02 +15:06 Ukończył
32 Janusz Gołębiewski 215 Mężczyźni (10km) 30 48:06 47:58 48:06 +15:10 Ukończył
33 Kamil Mojek 245 ewiGEO Mężczyźni (10km) 31 48:20 48:00 48:20 +15:24 Ukończył
34 Marzena Mączewska 241 Parkrun Grudziądz Kobiety (10km) 3 48:42 48:31 48:42 +15:46 Ukończyła
35 Kazimierz Romański 277 KB LEGIONOWO Mężczyźni (10km) 32 48:46 48:39 48:46 +15:50 Ukończył
36 Tomasz Zieliński 271 Mężczyźni (10km) 33 48:47 48:40 48:47 +15:51 Ukończył
37 Marek Boguta 275 Wisła/Mekro/StomilTr Mężczyźni (10km) 34 49:01 49:01 49:01 +16:05 Ukończył
38 Michał Banaszewski 203 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (10km) 35 49:01 48:56 49:01 +16:05 Ukończył
39 Paweł Rybacki 256 Mężczyźni (10km) 36 49:01 49:01 49:01 +16:05 Ukończył
40 Maciej Czumiel 211 Mężczyźni (10km) 37 49:01 49:01 49:01 +16:05 Ukończył
41 Mirosława Barszczewska 204 Kobiety (10km) 4 49:53 49:46 49:53 +16:57 Ukończyła
42 Ryszard Bartosiak 205 Gmina Gardeja Biega Mężczyźni (10km) 38 50:14 50:06 50:14 +17:18 Ukończył
43 Marcin Bratko 208 Mężczyźni (10km) 39 50:21 50:21 50:21 +17:25 Ukończył
44 Andrzej Mączewski 242 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (10km) 40 50:22 50:15 50:22 +17:26 Ukończył
45 Marcin Jędrak 225 Mężczyźni (10km) 41 50:47 50:41 50:47 +17:51 Ukończył
46 ROMAN JANIK 222 KWIDZYN BIEGA Mężczyźni (10km) 42 52:02 51:58 52:02 +19:06 Ukończył
47 Tomasz Markowski 238 BDD Mężczyźni (10km) 43 52:44 52:40 52:44 +19:48 Ukończył
48 Robert Gutowski 219 KM PSP GRUDZIADZ Mężczyźni (10km) 44 52:49 52:49 52:49 +19:53 Ukończył
49 Sławomir Turowski 264 Motocykliczni Grudziądz Mężczyźni (10km) 45 53:26 53:26 53:26 +20:30 Ukończył
50 Maciej Modrak 244 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (10km) 46 54:16 54:07 54:16 +21:20 Ukończył
51 Agnieszka Wielgus 267 Kobiety (10km) 5 55:13 55:11 55:13 +22:17 Ukończyła
52 Monika Gumienik 217 Szarnoś Team Kobiety (10km) 6 55:19 55:10 55:19 +22:23 Ukończyła
53 Adam Jeliński 224 Mężczyźni (10km) 47 55:39 55:31 55:39 +22:43 Ukończył
54 Krzysztof Gładysz 213 Gładziorki Mężczyźni (10km) 48 55:55 55:44 55:55 +22:59 Ukończył
55 Anna Gurzyńska 218 Szybkie Stopy Grudziądz Kobiety (10km) 7 56:14 56:04 56:14 +23:18 Ukończyła
56 Mateusz Nowiński 248 Moriw Mężczyźni (10km) 49 56:30 56:17 56:30 +23:34 Ukończył
57 Gabriela Sławska 260 Gmina Gardeja Biega Kobiety (10km) 8 56:43 56:34 56:43 +23:47 Ukończyła
58 Jerzy Groch 216 Mężczyźni (10km) 50 56:48 56:35 56:48 +23:52 Ukończył
59 Monika Banaszewska 202 Parkrun Grudziądz Kobiety (10km) 9 58:25 58:20 58:25 +25:29 Ukończyła
60 PRZEMYSŁAW KOZŁOWSKI 252 Przemofryz Mężczyźni (10km) 51 58:49 58:35 58:49 +25:53 Ukończył
61 Sylwia Urbanek 265 Szybkie Stopy Grudziądz Kobiety (10km) 10 59:46 59:35 59:46 +26:50 Ukończyła
62 Wioletta Macioszek 237 Parkrun Grudziądz Kobiety (10km) 11 59:51 59:38 59:51 +26:55 Ukończyła
63 Daria Sitniewska 258 Kobiety (10km) 12 01:00:17 01:00:14 01:00:17 +27:21 Ukończyła
64 Justyna Ziółkowska 273 Szybkie Stopy Grudziądz Kobiety (10km) 13 01:00:41 01:00:29 01:00:41 +27:45 Ukończyła
65 Andrzej Lenkiewicz 234 piękny Mężczyźni (10km) 52 01:02:22 01:02:15 01:02:22 +29:26 Ukończył
66 Wojciech Łączkowski 236 Brak Mężczyźni (10km) 53 01:02:56 01:02:41 01:02:56 +30:00 Ukończył
67 Patrycja Szczutkowska 276 Kobiety (10km) 14 01:04:43 01:04:34 01:04:43 +31:47 Ukończyła
68 Karolina Albekier 200 TZN Kobiety (10km) 15 01:04:46 01:04:37 01:04:46 +31:50 Ukończyła


Do góry




"II Bieg Karpika"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×