Rowerowy Dzień Dziecka

Wyniki

Lista startowa

"2-4 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




"5-6 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Aleksander Smarz 67 5-6 lat (chłopcy) 1 01:12-- 01:11 01:12 - Ukończył
2 Jakub Mioduszewski 62 N-Bike Academy 5-6 lat (chłopcy) 2 01:16-- 01:15 01:16 +4 sek. Ukończył
3 Miłosz Marendowski 59 5-6 lat (chłopcy) 3 01:20-- 01:19 01:20 +8 sek. Ukończył
4 Emil Borkowski 40 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 4 01:20-- 01:19 01:20 +8 sek. Ukończył
5 BRUNO SZWEJKOWSKI 69 5-6 lat (chłopcy) 5 01:22-- 01:21 01:22 +10 sek. Ukończył
6 Milena Wisz 74 5-6 lat (dziewczynki) 1 01:23-- 01:22 01:23 +11 sek. Ukończyła
7 Olga Kaczorowska 51 5-6 lat (dziewczynki) 2 01:26-- 01:25 01:26 +14 sek. Ukończyła
8 Szymon Marendowski 60 5-6 lat (chłopcy) 6 01:27-- 01:26 01:27 +15 sek. Ukończył
9 Viktor Błotnicki 39 5-6 lat (chłopcy) 7 01:29-- 01:28 01:29 +17 sek. Ukończył
10 Hubert Tepper 71 5-6 lat (chłopcy) 8 01:34-- 01:33 01:34 +22 sek. Ukończył
11 Michał Kaniewski 54 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 9 01:37-- 01:36 01:37 +25 sek. Ukończył
12 Weronika Trzaska 72 5-6 lat (dziewczynki) 3 01:37-- 01:36 01:37 +25 sek. Ukończyła
13 Juliana Chlewicka 42 5-6 lat (dziewczynki) 4 01:41-- 01:40 01:41 +29 sek. Ukończyła
14 Emil Matuszewski 61 5-6 lat (chłopcy) 10 01:43-- 01:42 01:43 +31 sek. Ukończył
15 Konstanty Czerepowicki 44 5-6 lat (chłopcy) 11 01:44-- 01:43 01:44 +32 sek. Ukończył
16 Filip Pawski 63 5-6 lat (chłopcy) 12 01:44-- 01:43 01:44 +32 sek. Ukończył
17 Kamil Pukmiel 65 5-6 lat (chłopcy) 13 01:45-- 01:44 01:45 +33 sek. Ukończył
18 Karolina Kur 57 5-6 lat (dziewczynki) 5 01:46-- 01:45 01:46 +34 sek. Ukończyła
19 Aleks PudlewskI 64 5-6 lat (chłopcy) 14 01:49-- 01:48 01:49 +37 sek. Ukończył
20 Jan Wardacki 73 5-6 lat (chłopcy) 15 01:50-- 01:49 01:50 +38 sek. Ukończył
21 Tomek Kobuszyński 55 SP 11 5-6 lat (chłopcy) 16 01:54-- 01:53 01:54 +42 sek. Ukończył
22 Oskar Brzeziński 41 5-6 lat (chłopcy) 17 01:58-- 01:57 01:58 +46 sek. Ukończył
23 Kamil Zakrzewski 76 5-6 lat (chłopcy) 18 02:00-- 01:59 02:00 +48 sek. Ukończył
24 Robert Banaszak 184 5-6 lat (chłopcy) 19 02:02-- 01:58 02:02 +50 sek. Ukończył
25 Jagoda Lewandowska 58 5-6 lat (dziewczynki) 6 02:03-- 02:02 02:03 +51 sek. Ukończyła
26 Igor Bąkowski 38 5-6 lat (chłopcy) 20 02:08-- 02:07 02:08 +56 sek. Ukończył
27 Aleks Jabłoński 49 Bez Formy Team 5-6 lat (chłopcy) 21 02:16-- 02:14 02:16 +01:04 Ukończył
28 Gniewosz Zięba 77 5-6 lat (chłopcy) 22 02:19-- 02:18 02:19 +01:07 Ukończył
29 Helena Przygodzka 37 5-6 lat (dziewczynki) 7 02:22-- 02:21 02:22 +01:10 Ukończyła
30 Aleksandra Grzybowska 47 NATO 5-6 lat (dziewczynki) 8 02:23-- 02:17 02:23 +01:11 Ukończyła
31 Aleksandra Witkowska 75 Przedszkole Kuntersztyn 5-6 lat (dziewczynki) 9 02:26-- 02:25 02:26 +01:14 Ukończyła
32 Hubert Kręcki 56 5-6 lat (chłopcy) 23 02:55-- 02:54 02:55 +01:43 Ukończył
33 zuzia Salamon 66 5-6 lat (dziewczynki) 10 03:18-- 03:17 03:18 +02:06 Ukończyła
34 Kornel Kamiński 53 5-6 lat (chłopcy) 24 06:49-- 06:45 06:49 +05:37 Ukończył
35 melania Świetlik 70 5-6 lat (dziewczynki) --- - - - Ukończyła


