4. Rowerowy Dzień Dziecka

Wyniki

Lista

"2-4 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status


Do góry




"5-6 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Tymon Makowski 38 5-6 lat (chłopcy) 1 01:41-- 01:40 01:41 - Ukończył
2 Wiktor Śmigowski 55 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (chłopcy) 2 01:44-- 01:43 01:44 +3 sek. Ukończył
3 Miłosz Rakoczy 46 5-6 lat (chłopcy) 3 01:47-- 01:44 01:47 +6 sek. Ukończył
4 NATALIA BLANK 23 5-6 lat (dziewczynki) 1 01:52-- 01:48 01:52 +11 sek. Ukończyła
5 Wiktoria Sternicka 48 5-6 lat (dziewczynki) 2 01:54-- 01:53 01:54 +13 sek. Ukończyła
6 Hubert Kręcki 36 5-6 lat (chłopcy) 4 01:56-- 01:55 01:56 +15 sek. Ukończył
7 Antoni Janicki 31 Nbikeacademy 5-6 lat (chłopcy) 5 02:00-- 01:59 02:00 +19 sek. Ukończył
8 Martyna Goetz 32 5-6 lat (dziewczynki) 3 02:02-- 02:01 02:02 +21 sek. Ukończyła
9 Wiktor Sawicki 47 5-6 lat (chłopcy) 6 02:02-- 02:01 02:02 +21 sek. Ukończył
10 BLANKA SZWEJKOWSKA 49 5-6 lat (dziewczynki) 4 02:05-- 02:04 02:05 +24 sek. Ukończyła
11 Miłosz Niewiadomski 41 5-6 lat (chłopcy) 7 02:15-- 02:11 02:15 +34 sek. Ukończył
12 Kornel Paprota 43 5-6 lat (chłopcy) 8 02:18-- 02:17 02:18 +37 sek. Ukończył
13 Hanna Langowska 37 5-6 lat (dziewczynki) 5 02:22-- 02:16 02:22 +41 sek. Ukończyła
14 Eryk Borkowski 25 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (chłopcy) 9 02:22-- 02:21 02:22 +41 sek. Ukończył
15 Ignacy Dziedzic 29 Grudziądz 5-6 lat (chłopcy) 10 02:35-- 02:27 02:35 +54 sek. Ukończył
16 SZYMON TOMCZUK 58 5-6 lat (chłopcy) 11 02:37-- 02:36 02:37 +56 sek. Ukończył
17 Nikola Brzezińska 26 5-6 lat (dziewczynki) 6 02:40-- 02:36 02:40 +59 sek. Ukończyła
18 Jan Chodorowski 27 5-6 lat (chłopcy) 12 02:52-- 02:51 02:52 +01:11 Ukończył
19 Bartosz Mikita 40 5-6 lat (chłopcy) 13 02:52-- 02:51 02:52 +01:11 Ukończył
20 Maja Śmigowska 54 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (dziewczynki) 7 02:52-- 02:51 02:52 +01:11 Ukończyła
21 Adam Hernik 34 5-6 lat (chłopcy) 14 02:54-- 02:53 02:54 +01:13 Ukończył
22 Matvii Havryliuk 33 5-6 lat (chłopcy) 15 03:03-- 03:02 03:03 +01:22 Ukończył
23 Zuzanna Błachuta 24 5-6 lat (dziewczynki) 8 03:05-- 02:54 03:05 +01:24 Ukończyła
24 Cezary Płaczek 45 5-6 lat (chłopcy) 16 03:09-- 03:08 03:09 +01:28 Ukończył
25 Liwia Szymańska 50 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (dziewczynki) 9 03:12-- 03:04 03:12 +01:31 Ukończyła
26 Wiktoria Osuch 42 5-6 lat (dziewczynki) 10 03:12-- 03:02 03:12 +01:31 Ukończyła
27 Nina Szymańska 51 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 5-6 lat (dziewczynki) 11 03:13-- 03:04 03:13 +01:32 Ukończyła
28 Alina Markowska 39 lub wybierz z listy 5-6 lat (dziewczynki) 12 03:14-- 03:06 03:14 +01:33 Ukończyła
29 Ksawery Wachowiak 60 5-6 lat (chłopcy) 17 03:15-- 03:14 03:15 +01:34 Ukończył
30 Agnieszka Świerczyńska 56 Mundur na rowerze 5-6 lat (dziewczynki) 13 03:15-- 03:10 03:15 +01:34 Ukończyła
31 Klaudia Śmigowska 53 WWMK-najważniejsi! 5-6 lat (dziewczynki) 14 03:20-- 03:19 03:20 +01:39 Ukończyła
32 Jakub Szerszeń 104 5-6 lat (chłopcy) 18 03:36-- 03:25 03:36 +01:55 Ukończył
33 NIKODEM TOMCZUK 57 5-6 lat (chłopcy) 19 03:50-- 03:40 03:50 +02:09 Ukończył


