Rowerowy Dzień Dziecka 2021

Wyniki

Lista

"2-4 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




"5-6 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 BRUNO SZWEJKOWSKI 48 5-6 lat (chłopcy) 1 01:14-- 01:14 01:14 - Ukończył
2 Konstanty Czerepowicki 39 5-6 lat (chłopcy) 2 01:20-- 01:20 01:20 +6 sek. Ukończył
3 Jakub Kwiatkowski 86 5-6 lat (chłopcy) 3 01:21-- 01:21 01:21 +7 sek. Ukończył
4 Gniewosz Zięba 40 5-6 lat (chłopcy) 4 01:24-- 01:24 01:24 +10 sek. Ukończył
5 Kamil Pukmiel 79 5-6 lat (chłopcy) 5 01:25-- 01:25 01:25 +11 sek. Ukończył
6 Jan Wardacki 77 5-6 lat (chłopcy) 6 01:26-- 01:26 01:26 +12 sek. Ukończył
7 Robert Banasiak 119 5-6 lat (chłopcy) 7 01:27-- 01:27 01:27 +13 sek. Ukończył
8 Hubert Tepper 42 5-6 lat (chłopcy) 8 01:32-- 01:32 01:32 +18 sek. Ukończył
9 wiktoria sternicka 78 5-6 lat (dziewczynki) 1 01:34-- 01:34 01:34 +20 sek. Ukończyła
10 Viktor Błotnicki 68 5-6 lat (chłopcy) 9 01:35-- 01:34 01:35 +21 sek. Ukończył
11 Kajetan Lewandowski 53 5-6 lat (chłopcy) 10 01:38-- 01:35 01:38 +24 sek. Ukończył
12 Szymon Reszkowski 197 5-6 lat (chłopcy) 11 01:45-- 01:45 01:45 +31 sek. Ukończył
13 Julia Adamska 61 5-6 lat (dziewczynki) 2 01:48-- 01:47 01:48 +34 sek. Ukończyła
14 Maja Mikita 75 5-6 lat (dziewczynki) 3 01:49-- 01:49 01:49 +35 sek. Ukończyła
15 Igor Bąkowski 103 5-6 lat (chłopcy) 12 01:50-- 01:50 01:50 +36 sek. Ukończył
16 Antoni Owczarczyk 58 5-6 lat (chłopcy) 13 01:50-- 01:47 01:50 +36 sek. Ukończył
17 Hubert Majewski 139 5-6 lat (chłopcy) 14 01:52-- 01:52 01:52 +38 sek. Ukończył
18 Adam Szarzyński 76 5-6 lat (chłopcy) 15 01:53-- 01:46 01:53 +39 sek. Ukończył
19 Jan Kotewicz 64 5-6 lat (chłopcy) 16 01:54-- 01:53 01:54 +40 sek. Ukończył
20 Estera Ledwochowski 41 5-6 lat (dziewczynki) 4 01:54-- 01:54 01:54 +40 sek. Ukończyła
21 Kamil Zakrzewski 52 5-6 lat (chłopcy) 17 01:57-- 01:57 01:57 +43 sek. Ukończył
22 Franciszek Jankowski 81 5-6 lat (chłopcy) 18 01:57-- 01:54 01:57 +43 sek. Ukończył
23 Filip Pawski 38 5-6 lat (chłopcy) 19 01:59-- 01:51 01:59 +45 sek. Ukończył
24 Ksawery Kulwicki 43 5-6 lat (chłopcy) 20 02:01-- 01:59 02:01 +47 sek. Ukończył
25 Wiktor Śmigowski 46 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (chłopcy) 21 02:03-- 02:03 02:03 +49 sek. Ukończył
26 Igor Krysztofiak 254 5-6 lat (chłopcy) 22 02:04-- 02:04 02:04 +50 sek. Ukończył
27 Alicja Płonka 85 5-6 lat (dziewczynki) 5 02:04-- 02:04 02:04 +50 sek. Ukończyła
28 Kacper Lech 74 5-6 lat (chłopcy) 23 02:05-- 02:05 02:05 +51 sek. Ukończył
29 Tymoteusz Bludau 80 5-6 lat (chłopcy) 24 02:06-- 01:48 02:06 +52 sek. Ukończył
30 Zuzanna Salamon 44 5-6 lat (dziewczynki) 6 02:11-- 02:11 02:11 +57 sek. Ukończyła
