3 Cross Delfin Run

Wyniki

"5km"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Mariusz Pawłowski 85 Kurzętnik Biega Mężczyźni (5km) 1 17:44 17:44 - Ukończył
2 Artur Wrzeciono 83 Sportowa Olimpia Mężczyźni (5km) 2 19:04 19:04 +01:20 Ukończył
3 Łukasz Klimek 32 H2O TEAM Mężczyźni (5km) 3 19:14 19:16 +01:32 Ukończył
4 Tomasz Banach 3 WTORKOWY TRENING GRUDZIĄDZ Mężczyźni (5km) 4 19:22 19:22 +01:38 Ukończył
5 Jacek Gruszeczka 22 parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 5 19:58 19:58 +02:14 Ukończył
6 Marian Łazarski 47 KP PSP Wąbrzeźno Mężczyźni (5km) 6 20:06 20:06 +02:22 Ukończył
7 Mariusz Bartkowski 4 Mężczyźni (5km) 7 20:13 20:16 +02:32 Ukończył
8 Wojciech Bukowski 7 Mężczyźni (5km) 8 20:16 20:16 +02:32 Ukończył
9 Sebastian Drosdowski 14 Mężczyźni (5km) 9 21:01 21:02 +03:18 Ukończył
10 Michał Wróbel 72 KMP Grudziądz Mężczyźni (5km) 10 21:22 21:22 +03:38 Ukończył
11 Tomasz Kochański 35 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 11 21:43 21:45 +04:01 Ukończył
12 Dawid Tekliński 64 Wtorkowy Trening Mężczyźni (5km) 12 22:09 22:13 +04:29 Ukończył
13 Serhii Maliarenko 141 Mężczyźni (5km) 13 22:22 22:28 +04:44 Ukończył
14 Dagmara Krefta 38 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 1 22:28 22:32 +04:48 Ukończyła
15 Bartosz Bukowski 6 Mężczyźni (5km) 14 22:33 22:33 +04:49 Ukończył
16 Teresa Łepek 48 Kobiety (5km) 2 22:46 22:47 +05:03 Ukończyła
17 Dorota Gałuszka 18 Wtorkowy Trening Kobiety (5km) 3 23:15 23:16 +05:32 Ukończyła
18 Agata Wojenko 70 Kobiety (5km) 4 23:20 23:20 +05:36 Ukończyła
19 Mateusz Wnuczek 82 Mężczyźni (5km) 15 23:19 23:24 +05:40 Ukończył
20 Janusz Michałkowski 52 Mężczyźni (5km) 16 23:57 23:57 +06:13 Ukończył
21 Wojciech Krajnik 37 Parkran Grudziądz Mężczyźni (5km) 17 24:12 24:12 +06:28 Ukończył
22 Emilia Tyburczy-Mazella 65 Kobiety (5km) 5 23:58 24:15 +06:31 Ukończyła
23 Tomasz Langowski 43 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 18 24:12 24:16 +06:32 Ukończył
24 Oliwia Rusoń 60 Nieprofesjonalni Kobiety (5km) 6 24:34 24:37 +06:53 Ukończyła
25 Jakub Zielecki 76 Mężczyźni (5km) 19 24:19 24:37 +06:53 Ukończył
26 Kornelia Drosdowska 13 Kobiety (5km) 7 24:52 24:52 +07:08 Ukończyła
27 Andrzej Goławski 91 Mężczyźni (5km) 20 24:51 24:55 +07:11 Ukończył
28 Ariel Lamkowski 87 Mężczyźni (5km) 21 24:56 24:56 +07:12 Ukończył
29 Agata Luzeńczyk 86 Kobiety (5km) 8 25:02 25:02 +07:18 Ukończyła
30 Grzegorz Żuchowski 77 Delfin Run Grudziądz Mężczyźni (5km) 22 25:08 25:08 +07:24 Ukończył
31 Joanna Worytko 71 Kobiety (5km) 9 25:07 25:11 +07:27 Ukończyła
32 Agnieszka Magdowska 50 Kobiety (5km) 10 25:16 25:21 +07:37 Ukończyła
33 Katarzyna Langowska 42 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 11 25:23 25:28 +07:44 Ukończyła
34 Mirosław Iljin 25 Parkrun Grudziadz Mężczyźni (5km) 23 25:31 25:37 +07:53 Ukończył
35 Dariusz Gumienik 88 Mężczyźni (5km) 24 26:21 26:21 +08:37 Ukończył
36 Mateusz Nowiński 55 Mężczyźni (5km) 25 26:19 26:26 +08:42 Ukończył
37 Marcin Fischer 15 Mężczyźni (5km) 26 26:36 26:36 +08:52 Ukończył
38 Barbara Wydrych 84 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 12 26:37 26:37 +08:53 Ukończyła
39 Marcin Kotz 36 Mężczyźni (5km) 27 26:42 26:42 +08:58 Ukończył
40 Jakub Ryśnik 62 Olimpia Grudziadz Mężczyźni (5km) 28 26:46 26:46 +09:02 Ukończył
41 Agnieszka Lachowicz 41 SPORT I REKREACJA DELFIN Kobiety (5km) 13 26:50 26:59 +09:15 Ukończyła
42 Rafał Zbrzeźny 74 Delfin sport i rekreacja Mężczyźni (5km) 29 26:59 26:59 +09:15 Ukończył
43 Marcin Opala 56 Mężczyźni (5km) 30 27:01 27:01 +09:17 Ukończył
44 Marzena Mączewska 51 Parkrun grudziadz Kobiety (5km) 14 27:04 27:07 +09:23 Ukończyła