Do góry




"7-8 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Aleksander Smarz 100 7-8 lat (chłopcy) 1 01:2001:16- 02:34 02:36 - Ukończył
2 Aleksander Bloch 66 Kwidzyński Klub Kolarski 7-8 lat (chłopcy) 2 01:3001:18- 02:45 02:48 +12 sek. Ukończył
3 BRUNO SZWEJKOWSKI 102 7-8 lat (chłopcy) 3 01:2001:33- 02:53 02:53 +17 sek. Ukończył
4 Gabriel Lankiewicz 88 7-8 lat (chłopcy) 4 01:2301:31- 02:54 02:54 +18 sek. Ukończył
5 Jan Wardacki 108 7-8 lat (chłopcy) 5 01:2701:30- 02:57 02:57 +21 sek. Ukończył
6 Dawid Dziedzic 74 7-8 lat (chłopcy) 6 01:2401:36- 03:00 03:00 +24 sek. Ukończył
7 Hubert Tepper 106 7-8 lat (chłopcy) 7 01:3101:31- 03:00 03:02 +26 sek. Ukończył
8 Zosia Czajkowska 70 SP20 Grudziądz 7-8 lat (dziewczynki) 1 01:3201:31- 03:01 03:03 +27 sek. Ukończyła
9 Emil Borkowski 67 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 8 01:2901:37- 03:06 03:06 +30 sek. Ukończył
10 Rafał Niedźwiecki 95 7-8 lat (chłopcy) 9 01:3501:31- 03:02 03:06 +30 sek. Ukończył
11 Jakub Kwiatkowski 87 7-8 lat (chłopcy) 10 01:3101:39- 03:10 03:10 +34 sek. Ukończył
12 Oliwier Kruszewski 86 7-8 lat (chłopcy) 11 01:4201:31- 03:06 03:13 +37 sek. Ukończył
13 Konstanty Czerepowicki 71 7-8 lat (chłopcy) 12 01:3901:39- 03:15 03:18 +42 sek. Ukończył
14 Gniewosz Zięba 112 7-8 lat (chłopcy) 13 01:3401:44- 03:18 03:18 +42 sek. Ukończył
15 Lena Tomaszewska 107 7-8 lat (dziewczynki) 2 01:4001:40- 03:16 03:20 +44 sek. Ukończyła
16 Jakub Mioduszewski 94 N-Bike Academy 7-8 lat (chłopcy) 14 01:5101:30- 03:20 03:21 +45 sek. Ukończył
17 Jan Zanmojski 111 7-8 lat (chłopcy) 15 01:3601:46- 03:22 03:22 +46 sek. Ukończył
18 Tymoteusz Reder 97 7-8 lat (chłopcy) 16 01:3801:44- 03:22 03:22 +46 sek. Ukończył
19 Bartosz Byczkowski 69 7-8 lat (chłopcy) 17 01:4401:40- 03:24 03:24 +48 sek. Ukończył
20 Oskar Brzeziński 68 7-8 lat (chłopcy) 18 01:4201:44- 03:23 03:26 +50 sek. Ukończył