31 Tymon Zakrzewski 62 5-6 lat (chłopcy) 25 02:11-- 02:11 02:11 +57 sek. Ukończył
32 Malwina Banaś 72 Brachlewo MTB Team 5-6 lat (dziewczynki) 7 02:12-- 02:05 02:12 +58 sek. Ukończyła
33 NATALIA BLANK 71 5-6 lat (dziewczynki) 8 02:17-- 02:10 02:17 +01:03 Ukończyła
34 BLANKA SZWEJKOWSKA 47 5-6 lat (dziewczynki) 9 02:22-- 02:22 02:22 +01:08 Ukończyła
35 Zuzia Malinowska 60 5-6 lat (dziewczynki) 10 02:24-- 02:24 02:24 +01:10 Ukończyła
36 Kacper Krześniak 84 5-6 lat (chłopcy) 26 02:24-- 02:23 02:24 +01:10 Ukończył
37 Adam Kierzkowski 54 5-6 lat (chłopcy) 27 02:27-- 02:23 02:27 +01:13 Ukończył
38 Miłosz Błażowski 73 5-6 lat (chłopcy) 28 02:31-- 02:31 02:31 +01:17 Ukończył
39 Martyna Goetz 55 5-6 lat (dziewczynki) 11 02:33-- 02:26 02:33 +01:19 Ukończyła
40 Antek Durzyński 66 5-6 lat (chłopcy) 29 02:36-- 02:24 02:36 +01:22 Ukończył
41 Maja Dąbrowska 56 FOFÓR Team 4.0 5-6 lat (dziewczynki) 12 02:38-- 02:36 02:38 +01:24 Ukończyła
42 Amelka Koralewska 67 Traktor Team Kwidzyn 5-6 lat (dziewczynki) 13 02:40-- 02:40 02:40 +01:26 Ukończyła
43 Ala Steyer 49 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (dziewczynki) 14 02:40-- 02:27 02:40 +01:26 Ukończyła
44 Ignacy Dziedzic 82 Grudziądz 5-6 lat (chłopcy) 30 02:42-- 02:28 02:42 +01:28 Ukończył
45 Inka Rulewska 118 5-6 lat (dziewczynki) 15 02:42-- 02:42 02:42 +01:28 Ukończyła
46 Aleksander Heberlein 65 5-6 lat (chłopcy) 31 02:46-- 02:46 02:46 +01:32 Ukończył
47 SZYMON TOMCZUK 70 5-6 lat (chłopcy) 32 02:49-- 02:34 02:49 +01:35 Ukończył
48 Zofia Kamińska 50 5-6 lat (dziewczynki) 16 03:07-- 02:59 03:07 +01:53 Ukończyła
49 Wiktoria Osuch 63 5-6 lat (dziewczynki) 17 03:17-- 03:16 03:17 +02:03 Ukończyła
50 Barbara Pronin 69 5-6 lat (dziewczynki) 18 03:45-- 03:34 03:45 +02:31 Ukończyła
51 Alan Zacharski 142 5-6 lat (chłopcy) 33 03:48-- 03:48 03:48 +02:34 Ukończył


Do góry




"7-8 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Patryk Balina 94 SP 20 Grudziądz 7-8 lat (chłopcy) 1 00:5900:57- 01:56 01:56 - Ukończył
2 Aleksander Smarz 92 7-8 lat (chłopcy) 2 00:5801:00- 01:58 01:58 +2 sek. Ukończył
3 ksawery uhl 136 UKS Omega Gruta 7-8 lat (chłopcy) 3 01:0601:00- 02:05 02:06 +10 sek. Ukończył
4 Filip Czaplewski 120 7-8 lat (chłopcy) 4 01:0501:04- 02:08 02:09 +13 sek. Ukończył
5 Bogna Kamrowska 99 bike or die 7-8 lat (dziewczynki) 1 01:0801:05- 02:12 02:13 +17 sek. Ukończyła
6 Dominik Czerepowicki 91 7-8 lat (chłopcy) 5 01:0601:12- 02:17 02:18 +22 sek. Ukończył
7 Adrianna Żebrowska 122 UKS Omega Gruta 7-8 lat (dziewczynki) 2 01:1101:09- 02:19 02:20 +24 sek. Ukończyła
8 Mikołaj Gregorczyk 121 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 6 01:2001:04- 02:22 02:24 +28 sek. Ukończył
9 KACPER KWIATEK 117 7-8 lat (chłopcy) 7 01:1701:14- 02:31 02:31 +35 sek. Ukończył