Do góry




"7-8 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 BORYS SZWEJKOWSKI 115 7-8 lat (chłopcy) 1 01:0201:04- 02:05 02:06 - Ukończył
2 Oskar Jeliński 92 SP 8 w Grudziądzu 7-8 lat (chłopcy) 2 01:0801:08- 02:15 02:16 +10 sek. Ukończył
3 Patryk Balina 79 7-8 lat (chłopcy) 3 01:0901:07- 02:15 02:16 +10 sek. Ukończył
4 Janek Salamon 112 7-8 lat (chłopcy) 4 01:0801:09- 02:16 02:17 +11 sek. Ukończył
5 Filip Czaplewski 86 7-8 lat (chłopcy) 5 01:1101:09- 02:19 02:20 +14 sek. Ukończył
6 Staś Gul 90 7-8 lat (chłopcy) 6 01:1201:09- 02:20 02:21 +15 sek. Ukończył
7 Emilia Wisz 120 7-8 lat (dziewczynki) 1 01:1101:11- 02:21 02:22 +16 sek. Ukończyła
8 Mateusz Klimek 96 7-8 lat (chłopcy) 7 01:0701:15- 02:21 02:22 +16 sek. Ukończył
9 Mateusz Głąb 181 7-8 lat (chłopcy) 8 01:1301:10- 02:22 02:23 +17 sek. Ukończył
10 Bruno Tylicki 118 7-8 lat (chłopcy) 9 01:1101:13- 02:23 02:24 +18 sek. Ukończył
11 Bogna Kamrowska 94 bike or die 7-8 lat (dziewczynki) 2 01:1501:09- 02:23 02:24 +18 sek. Ukończyła
12 Mateusz Sternicki-Czajkowski 113 7-8 lat (chłopcy) 10 01:1901:11- 02:25 02:30 +24 sek. Ukończył
13 Aleksander Angowski 78 7-8 lat (chłopcy) 11 01:1501:18- 02:32 02:33 +27 sek. Ukończył
14 Maksymilian Mitz 105 7-8 lat (chłopcy) 12 01:1801:17- 02:34 02:35 +29 sek. Ukończył
15 Julian Madej 102 7-8 lat (chłopcy) 13 01:2701:09- 02:35 02:36 +30 sek. Ukończył
16 Mikolaj Gregorczyk 89 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 14 01:2401:12- 02:35 02:36 +30 sek. Ukończył
17 Emilia Bączkowska 80 SLK Team 7-8 lat (dziewczynki) 3 01:2601:13- 02:36 02:39 +33 sek. Ukończyła
18 Gustaw Zuchora 125 7-8 lat (chłopcy) 15 01:2501:20- 02:41 02:45 +39 sek. Ukończył
19 Dominik Czerepowicki 87 7-8 lat (chłopcy) 16 01:2801:27- 02:54 02:55 +49 sek. Ukończył
20 Maciej Mrozek 106 nsp1 7-8 lat (chłopcy) 17 01:2901:26- 02:54 02:55 +49 sek. Ukończył