21 Aleksandra Ficerman 76 7-8 lat (dziewczynki) 3 01:4701:49- 03:28 03:36 +01:00 Ukończyła
22 Błażej Skoczowski 99 7-8 lat (chłopcy) 19 02:0201:49- 03:47 03:51 +01:15 Ukończył
23 ZOFIA DEJEWSKA 72 7-8 lat (dziewczynki) 4 01:5102:02- 03:53 03:53 +01:17 Ukończyła
24 Michał Kaniewski 52 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (chłopcy) 20 02:1201:43- 03:49 03:55 +01:19 Ukończył
25 Piotr Lewandowski 90 7-8 lat (chłopcy) 21 01:5302:03- 03:56 03:56 +01:20 Ukończył
26 Anna Szymańska 103 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (dziewczynki) 5 02:0701:50- 03:49 03:57 +01:21 Ukończyła
27 Alicja Steyer 101 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 7-8 lat (dziewczynki) 6 02:0502:05- 04:10 04:10 +01:34 Ukończyła
28 Gniewko Domżalski 73 7-8 lat (chłopcy) 22 02:2301:49- 04:02 04:12 +01:36 Ukończył
29 Maja Mikita 93 7-8 lat (dziewczynki) 7 02:0602:09- 04:14 04:15 +01:39 Ukończyła
30 Adam Tadych 105 7-8 lat (chłopcy) 23 02:1602:03- 04:12 04:19 +01:43 Ukończył
31 Kornelia Grzybowska 64 7-8 lat (dziewczynki) 8 02:2002:02- 04:16 04:22 +01:46 Ukończyła
32 Antoni Jaciubek 78 7-8 lat (chłopcy) 24 02:1102:11- 04:17 04:22 +01:46 Ukończył
33 Jakub Jędrak 79 7-8 lat (chłopcy) 25 02:2102:02- 04:23 04:23 +01:47 Ukończył
34 Leon Matuszewski 92 Przedszkole Kraina marzeń 7-8 lat (chłopcy) 26 02:2202:03- 04:15 04:25 +01:49 Ukończył
35 Estera Ledwochowski 89 7-8 lat (dziewczynki) 9 02:1402:17- 04:27 04:31 +01:55 Ukończyła
36 Antonina Sieniawska 98 7-8 lat (dziewczynki) 10 02:2002:17- 04:28 04:37 +02:01 Ukończyła
37 Julia Adamska 63 7-8 lat (dziewczynki) 11 02:1702:22- 04:38 04:39 +02:03 Ukończyła
38 Miłosz Kropisz 85 7-8 lat (chłopcy) 27 02:2902:14- 04:34 04:43 +02:07 Ukończył
39 Liliana Wilkowska 109 7-8 lat (dziewczynki) 12 02:58-- 02:50 02:58 +1 Okr. Ukończyła
40 Emil Matuszewski 91 7-8 lat (chłopcy) 28 04:35-- 04:31 04:35 +1 Okr. Ukończył