10 Emil Borkowski 87 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 8 01:0401:29- 02:33 02:33 +37 sek. Ukończył
11 Emilia Bączkowska 88 SLK Team 7-8 lat (dziewczynki) 3 01:1901:14- 02:33 02:33 +37 sek. Ukończyła
12 Hanna Majewska 113 7-8 lat (dziewczynki) 4 01:1901:18- 02:37 02:37 +41 sek. Ukończyła
13 Tymon Dzięciołowski 98 7-8 lat (chłopcy) 9 01:2701:11- 02:38 02:38 +42 sek. Ukończył
14 Gustaw Zuchora 130 7-8 lat (chłopcy) 10 01:2501:13- 02:38 02:38 +42 sek. Ukończył
15 Dawid Dziedzic 133 7-8 lat (chłopcy) 11 01:1401:25- 02:37 02:39 +43 sek. Ukończył
16 Emil Matuszewski 125 7-8 lat (chłopcy) 12 01:2601:20- 02:46 02:46 +50 sek. Ukończył
17 Jan Kalinowski 106 7-8 lat (chłopcy) 13 01:3301:14- 02:47 02:47 +51 sek. Ukończył
18 Szymon Barszczewski 97 7-8 lat (chłopcy) 14 01:2801:20- 02:48 02:48 +52 sek. Ukończył
19 Iga Zakrzewska 114 7-8 lat (dziewczynki) 5 01:3201:23- 02:51 02:55 +59 sek. Ukończyła
20 Piotr Lewandowski 112 7-8 lat (chłopcy) 15 01:2601:34- 03:00 03:00 +01:04 Ukończył
21 Tomek Kobuszynski 132 Sp11 7-8 lat (chłopcy) 16 01:3201:28- 03:00 03:00 +01:04 Ukończył
22 Maksymilian Mitz 105 7-8 lat (chłopcy) 17 01:4101:21- 02:58 03:02 +01:06 Ukończył
23 Wiktor Jabłoński 102 7-8 lat (chłopcy) 18 01:4001:24- 03:00 03:04 +01:08 Ukończył
24 Pola Majka 124 SP20 1a 7-8 lat (dziewczynki) 6 01:4801:19- 03:07 03:07 +01:11 Ukończyła
25 Chiacenta Semmler 231 7-8 lat (dziewczynki) 7 01:3501:32- 03:07 03:07 +01:11 Ukończyła
26 ZOFIA DEJEWSKA 115 7-8 lat (dziewczynki) 8 01:3901:29- 03:08 03:08 +01:12 Ukończyła
27 Nina Chabowska 104 7-8 lat (dziewczynki) 9 01:3501:33- 03:08 03:08 +01:12 Ukończyła
28 Nadia Wiśniewska 7-8 lat (dziewczynki) 10 04:0701:34- 05:41 05:41 +03:45 Ukończyła
29 Maria Błotnicka 131 7-8 lat (dziewczynki) 11 01:4101:29- 03:08 03:10 +01:14 Ukończyła
30 Szymon Krysztofiak 194 7-8 lat (chłopcy) 19 01:4501:25- 03:10 03:10 +01:14 Ukończył
31 Zosia Czajkowska 126 Przedszkole Rządz Pszczoła 7-8 lat (dziewczynki) 12 01:4001:33- 03:08 03:13 +01:17 Ukończyła
32 Paulina Mątewska 96 7-8 lat (dziewczynki) 13 01:4801:26- 03:14 03:14 +01:18 Ukończyła
33 Jakub Hładki 123 7-8 lat (chłopcy) 20 01:5001:24- 03:11 03:14 +01:18 Ukończył
34 Igor Kamiński 101 7-8 lat (chłopcy) 21 01:4501:30- 03:09 03:15 +01:19 Ukończył
35 Michał Kaniewski 93 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 22 01:4501:32- 03:10 03:17 +01:21 Ukończył
36 Aleks PudlewskI 111 7-8 lat (chłopcy) 23 01:4501:32- 03:12 03:17 +01:21 Ukończył
37 Jagoda Lewandowska 107 7-8 lat (dziewczynki) 14 01:4201:38- 03:19 03:20 +01:24 Ukończyła
38 Milena Wisz 100 7-8 lat (dziewczynki) 15 01:1802:05- 03:23 03:23 +01:27 Ukończyła