45 Dawid Mykaj 78 Stomil Training Mężczyźni (5km) 31 27:09 27:09 +09:25 Ukończył
46 Artur Krupiński 79 Mężczyźni (5km) 32 27:09 27:09 +09:25 Ukończył
47 Remigiusz Tubacki 89 Mężczyźni (5km) 33 27:31 27:31 +09:47 Ukończył
48 Anna Miler 53 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 15 27:47 27:47 +10:03 Ukończyła
49 Łukasz Klich 92 Mężczyźni (5km) 34 27:43 27:56 +10:12 Ukończył
50 Michał Zakrzewski 73 Mężczyźni (5km) 35 28:07 28:07 +10:23 Ukończył
51 Roman Kęsik 31 13 WOG Grudziądz Mężczyźni (5km) 36 28:32 28:32 +10:48 Ukończył
52 Jacek Rachoń 58 Kravmaga_Fighter Mężczyźni (5km) 37 28:18 28:32 +10:48 Ukończył
53 Wioletta Macioszek 49 Parkrun Grudziądz Kobiety (5km) 16 28:24 28:35 +10:51 Ukończyła
54 Katarzyna Wiktor 66 Kobiety (5km) 17 28:38 28:38 +10:54 Ukończyła
55 Krzysztof Krzyżykowski 39 Mężczyźni (5km) 38 28:33 28:42 +10:58 Ukończył
56 Marcin Grzegorzewski 24 Mężczyźni (5km) 39 28:42 28:57 +11:13 Ukończył
57 Klara Drosdowska 12 Kobiety (5km) 18 29:14 29:15 +11:31 Ukończyła
58 Bartłomiej Gałuszka 17 Biegająca Kluska Mężczyźni (5km) 40 29:18 29:18 +11:34 Ukończył
59 Oliwia Gontowska 20 Kobiety (5km) 19 29:19 29:19 +11:35 Ukończyła
60 Arkadiusz Gontowski 21 Mężczyźni (5km) 41 29:02 29:20 +11:36 Ukończył
61 Renata Zgardowska 75 Biegam Sobie Kobiety (5km) 20 29:28 29:28 +11:44 Ukończyła
62 Marek Jankowski 26 Mężczyźni (5km) 42 29:32 29:32 +11:48 Ukończył
63 Magdalena Kłosowska 34 Fit Mania Kobiety (5km) 21 29:27 29:37 +11:53 Ukończyła
64 Justyna Jaworowska 27 Kobiety (5km) 22 29:38 29:38 +11:54 Ukończyła
65 Patryk Gruszeczka 23 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 43 29:29 29:41 +11:57 Ukończył
66 Paulina Witkowska 67 Biegam Sobie Kobiety (5km) 23 29:42 29:42 +11:58 Ukończyła
67 Martyna Kędzia 30 Kobiety (5km) 24 30:34 30:34 +12:50 Ukończyła
68 Julia Lewandowska 44 100% witaminy C Kobiety (5km) 25 30:43 30:43 +12:59 Ukończyła
69 EWELINA PAULINA Lis 45 Kobiety (5km) 26 30:49 30:49 +13:05 Ukończyła
70 Maciej Modrak 54 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 44 30:49 30:49 +13:05 Ukończył
71 Beata Kłos 33 Kobiety (5km) 27 31:17 31:17 +13:33 Ukończyła
72 Joanna Gniot 19 Diabełkowa Aś/Gmina Grudziądz Kobiety (5km) 28 31:31 31:42 +13:58 Ukończyła
73 Zbigniew Wojanowski 69 Sport i Rekreacja Delfin Mężczyźni (5km) 45 31:38 31:44 +14:00 Ukończył
74 MARYLA WOJANOWSKA 68 Delfin sport i rekreacja Kobiety (5km) 29 31:44 31:44 +14:00 Ukończyła
75 Emilian Kotecki 81 Mężczyźni (5km) 46 31:37 31:45 +14:01 Ukończył
76 Natalia Rulewska 59 Fit House Kobiety (5km) 30 32:04 32:04 +14:20 Ukończyła
77 Izabela Lisiewicz 46 Kobiety (5km) 31 31:56 32:05 +14:21 Ukończyła
78 Agnieszka Jelińska 28 Biegam bo lubię Kobiety (5km) 32 33:07 33:22 +15:38 Ukończyła
79 Malgorzata Bucka 5 Kobiety (5km) 33 33:49 33:49 +16:05 Ukończyła
80 Anna Targowska 63 Kobiety (5km) 34 33:51 34:01 +16:17 Ukończyła
81 Kinga Czarnuch 11 Kobiety (5km) 35 33:46 34:01 +16:17 Ukończyła
82 Danuta Czarnuch 10 Kobiety (5km) 36 33:46 34:01 +16:17 Ukończyła
83 Magdalena Ciekot 9 Kobiety (5km) 37 33:49 34:04 +16:20 Ukończyła
84 Justyna Chudek 8 Parkrun Grudziadz Kobiety (5km) 38 34:16 34:26 +16:42 Ukończyła
85 Kasia Kurzawińska-Jabłońska 40 Czarne Biega Kobiety (5km) 39 34:26 34:40 +16:56 Ukończyła
86 Anna Walczak 80 Parkrun Grudziadz Kobiety (5km) 40 35:52 35:52 +18:08 Ukończyła
87 Bogdan Pietruszewski 57 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (5km) 47 35:53 35:53 +18:09 Ukończył
88 Anita Hejda 90 Kobiety (5km) 41 36:34 36:41 +18:57 Ukończyła
89 Monika Bach 2 Kobiety (5km) 42 36:36 36:42 +18:58 Ukończyła