Do góry




"9-10 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Mikołaj Gregorczyk 122 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 9-10 lat (chłopcy) 1 01:1701:20- 02:37 02:37 - Ukończył
2 BORYS SZWEJKOWSKI 145 9-10 lat (chłopcy) 2 01:1501:27- 02:42 02:42 +5 sek. Ukończył
3 Oskar Jeliński 126 SP 8 w Grudziądzu 9-10 lat (chłopcy) 3 01:2001:24- 02:44 02:44 +7 sek. Ukończył
4 Antoni Rembelski 141 9-10 lat (chłopcy) 4 01:1701:31- 02:48 02:48 +11 sek. Ukończył
5 Wiktor Tepper 147 9-10 lat (chłopcy) 5 01:3201:21- 02:49 02:53 +16 sek. Ukończył
6 Kamil Dziedzic 121 9-10 lat (chłopcy) 6 01:2001:34- 02:54 02:54 +17 sek. Ukończył
7 Mateusz Sternicki 144 9-10 lat (chłopcy) 7 01:3101:24- 02:55 02:55 +18 sek. Ukończył
8 Filip Czaplewski 116 9-10 lat (chłopcy) 8 01:2901:35- 03:04 03:04 +27 sek. Ukończył
9 Antoni Jastrzębski 125 UKS Tandem SP 20 9-10 lat (chłopcy) 9 01:3201:34- 03:06 03:06 +29 sek. Ukończył
10 Adrianna Żebrowska 30 UKS Omega Gruta 9-10 lat (dziewczynki) 1 01:3301:39- 03:09 03:12 +35 sek. Ukończyła
11 Staś Świetlik 146 9-10 lat (chłopcy) 10 01:3001:43- 03:13 03:13 +36 sek. Ukończył
12 Dominik Czerepowicki 118 9-10 lat (chłopcy) 11 01:4001:39- 03:19 03:19 +42 sek. Ukończył
13 Jakub Hładki 115 9-10 lat (chłopcy) 12 01:4101:39- 03:20 03:20 +43 sek. Ukończył
14 Aleksandra Zamojska 151 9-10 lat (dziewczynki) 2 01:3801:43- 03:21 03:21 +44 sek. Ukończyła
15 Gustaw Zuchora 152 9-10 lat (chłopcy) 13 01:5401:28- 03:14 03:22 +45 sek. Ukończył
16 Emilia Bączkowska 114 SLK Team 9-10 lat (dziewczynki) 3 01:4001:44- 03:24 03:24 +47 sek. Ukończyła
17 Julian Madej 134 9-10 lat (chłopcy) 14 02:0101:29- 03:22 03:30 +53 sek. Ukończył
18 Maciej Mrozek 135 nsp1 9-10 lat (chłopcy) 15 01:5301:39- 03:24 03:32 +55 sek. Ukończył
19 Stanisław Sieniawski 143 9-10 lat (chłopcy) 16 01:4701:47- 03:30 03:34 +57 sek. Ukończył
20 Jan Kalinowski 128 9-10 lat (chłopcy) 17 01:5101:48- 03:36 03:39 +01:02 Ukończył
21 Antoni Liedtka 132 9-10 lat (chłopcy) 18 01:5901:50- 03:44 03:49 +01:12 Ukończył
22 Tomasz Drumowski 120 9-10 lat (chłopcy) 19 01:5301:59- 03:48 03:52 +01:15 Ukończył
23 Igor Dominikowski 119 SP 18 9-10 lat (chłopcy) 20 02:0401:56- 03:56 04:00 +01:23 Ukończył
24 Wiktor Jablonski 124 9-10 lat (chłopcy) 21 01:5602:05- 04:01 04:01 +01:24 Ukończył
25 Radosław Piasecki 139 9-10 lat (chłopcy) 22 01:5702:05- 03:57 04:02 +01:25 Ukończył
26 Hiacynta Semmler 142 9-10 lat (dziewczynki) 4 01:4802:20- 04:08 04:08 +01:31 Ukończyła
27 Wiktoria Wojnowska 81 9-10 lat (dziewczynki) 5 02:1201:58- 04:03 04:10 +01:33 Ukończyła
28 Amelia Niedźwiecka 136 9-10 lat (dziewczynki) 6 02:1301:57- 04:03 04:10 +01:33 Ukończyła
29 Maria Liedtka 133 9-10 lat (dziewczynki) 7 02:1102:00- 04:06 04:11 +01:34 Ukończyła
30 Aleksander Angowski 113 9-10 lat (chłopcy) 23 02:1602:02- 04:14 04:18 +01:41 Ukończył
31 Wiktoria Wierzchowska 148 9-10 lat (dziewczynki) 8 02:1002:12- 04:13 04:22 +01:45 Ukończyła
32 Bogna Kamrowska 130 bike or die 9-10 lat (dziewczynki) 9 02:3102:04- 04:35 04:35 +01:58 Ukończyła
33 Mikolaj Hernik 123 9-10 lat (chłopcy) 24 02:2602:13- 04:33 04:39 +02:02 Ukończył
34 Jakub Jopek 127 9-10 lat (chłopcy) 25 02:2402:32- 04:52 04:56 +02:19 Ukończył
35 Nadia Osuch 137 9-10 lat (dziewczynki) 10 02:36-- 02:29 02:36 +1 Okr. Ukończyła
36 Nicola Sielska 110 9-10 lat (dziewczynki) 11 02:37-- 02:29 02:37 +1 Okr. Ukończyła
37 MARTYNA PĄK 138 9-10 lat (dziewczynki) 12 02:49-- 02:42 02:49 +1 Okr. Ukończyła