39 Maria Liedtka 110 7-8 lat (dziewczynki) 16 01:5501:32- 03:22 03:27 +01:31 Ukończyła
40 Nicola Sielska 253 7-8 lat (dziewczynki) 17 01:4501:43- 03:28 03:28 +01:32 Ukończyła
41 Blażej Cicierski 109 7-8 lat (chłopcy) 24 01:4901:42- 03:26 03:31 +01:35 Ukończył
42 Natan Dąbrowski 134 7-8 lat (chłopcy) 25 01:5401:56- 03:47 03:50 +01:54 Ukończył
43 Mateusz Krupski 108 7-8 lat (chłopcy) 26 01:5902:10- 04:09 04:09 +02:13 Ukończył
44 Anna Szymańska 135 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (dziewczynki) 18 02:1302:49- 04:56 05:02 +03:06 Ukończyła
45 Amelia Krzesak 127 7-8 lat (dziewczynki) 19 02:2202:42- 05:04 05:04 +03:08 Ukończyła
46 Nadia Milosz 116 7-8 lat (dziewczynki) 20 02:0403:02- 05:06 05:06 +03:10 Ukończyła
47 Aleksandra Witkowska 89 Przedszkole Kuntersztyn 7-8 lat (dziewczynki) 21 02:13-- 02:12 02:13 +1 Okr. Ukończyła
48 Igor Orzechowski 95 7-8 lat (chłopcy) 27 02:15-- 02:13 02:15 +1 Okr. Ukończył
49 Julia Szwejkowska 129 7-8 lat (dziewczynki) 22 03:54-- 03:43 03:54 +1 Okr. Ukończyła
50 Maksymilian Mgłosinek 138 7-8 lat (chłopcy) 28 06:18-- 06:15 06:18 +1 Okr. Ukończył


Do góry




"9-10 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 BORYS SZWEJKOWSKI 151 9-10 lat (chłopcy) 1 00:5901:03- 02:02 02:02 - Ukończył
2 Martyna Janicka 172 NbikeAkademy 9-10 lat (dziewczynki) 1 01:0001:02- 02:02 02:02 - Ukończyła
3 Jan Salamon 147 UKS Ruch Grudziadz 9-10 lat (chłopcy) 2 01:0601:05- 02:11 02:11 +9 sek. Ukończył
4 Igor Piasecki 185 9-10 lat (chłopcy) 3 01:1001:08- 02:17 02:18 +16 sek. Ukończył
5 Ola Steyer 154 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-10 lat (dziewczynki) 2 01:0501:15- 02:20 02:20 +18 sek. Ukończyła
6 Aleksander Kalinowski 184 9-10 lat (chłopcy) 4 01:0601:15- 02:21 02:21 +19 sek. Ukończył
7 Jakub Gierszyński 171 9-10 lat (chłopcy) 5 01:0901:12- 02:21 02:21 +19 sek. Ukończył
8 Oskar Jeliński 169 SP 8 w Grudziądzu 9-10 lat (chłopcy) 6 01:1201:09- 02:21 02:21 +19 sek. Ukończył
9 Adam Wiśniewski 163 9-10 lat (chłopcy) 7 01:0501:19- 02:24 02:24 +22 sek. Ukończył
10 Leonard Rezmer 159 9-10 lat (chłopcy) 8 01:1501:12- 02:27 02:27 +25 sek. Ukończył
11 Mateusz Głąb 239 9-10 lat (chłopcy) 9 01:0801:24- 02:32 02:32 +30 sek. Ukończył
12 Wiktor Tepper 146 9-10 lat (chłopcy) 10 01:1701:18- 02:35 02:35 +33 sek. Ukończył
13 mateusz sternicki 180 9-10 lat (chłopcy) 11 01:1801:18- 02:36 02:36 +34 sek. Ukończył
14 Miłosz Nowacki 165 9-10 lat (chłopcy) 12 01:2901:11- 02:34 02:40 +38 sek. Ukończył
15 Kamil Dziedzic 182 9-10 lat (chłopcy) 13 01:1101:29- 02:40 02:40 +38 sek. Ukończył
16 Filip Motyka 167 UKS NOWA WIEŚ 9-10 lat (chłopcy) 14 01:2801:12- 02:36 02:40 +38 sek. Ukończył
17 Marysia Czajkowska 173 SP20 1D 9-10 lat (dziewczynki) 3 01:1901:23- 02:42 02:42 +40 sek. Ukończyła
