Bieg Konstytucji 3 Maja

Wyniki

"Biegi dla dzieci"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas sum. Strata Status


Do góry




"Bieg 5 km"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas sum. Strata Status
1 Andrzej Jaranowski 80 GKS Fabianki M16-29 1 16:39 - Ukończył
2 Paweł Moskal 76 Kurzętnik Biega M16-29 2 16:39 - Ukończył
3 Damian Piernikowski 30 GKS FABIANKI M30-39 1 17:00 +21 sek. Ukończył
4 Cezary Mysera 13 GKS Fabianki M16-29 3 17:30 +51 sek. Ukończył
5 Piotr Sztolcman 27 GKS FABIANKI M16-29 4 17:38 +59 sek. Ukończył
6 Krzysztof Kaweczyński 77 Team Kopeć M30-39 2 17:41 +01:02 Ukończył
7 MARIUSZ WOJDYLO 14 Brodnica Biega M30-39 3 17:42 +01:03 Ukończył
8 Michał Jereczek 8 AGROLOK Sport Team M16-29 5 17:53 +01:14 Ukończył
9 Jakub Benka 51 Akademia Biegowa Kiełpino M16-29 6 18:00 +01:21 Ukończył
10 Marek Kucharski 10 GTR GOLUB-DOBRZYŃ M40-49 1 18:56 +02:17 Ukończył
11 Zuzanna Latańska 15 K16-29 1 19:14 +02:35 Ukończyła
12 Paweł Czajkowski 83 BCT TEAM GDYNIA M30-39 4 19:14 +02:35 Ukończył
13 Andrzej Rybiński 42 SAMINDRUK BRODNICA M30-39 5 19:21 +02:42 Ukończył
14 Grzegorz Serwaczak 44 M30-39 6 19:30 +02:51 Ukończył
15 Konrad Jażdżyk 47 TKKF Kubuś Sierpc M16-29 7 19:38 +02:59 Ukończył
16 Paweł Więczkowski 17 M16-29 8 19:41 +03:02 Ukończył
17 Mariusz Śliwiński 78 Parkrun M40-49 2 19:44 +03:05 Ukończył
18 Dorota Pawłowska 46 Kurzętnik Biega K30-39 1 19:47 +03:08 Ukończyła
19 Anna Żuchowska 31 EKO OPAŁ PŁONNE K16-29 2 20:00 +03:21 Ukończyła
20 Jarosław Reszka 75 M30-39 7 20:27 +03:48 Ukończył
21 Waldemar Goczyński 62 TKKF Kubuś Sierpc M40-49 3 20:44 +04:05 Ukończył
22 Teresa Kamińska 74 Teresa biega K40-49 1 20:45 +04:06 Ukończyła
23 Rafał Olszewski 26 M30-39 8 20:45 +04:06 Ukończył
24 Józef Żuchowski 32 EKO OPAŁ PŁONNE M40-49 4 20:56 +04:17 Ukończył
25 Piotr Czajkowski 84 AGROLOK Sport Team M30-39 9 21:09 +04:30 Ukończył
26 Edmund Steckiewicz 20 KB Lech Rypin M40-49 5 21:20 +04:41 Ukończył
27 Rafał Świerczyński 81 M40-49 6 21:26 +04:47 Ukończył
28 Damian Grubich 11 parkrun Grudziądz M40-49 7 21:38 +04:59 Ukończył
29 Michał Barć 71 Bandach*ja M16-29 9 21:41 +05:02 Ukończył
30 Łukasz Korczyński 57 M16-29 10 21:59 +05:20 Ukończył
31 Rafał Dworecki 9 Futgol biega M30-39 10 22:12 +05:33 Ukończył
32 Łukasz Chmielewski 36 MOCNO W PRAWO TEAM M30-39 11 22:30 +05:51 Ukończył
33 Krzysztof Waćkowski 28 M40-49 8 22:39 +06:00 Ukończył
34 Jakub Piotrkowski 61 M40-49 9 22:42 +06:03 Ukończył
35 Jarek Wiciński 45 Futgol biega M16-29 11 22:56 +06:17 Ukończył