21 Wiktor Laskowski 95 7-8 lat (chłopcy) 18 01:2901:31- 02:57 03:00 +54 sek. Ukończył
22 Mateusz Połomka 111 7-8 lat (chłopcy) 19 01:3001:30- 02:59 03:00 +54 sek. Ukończył
23 Wojciech Wiśniewski 121 7-8 lat (chłopcy) 20 01:3401:28- 02:57 03:02 +56 sek. Ukończył
24 Maria Błotnicka 83 7-8 lat (dziewczynki) 4 01:2701:35- 03:01 03:02 +56 sek. Ukończyła
25 Hanna Majewska 103 7-8 lat (dziewczynki) 5 01:3201:30- 03:01 03:02 +56 sek. Ukończyła
26 Antoni Jastrzębski 91 7-8 lat (chłopcy) 21 01:3501:28- 03:02 03:03 +57 sek. Ukończył
27 Iga Zakrzewska 124 7-8 lat (dziewczynki) 6 01:3001:35- 03:05 03:05 +59 sek. Ukończyła
28 Wiktor Tepper 117 7-8 lat (chłopcy) 22 01:3601:30- 03:05 03:06 +01:00 Ukończył
29 Staś Świetlik 116 7-8 lat (chłopcy) 23 01:3501:33- 03:07 03:08 +01:02 Ukończył
30 Jaś Pacuk 108 SP 17 Torun 7-8 lat (chłopcy) 24 01:4501:24- 03:02 03:09 +01:03 Ukończył
31 Igor Orzechowski 107 7-8 lat (chłopcy) 25 01:3901:32- 03:10 03:11 +01:05 Ukończył
32 Alicja Pleskot 110 7-8 lat (dziewczynki) 7 01:4101:30- 03:07 03:11 +01:05 Ukończyła
33 Bartosz Witkowski 123 SP 16 7-8 lat (chłopcy) 26 01:3401:41- 03:14 03:15 +01:09 Ukończył
34 Marta Kobylarz 98 7-8 lat (dziewczynki) 8 01:4001:36- 03:12 03:16 +01:10 Ukończyła
35 MARTYNA PĄK 109 7-8 lat (dziewczynki) 9 01:3801:43- 03:20 03:21 +01:15 Ukończyła
36 Lena Górska 88 7-8 lat (dziewczynki) 10 01:5401:38- 03:23 03:32 +01:26 Ukończyła
37 Szymon Kotkiewicz 99 SP 20 Grudziądz 7-8 lat (chłopcy) 27 01:5101:45- 03:33 03:36 +01:30 Ukończył
38 Antoni Chlewicki 84 7-8 lat (chłopcy) 28 01:5701:41- 03:37 03:38 +01:32 Ukończył
39 Maja Kaczorowska 93 7-8 lat (dziewczynki) 11 02:0001:56- 03:52 03:56 +01:50 Ukończyła
40 Maja Bielik 81 7-8 lat (dziewczynki) 12 01:5702:00- 03:56 03:57 +01:51 Ukończyła
41 Lilia Witkowska 122 7-8 lat (dziewczynki) 13 02:22-- 02:21 02:22 +1 Okr. Ukończyła