18 Martyna Wtorek 150 9-10 lat (dziewczynki) 4 01:2601:18- 02:44 02:44 +42 sek. Ukończyła
19 Tobiasz Błażowski 176 9-10 lat (chłopcy) 15 01:2001:25- 02:45 02:45 +43 sek. Ukończył
20 Jakub Dąbrowski 178 9-10 lat (chłopcy) 16 01:2501:24- 02:43 02:49 +47 sek. Ukończył
21 Anna Kobuszynska 179 Sp11 9-10 lat (dziewczynki) 5 01:2801:24- 02:52 02:52 +50 sek. Ukończyła
22 Mateusz Klimek 145 9-10 lat (chłopcy) 17 01:3701:15- 02:48 02:52 +50 sek. Ukończył
23 Antoni Jastrzębski 148 9-10 lat (chłopcy) 18 01:3201:21- 02:53 02:53 +51 sek. Ukończył
24 Karina Pukmiel 181 9-10 lat (dziewczynki) 6 01:2701:28- 02:55 02:55 +53 sek. Ukończyła
25 Emilia Wisz 149 9-10 lat (dziewczynki) 7 01:3701:19- 02:53 02:56 +54 sek. Ukończyła
26 Julia Piór 155 9-10 lat (dziewczynki) 8 01:3801:19- 02:51 02:57 +55 sek. Ukończyła
27 Lena Chodorowska 144 9-10 lat (dziewczynki) 9 01:3101:28- 02:57 02:59 +57 sek. Ukończyła
28 Julia Kalinowska 156 9-10 lat (dziewczynki) 10 01:3401:27- 02:58 03:01 +59 sek. Ukończyła
29 Szymon Klofta 255 9-10 lat (chłopcy) 19 01:4201:24- 03:06 03:06 +01:04 Ukończył
30 Alex Felski 160 9-10 lat (chłopcy) 20 01:5201:20- 03:04 03:12 +01:10 Ukończył
31 Aleksander Angowski 152 9-10 lat (chłopcy) 21 01:3401:44- 03:18 03:18 +01:16 Ukończył
32 Nikodem Lech 177 9-10 lat (chłopcy) 22 01:3201:53- 03:25 03:25 +01:23 Ukończył
33 Lena Bujak 153 9-10 lat (dziewczynki) 11 01:4501:42- 03:22 03:27 +01:25 Ukończyła
34 Wiktoria Kudlewska 161 9-10 lat (dziewczynki) 12 01:5201:40- 03:32 03:32 +01:30 Ukończyła
35 Natalia Radzimowska 187 9-10 lat (dziewczynki) 13 01:5901:39- 03:35 03:38 +01:36 Ukończyła
36 Jakub Wiśniewska 174 9-10 lat (chłopcy) 23 01:4502:11- 03:53 03:56 +01:54 Ukończył
37 Leon Gornowicz 166 Grudziądz 9-10 lat (chłopcy) 24 02:1401:48- 04:02 04:02 +02:00 Ukończył
38 Wiktoria Wojnowska 162 9-10 lat (dziewczynki) 14 02:0602:04- 04:04 04:10 +02:08 Ukończyła
39 EMILIA CIEŚLAKOWSKA 186 9-10 lat (dziewczynki) 15 02:3701:48- 04:18 04:25 +02:23 Ukończyła
40 Miłosz Frączkiewicz 143 9-10 lat (chłopcy) 25 02:2702:35- 04:55 05:02 +03:00 Ukończył
41 Milan Krupski 157 9-10 lat (chłopcy) 26 02:13-- 02:12 02:13 +1 Okr. Ukończył
42 Kacper Warduliński 164 9-10 lat (chłopcy) 27 02:26-- 02:26 02:26 +1 Okr. Ukończył
43 Jakub Jopek 175 9-10 lat (chłopcy) 28 02:36-- 02:34 02:36 +1 Okr. Ukończył
44 Bartosz Pajer 183 9-10 lat (chłopcy) 29 02:37-- 02:37 02:37 +1 Okr. Ukończył
45 Zosia Durzyńska 170 9-10 lat (dziewczynki) 16 02:39-- 02:36 02:39 +1 Okr. Ukończyła
46 Bartosz Witkowski 140 SP 16 9-10 lat (chłopcy) 30 02:41-- 02:37 02:41 +1 Okr. Ukończył
47 Lena Żurawska 168 9-10 lat (dziewczynki) 17 04:12-- 04:04 04:12 +1 Okr. Ukończyła