36 Jerzy Anzel 52 Brodnica Biega M50-59 1 22:56 +06:17 Ukończył
37 Krzysztof Lewandowski 3 Lewy biega M16-29 12 23:11 +06:32 Ukończył
38 Iwona Stachewicz 49 K30-39 2 23:13 +06:34 Ukończyła
39 Łukasz Aranowski 34 Zmarnowane Talenty M16-29 13 23:18 +06:39 Ukończył
40 Adam Żulewski 33 Zmarnowane Talenty M30-39 12 23:47 +07:08 Ukończył
41 Joanna Grabowska 79 SPC/KM UMK K40-49 2 23:52 +07:13 Ukończyła
42 Agnieszka Sawicka 70 K16-29 3 24:16 +07:37 Ukończyła
43 Dawid Rybiński 73 RYBIŃSCY TEAM M16-29 14 24:35 +07:56 Ukończył
44 Dawid Korczyński 72 M16-29 15 24:35 +07:56 Ukończył
45 MACIEJ JARZĘBOWSKI 82 AGROLOK Sport Team M40-49 10 24:36 +07:57 Ukończył
46 Michał Mazurowski 68 M40-49 11 24:38 +07:59 Ukończył
47 Damian Olkowski 64 Kowalewo Biega M16-29 16 24:44 +08:05 Ukończył
48 Monika Guściora 48 Kowalewo Biega K16-29 4 24:44 +08:05 Ukończyła
49 OTYLIA RYBIŃSKA 43 RYBIŃSCY TEAM K30-39 3 24:58 +08:19 Ukończyła
50 Mirosław Mejka 38 niezrzeszony M50-59 2 25:11 +08:32 Ukończył
51 Paweł Jasiński 2 Okoliczny Element M30-39 13 25:18 +08:39 Ukończył
52 Piotr Makowiecki 16 SP Szadlowice M30-39 14 26:01 +09:22 Ukończył
53 Marek Tuchalski 60 KB Lech Rypin M60+ 1 26:28 +09:49 Ukończył
54 Kazimierz Goczyński 65 TKKF Kubuś Sierpc M60+ 2 26:40 +10:01 Ukończył
55 Agnieszka Lachowicz 1 Delfin sport i rekreacja K40-49 3 26:50 +10:11 Ukończyła
56 Marlena Gołkowska 53 Brodnica Biega K40-49 4 27:08 +10:29 Ukończyła
57 Michał Gąsiorowski 67 SKS KORONA GAŁCZEWKO M30-39 15 27:12 +10:33 Ukończył
58 Ewa Olszewska 25 K40-49 5 27:29 +10:50 Ukończyła
59 Ewa Drawert 85 K40-49 6 27:50 +11:11 Ukończyła
60 Krystyna Chojnacka 63 TKKF Kubuś Sierpc K50+ 1 28:14 +11:35 Ukończyła
61 Kaśka Trześniewska 54 K40-49 7 28:34 +11:55 Ukończyła
62 Mateusz Alojzy Babski 50 Anonimowych myślicieli M16-29 17 29:08 +12:29 Ukończył
63 Agnieszka Brzuskiewicz 69 K30-39 4 29:30 +12:51 Ukończyła
64 Renata Zgardowska 66 K30-39 5 29:45 +13:06 Ukończyła
65 Oliwia Rusoń 19 K16-29 5 29:45 +13:06 Ukończyła
66 Krzysztof Górecki 5 M40-49 12 30:40 +14:01 Ukończył
67 Barbara Wydrych 12 K30-39 6 30:55 +14:16 Ukończyła
68 Katarzyna Szablicka 59 parkrun Grudziądz K40-49 8 31:14 +14:35 Ukończyła
69 Patryk Gruszeczka 58 parkrun Grudziądz M30-39 16 31:15 +14:36 Ukończył
70 Bartosz Górecki 6 M16-29 18 33:59 +17:20 Ukończył
71 Magdalena Rumińska 40 K30-39 7 36:46 +20:07 Ukończyła
72 Magdalena Górecka 4 K30-39 8 37:50 +21:11 Ukończyła
73 Katarzyna Fedoryszyn 39 K16-29 6 37:50 +21:11 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×