Do góry




"9-10 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Staś Łysiak 140 N-Bike Academy 9-10 lat (chłopcy) 1 00:5300:51- 01:44 01:44 - Ukończył
2 Sebastian Tracki 149 SK Gruta 9-10 lat (chłopcy) 2 00:5100:54- 01:45 01:45 +1 sek. Ukończył
3 Antoni Krupka 135 9-10 lat (chłopcy) 3 00:5500:57- 01:52 01:52 +8 sek. Ukończył
4 Marcel Pleskot 145 9-10 lat (chłopcy) 4 00:5701:00- 01:57 01:57 +13 sek. Ukończył
5 Filip Czarnecki 128 UKS Tandem SP 20 9-10 lat (chłopcy) 5 01:0200:59- 02:01 02:01 +17 sek. Ukończył
6 Szymon Turski 151 9-10 lat (chłopcy) 6 00:5901:03- 02:02 02:02 +18 sek. Ukończył
7 Piotr Dzwonkowski 129 9-10 lat (chłopcy) 7 01:0001:11- 02:11 02:11 +27 sek. Ukończył
8 Jan Liedtka 138 9-10 lat (chłopcy) 8 01:0201:16- 02:18 02:18 +34 sek. Ukończył
9 Helena Olszewska 143 Klub Kolarski WILKI 9-10 lat (dziewczynki) 1 01:0501:16- 02:21 02:21 +37 sek. Ukończyła
10 Ania Kobuszyńska 133 SP 11 9-10 lat (dziewczynki) 2 01:1201:10- 02:22 02:22 +38 sek. Ukończyła
11 Karina Pukmiel 146 9-10 lat (dziewczynki) 3 01:1001:13- 02:21 02:23 +39 sek. Ukończyła
12 Martyna Wtorek 152 9-10 lat (dziewczynki) 4 01:1301:11- 02:24 02:24 +40 sek. Ukończyła
13 Julia Goławska 130 Brak klubu 9-10 lat (dziewczynki) 5 01:1701:09- 02:26 02:26 +42 sek. Ukończyła
14 Julia Piór 144 9-10 lat (dziewczynki) 6 01:1701:09- 02:24 02:26 +42 sek. Ukończyła
15 Julius Konefał 134 9-10 lat (chłopcy) 9 01:1501:11- 02:26 02:26 +42 sek. Ukończył
16 Mateusz Żukotyński 153 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-10 lat (chłopcy) 10 01:1601:11- 02:27 02:27 +43 sek. Ukończył
17 Maria Szlitkus 148 9-10 lat (dziewczynki) 7 01:1201:28- 02:40 02:40 +56 sek. Ukończyła
18 Maja Grodzka 131 9-10 lat (dziewczynki) 8 01:1701:23- 02:40 02:40 +56 sek. Ukończyła
19 Maks Grudziński 132 9-10 lat (chłopcy) 11 01:1701:27- 02:44 02:44 +01:00 Ukończył
20 Agata Trzaska 150 9-10 lat (dziewczynki) 9 01:2201:23- 02:45 02:45 +01:01 Ukończyła
21 Marcel Lipiński 139 Bez Formy Team 9-10 lat (chłopcy) 12 01:2201:28- 02:50 02:50 +01:06 Ukończył
22 Nikodem Lech 137 9-10 lat (chłopcy) 13 01:2501:25- 02:50 02:50 +01:06 Ukończył
23 Lena Chodorowska 127 9-10 lat (dziewczynki) 10 01:1901:40- 02:59 02:59 +01:15 Ukończyła
24 Kaja BABICKA 126 9-10 lat (dziewczynki) 11 01:3101:35- 03:03 03:06 +01:22 Ukończyła
25 Maja Niewiadomska 141 9-10 lat (dziewczynki) 12 01:2801:45- 03:13 03:13 +01:29 Ukończyła
26 Marek Odrzywolski 142 9-10 lat (chłopcy) 14 01:4001:59- 03:36 03:39 +01:55 Ukończył