48 Antoni Liedtka 158 9-10 lat (chłopcy) 31 05:01-- 04:55 05:01 +1 Okr. Ukończył


Do góry




"11-12 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Staś Łysiak 211 N-Bike Academy 11-12 lat (chłopcy) 1 02:0302:08- 04:10 04:11 - Ukończył
2 Antoni Krupka 214 11-12 lat (chłopcy) 2 02:1402:03- 04:17 04:17 +6 sek. Ukończył
3 Sebastian Tracki 208 UKS Omega Gruta 11-12 lat (chłopcy) 3 02:3602:07- 04:42 04:43 +32 sek. Ukończył
4 Zuzanna Pniewska 216 UKS NOWA WIEŚ 11-12 lat (dziewczynki) 1 02:3702:19- 04:56 04:56 +45 sek. Ukończyła
5 Dominik Skarżyński 218 UKS NOWA WIEŚ 11-12 lat (chłopcy) 4 02:4102:25- 05:05 05:06 +55 sek. Ukończył
6 Alex Szwejkowski 192 UKS Tandem SP 20 11-12 lat (chłopcy) 5 02:4202:39- 05:21 05:21 +01:10 Ukończył
7 Dawid Maciejewski 209 11-12 lat (chłopcy) 6 02:3902:43- 05:21 05:22 +01:11 Ukończył
8 LENA DEJEWSKA 210 11-12 lat (dziewczynki) 2 02:3802:46- 05:24 05:24 +01:13 Ukończyła
9 Julia Piasecka 222 11-12 lat (dziewczynki) 3 02:5302:31- 05:24 05:24 +01:13 Ukończyła
10 Karolina Pol 201 11-12 lat (dziewczynki) 4 02:4702:40- 05:24 05:27 +01:16 Ukończyła
11 Miłosz Gogolewski 224 11-12 lat (chłopcy) 7 02:5202:38- 05:28 05:30 +01:19 Ukończył
12 Jakub Procajło 206 11-12 lat (chłopcy) 8 02:5602:36- 05:30 05:32 +01:21 Ukończył
13 Adam Pepliński 191 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 9 02:5302:48- 05:37 05:41 +01:30 Ukończył
14 Klaudia Klein 212 11-12 lat (dziewczynki) 5 03:0302:41- 05:43 05:44 +01:33 Ukończyła
15 Mateusz Wtorek 195 11-12 lat (chłopcy) 10 03:1702:43- 06:00 06:00 +01:49 Ukończył
16 Piotr Dzwonkowski 193 11-12 lat (chłopcy) 11 02:5703:03- 06:00 06:00 +01:49 Ukończył
17 Antonina Kamrowska 196 bike or die 11-12 lat (dziewczynki) 6 03:0703:04- 06:10 06:11 +02:00 Ukończyła
18 Igor Chojnowski 223 11-12 lat (chłopcy) 12 03:1702:55- 06:07 06:12 +02:01 Ukończył
19 Marta Banaszewska 200 Parkrun Grudziądz 11-12 lat (dziewczynki) 7 03:3302:45- 06:18 06:18 +02:07 Ukończyła
20 Szymon Żebrowski 213 UKS Omega Gruta 11-12 lat (chłopcy) 13 03:0703:12- 06:19 06:19 +02:08 Ukończył
21 Marcel Majka 221 SP20 4a 11-12 lat (chłopcy) 14 03:1803:02- 06:20 06:20 +02:09 Ukończył
22 Julia Goławska 205 Brak klubu 11-12 lat (dziewczynki) 8 03:1403:17- 06:31 06:31 +02:20 Ukończyła
23 Jan Liedtka 203 11-12 lat (chłopcy) 15 03:1603:21- 06:36 06:37 +02:26 Ukończył
24 Oskar Pudlewski 204 11-12 lat (chłopcy) 16 03:2903:09- 06:35 06:38 +02:27 Ukończył
25 Zuzanna Fojut 225 11-12 lat (dziewczynki) 9 03:2003:19- 06:37 06:39 +02:28 Ukończyła
26 Amelka Zodel 199 11-12 lat (dziewczynki) 10 03:2403:19- 06:43 06:43 +02:32 Ukończyła
27 Nikodem Gawrecki 190 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 17 03:2203:23- 06:42 06:45 +02:34 Ukończył