Do góry




"11-12 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Stanisław Łysiak 167 KS N-Bike Academy 11-12 lat (chłopcy) 1 02:1102:08- 04:19 04:19 - Ukończył
2 Antoni Krupka 165 11-12 lat (chłopcy) 2 02:0902:23- 04:32 04:32 +13 sek. Ukończył
3 Filip Pietrzak 75 11-12 lat (chłopcy) 3 02:3202:28- 05:00 05:00 +41 sek. Ukończył
4 Martyna Janicka 62 Nbikeacademy 11-12 lat (dziewczynki) 1 02:2702:34- 05:01 05:01 +42 sek. Ukończyła
5 LENA DEJEWSKA 158 11-12 lat (dziewczynki) 2 02:5102:50- 05:38 05:41 +01:22 Ukończyła
6 Miłosz Nowacki 169 11-12 lat (chłopcy) 4 02:5602:46- 05:42 05:42 +01:23 Ukończył
7 Marta Banaszewska 154 Parkrun Grudziądz 11-12 lat (dziewczynki) 3 02:5802:49- 05:47 05:47 +01:28 Ukończyła
8 Aleksander Kalinowski 163 11-12 lat (chłopcy) 5 02:5503:20- 06:15 06:15 +01:56 Ukończył
9 Aleksandra Steyer 174 Wheel Brothers (wbmtb.pl) 11-12 lat (dziewczynki) 4 03:1603:03- 06:14 06:19 +02:00 Ukończyła
10 Nikodem Przeracki 171 11-12 lat (chłopcy) 6 03:0703:22- 06:29 06:29 +02:10 Ukończył
11 Marysia Czajkowska 157 SP20 Grudziądz 11-12 lat (dziewczynki) 5 03:1703:12- 06:25 06:29 +02:10 Ukończyła
12 Leonard Rezmer 173 UKS Tandem SP 20 11-12 lat (chłopcy) 7 02:5603:41- 06:37 06:37 +02:18 Ukończył
13 Aleksander Tomaszewski 176 SP 7 Grudziądz 11-12 lat (chłopcy) 8 03:2203:16- 06:37 06:38 +02:19 Ukończył
14 Julia Podsiadła 170 11-12 lat (dziewczynki) 6 03:2103:21- 06:38 06:42 +02:23 Ukończyła
15 Julia Goławska 161 Brak klubu 11-12 lat (dziewczynki) 7 03:1403:33- 06:45 06:47 +02:28 Ukończyła
16 Patryk Wojnowski 83 11-12 lat (chłopcy) 9 03:2903:29- 06:58 06:58 +02:39 Ukończył
17 Piotr Dzwonkowski 159 11-12 lat (chłopcy) 10 03:2203:37- 06:59 06:59 +02:40 Ukończył
18 Amadeusz Reder 172 11-12 lat (chłopcy) 11 03:2803:35- 07:03 07:03 +02:44 Ukończył
19 Mateusz Żukotyński 180 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 11-12 lat (chłopcy) 12 04:0203:10- 07:06 07:12 +02:53 Ukończył
20 Oskar Miradziński 168 11-12 lat (chłopcy) 13 03:3703:43- 07:19 07:20 +03:01 Ukończył
21 Antonina Kamrowska 164 bike or die 11-12 lat (dziewczynki) 8 03:1904:01- 07:20 07:20 +03:01 Ukończyła
22 Jan Liedtka 166 11-12 lat (chłopcy) 14 04:0103:39- 07:35 07:40 +03:21 Ukończył
23 Martyna Wtorek 179 11-12 lat (dziewczynki) 9 04:0203:44- 07:42 07:46 +03:27 Ukończyła
24 Jakub Ficerman 160 11-12 lat (chłopcy) 15 03:4804:11- 07:56 07:59 +03:40 Ukończył
25 Lena Bujak 155 11-12 lat (dziewczynki) 10 03:5904:00- 07:57 07:59 +03:40 Ukończyła
26 Szymon Klofta 84 11-12 lat (chłopcy) 16 04:1304:03- 08:14 08:16 +03:57 Ukończył
27 Julia Kalinowska 162 11-12 lat (dziewczynki) 11 04:0004:18- 08:18 08:18 +03:59 Ukończyła
28 Lena Chodorowska 156 11-12 lat (dziewczynki) 12 04:0504:14- 08:19 08:19 +04:00 Ukończyła
29 Julia Szerszeń 82 11-12 lat (dziewczynki) 13 04:1904:20- 08:34 08:39 +04:20 Ukończyła
30 Yevgeniya Stolyarova 175 11-12 lat (dziewczynki) 14 04:1904:26- 08:40 08:45 +04:26 Ukończyła