Do góry




"11-12 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Paweł Mioduszewski 166 N-Bike Academy 11-12 lat (chłopcy) 1 01:5201:58- 03:50 03:50 - Ukończył
2 Bartłomiej Kręcisz 163 Omega Gruta 11-12 lat (chłopcy) 2 02:0002:04- 04:04 04:04 +14 sek. Ukończył
3 Aleksandra Białek 155 KS N-Bike Academy 11-12 lat (dziewczynki) 1 02:0402:20- 04:24 04:24 +34 sek. Ukończyła
4 Paweł Bonas 156 UKS Omega Gruta 11-12 lat (chłopcy) 3 01:5402:34- 04:28 04:28 +38 sek. Ukończył
5 Michał Tylicki 173 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 4 02:1602:17- 04:33 04:33 +43 sek. Ukończył
6 Julia Kleina 162 SK Gruta 11-12 lat (dziewczynki) 2 02:1702:20- 04:37 04:37 +47 sek. Ukończyła
7 Zosia Pacuk 168 SP 17 Torun 11-12 lat (dziewczynki) 3 02:2902:34- 05:03 05:03 +01:13 Ukończyła
8 Wiktor Studziński 170 11-12 lat (chłopcy) 5 02:4202:38- 05:20 05:20 +01:30 Ukończył
9 Wiktor Bączkowski 154 11-12 lat (chłopcy) 6 02:4802:47- 05:35 05:35 +01:45 Ukończył
10 Mateusz Wtorek 175 11-12 lat (chłopcy) 7 02:4402:52- 05:36 05:36 +01:46 Ukończył
11 Nikola Laskowska 183 11-12 lat (dziewczynki) 4 02:3703:12- 05:49 05:49 +01:59 Ukończyła
12 Jakub Figurski 157 11-12 lat (chłopcy) 8 02:5402:59- 05:53 05:53 +02:03 Ukończył
13 Filip Ściborowski 171 11-12 lat (chłopcy) 9 03:0703:12- 06:19 06:19 +02:29 Ukończył
14 Nikodem Gawrecki 159 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 10 03:1603:12- 06:28 06:28 +02:38 Ukończył
15 Amelia Mitz 167 11-12 lat (dziewczynki) 5 03:1403:54- 07:08 07:08 +03:18 Ukończyła
16 Alisa Witkowska 174 11-12 lat (dziewczynki) 6 03:3003:58- 07:28 07:28 +03:38 Ukończyła
17 Nikodem Ściborowski 172 11-12 lat (chłopcy) 11 03:4404:21- 08:05 08:05 +04:15 Ukończył


Do góry




"13-15 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Kacper Hinz 180 13-15 lat (chłopcy) 1 01:4701:4501:47 05:19 05:19 - Ukończył
2 Natalia Wójcik 188 13-15 lat (dziewczynki) 1 02:0402:0602:07 06:17 06:17 +58 sek. Ukończyła
3 Paweł Kaczorowski 192 13-15 lat (chłopcy) 2 02:1102:0702:14 06:32 06:32 +01:13 Ukończył
4 Małgorzata Pyszora 187 UKS Orion Ruda 13-15 lat (dziewczynki) 2 02:1102:0602:19 06:36 06:36 +01:17 Ukończyła
5 Kacper Murgała 185 UKS Tandem SP 20 13-15 lat (chłopcy) 3 02:0902:0802:25 06:42 06:42 +01:23 Ukończył
6 Borys Tylicki 191 13-15 lat (chłopcy) 4 02:1002:1802:22 06:50 06:50 +01:31 Ukończył
7 Maja Banaszewska 176 Parkrun Grudziądz 13-15 lat (dziewczynki) 3 02:2002:1602:20 06:56 06:56 +01:37 Ukończyła
8 Amelia Gratowska 177 Sara Workwear Wheel Brothers 13-15 lat (dziewczynki) 4 02:2202:2602:18 07:06 07:06 +01:47 Ukończyła
9 Jakub Ściborowski 189 13-15 lat (chłopcy) 5 02:2202:2602:45 07:33 07:33 +02:14 Ukończył
10 Jakub Trzciński 190 13-15 lat (chłopcy) 6 02:2702:4503:00 08:12 08:12 +02:53 Ukończył
11 Lena Gratowska 178 Sara Workwear Wheel Brothers 13-15 lat (dziewczynki) 5 02:4003:0303:08 08:51 08:51 +03:32 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×