28 Mateusz Żukotyński 189 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 18 03:4203:06- 06:45 06:48 +02:37 Ukończył
29 Karolina Malinowska 207 11-12 lat (dziewczynki) 11 03:4003:31- 07:09 07:11 +03:00 Ukończyła
30 Amelia Mitz 198 11-12 lat (dziewczynki) 12 03:2803:47- 07:15 07:15 +03:04 Ukończyła


Do góry




"13-15 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 szymon więckiewicz 242 UKS NOWA WIEŚ 13-15 lat (chłopcy) 1 01:5702:0502:07 06:08 06:09 - Ukończył
2 Kacper Murgała 237 UKS Tandem SP 20 13-15 lat (chłopcy) 2 01:5802:0602:09 06:12 06:13 +4 sek. Ukończył
3 Szymon Banaś 248 Brachlewo MTB Team 13-15 lat (chłopcy) 3 01:5602:0902:09 06:13 06:14 +5 sek. Ukończył
4 Oliwier Janicki 244 NbikeAkademy 13-15 lat (chłopcy) 4 02:0602:0402:09 06:18 06:19 +10 sek. Ukończył
5 Oliwier Radzikowski 243 UKS NOWA WIEŚ 13-15 lat (chłopcy) 5 02:0902:0402:07 06:18 06:20 +11 sek. Ukończył
6 Amelia Gratowska 226 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (dziewczynki) 1 02:1402:1302:13 06:39 06:40 +31 sek. Ukończyła
7 Maksymilian Janicki 245 Nbikeacademy 13-15 lat (chłopcy) 6 02:2402:0902:08 06:40 06:41 +32 sek. Ukończył
8 Karol Banaś 249 Brachlewo MTB Team 13-15 lat (chłopcy) 7 02:2102:1402:06 06:40 06:41 +32 sek. Ukończył
9 Marcel Chabowski 229 UKS Tandem SP 20 13-15 lat (chłopcy) 8 02:1402:1702:12 06:41 06:43 +34 sek. Ukończył
10 nikodem gałusza 236 UKS Omega Gruta 13-15 lat (chłopcy) 9 02:1602:1602:25 06:56 06:57 +48 sek. Ukończył
11 Julia Kleina 246 SK Gruta 13-15 lat (dziewczynki) 2 02:2702:2302:36 07:25 07:26 +01:17 Ukończyła
12 Michał Tylicki 233 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (chłopcy) 10 02:3502:3002:36 07:40 07:41 +01:32 Ukończył
13 Jakub Trzciński 230 13-15 lat (chłopcy) 11 02:3602:3002:49 07:54 07:55 +01:46 Ukończył
14 Maja Banaszewska 232 Parkrun Grudziądz 13-15 lat (dziewczynki) 3 03:1702:2002:22 07:58 07:59 +01:50 Ukończyła
15 Bartłomiej Kręcisz 238 Omega Gruta 13-15 lat (chłopcy) 12 02:1502:1703:28 07:59 08:00 +01:51 Ukończył
16 Piotr Baruch 247 SP20 5A 13-15 lat (chłopcy) 13 02:4602:4802:45 08:17 08:19 +02:10 Ukończył
17 Ania Peplińska 228 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (dziewczynki) 4 02:3502:4802:57 08:19 08:20 +02:11 Ukończyła
18 Hubert Frączkiewicz 234 13-15 lat (chłopcy) 14 02:4402:4902:50 08:22 08:23 +02:14 Ukończył
19 Wiktoria Wardacka 250 13-15 lat (dziewczynki) 5 02:4902:5002:46 08:24 08:25 +02:16 Ukończyła
20 MARTYNA CIEŚLAKOWSKA 251 13-15 lat (dziewczynki) 6 02:5803:1003:01 09:08 09:09 +03:00 Ukończyła
21 Lena Gratowska 227 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (dziewczynki) 7 03:0503:2303:21 09:48 09:49 +03:40 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×