Do góry




"13-15 lat"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Okr. 1 Okr. 2 Okr. 3 Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Oliwier Janicki 61 NbikeAkademy 13-15 lat (chłopcy) 1 02:0402:0502:02 06:11 06:11 - Ukończył
2 Paweł Mioduszewski 191 KS N-Bike Academy 13-15 lat (chłopcy) 2 02:0402:0502:04 06:13 06:13 +2 sek. Ukończył
3 Maksymilian Janicki 35 Nbikeacademy 13-15 lat (chłopcy) 3 02:0902:1202:12 06:33 06:33 +22 sek. Ukończył
4 Marcel Kałamajski 189 13-15 lat (chłopcy) 4 02:0802:1202:26 06:46 06:46 +35 sek. Ukończył
5 Antoni Gorzycki 65 13-15 lat (chłopcy) 5 02:3602:4802:47 08:11 08:11 +02:00 Ukończył
6 Miłosz Gogolewski 188 13-15 lat (chłopcy) 6 02:5202:3902:50 08:20 08:21 +02:10 Ukończył
7 Hubert Kowarowski 190 13-15 lat (chłopcy) 7 02:4602:4902:48 08:23 08:23 +02:12 Ukończył
8 Maja Banaszewska 183 Parkrun Grudziądz 13-15 lat (dziewczynki) 1 02:4902:3802:56 08:23 08:23 +02:12 Ukończyła
9 Michał Tylicki 198 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (chłopcy) 8 02:4402:5502:52 08:31 08:31 +02:20 Ukończył
10 Alex Szwejkowski 195 UKS Tandem SP 20 13-15 lat (chłopcy) 9 02:4802:5102:52 08:31 08:31 +02:20 Ukończył
11 Piotr Pawlik 192 13-15 lat (chłopcy) 10 02:5302:4702:53 08:33 08:33 +02:22 Ukończył
12 Jakub Trzciński 197 13-15 lat (chłopcy) 11 02:5702:5402:46 08:37 08:37 +02:26 Ukończył
13 Mateusz Wtorek 199 13-15 lat (chłopcy) 12 02:5802:5402:54 08:43 08:46 +02:35 Ukończył
14 Karolina Pol 194 13-15 lat (dziewczynki) 2 02:5103:0202:54 08:47 08:47 +02:36 Ukończyła
15 Marcel Dorau 186 13-15 lat (chłopcy) 13 02:5403:0103:01 08:54 08:56 +02:45 Ukończył
16 Konrad Żuchliński 200 Alks Stal Grudzadz 13-15 lat (chłopcy) 14 02:5103:0003:12 09:03 09:03 +02:52 Ukończył
17 Adam Pepliński 193 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (chłopcy) 15 03:0303:0103:23 09:23 09:27 +03:16 Ukończył
18 Nikodem Gawrecki 187 Sara Workwear Wheel Brothers Racing 13-15 lat (chłopcy) 16 03:1503:2803:40 10:23 10:23 +04:12 Ukończył
19 Patryk Szybowski 196 13-15 lat (chłopcy) 17 04:2104:4804:56 14:02 14:05 +07:54 Ukończył


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×