Do góry




"10km"

Msc. Imię i nazwisko Nr Klub Kat. Msc. kat. Czas netto Czas sum. Strata Status
1 Robert Litwiński 138 Vege Runners Mężczyźni (10km) 1 37:22 37:22 - Ukończył
2 Marcin Janiak 121 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (10km) 2 38:23 38:26 +01:04 Ukończył
3 Jacek Gniot 115 Mężczyźni (10km) 3 39:38 39:40 +02:18 Ukończył
4 Damian Mikrut 144 AZS WSL Poznań Mężczyźni (10km) 4 40:00 40:00 +02:38 Ukończył
5 Marcin Kulpa 134 Mężczyźni (10km) 5 41:44 41:44 +04:22 Ukończył
6 Justyna Żyła 163 LA RIVE TEAM Kobiety (10km) 1 43:16 43:16 +05:54 Ukończyła
7 Adam Kwiatkowski 136 Mężczyźni (10km) 6 43:22 43:22 +06:00 Ukończył
8 Tomasz Kunke 135 13 WOG Grudziądz Mężczyźni (10km) 7 43:13 43:22 +06:00 Ukończył
9 Mariusz Kłaczyński 129 Parkrun grudziadz Mężczyźni (10km) 8 43:43 43:46 +06:24 Ukończył
10 Andrzej Jabłoński 119 Mężczyźni (10km) 9 44:26 44:26 +07:04 Ukończył
11 ADAM BAŁDYGA 112 Mężczyźni (10km) 10 45:03 45:03 +07:41 Ukończył
12 Rafał Jasiński 122 Akademia Biegania Grudziadz Mężczyźni (10km) 11 45:19 45:29 +08:07 Ukończył
13 Jarek Szkuta 152 100% witaminy C Mężczyźni (10km) 12 45:44 45:50 +08:28 Ukończył
14 Tomasz Laskowski 137 Mężczyźni (10km) 13 45:49 45:59 +08:37 Ukończył
15 Marek Tubacki 167 KMP Grudziądz Mężczyźni (10km) 14 46:12 46:12 +08:50 Ukończył
16 Sławomir Pulkowski 150 Mężczyźni (10km) 15 46:12 46:17 +08:55 Ukończył
17 Janusz Gołębiewski 116 Mężczyźni (10km) 16 46:26 46:26 +09:04 Ukończył
18 Anna Łucka 139 Kobiety (10km) 2 47:16 47:19 +09:57 Ukończyła
19 JAROSŁAW KOSZYŃSKI 159 Sport i Rekreacja Delfin Mężczyźni (10km) 17 47:16 47:20 +09:58 Ukończył
20 Przemysław Bednarczyk 113 Dajerade Mężczyźni (10km) 18 48:37 48:37 +11:15 Ukończył
21 Jakub Jabłoński 120 Wtorkowy Trening Mężczyźni (10km) 19 48:59 49:02 +11:40 Ukończył
22 Magdalena Kalisz 125 Kobiety (10km) 3 49:15 49:21 +11:59 Ukończyła
23 Tomasz Wszelak 158 Łubudubu Mężczyźni (10km) 20 49:28 49:28 +12:06 Ukończył
24 RAFAŁ Przeczewski 149 Mężczyźni (10km) 21 49:37 49:47 +12:25 Ukończył
25 Daniel Matuszak 143 Mężczyźni (10km) 22 50:03 50:10 +12:48 Ukończył
26 Bartosz PLEWA 146 Mężczyźni (10km) 23 50:07 50:12 +12:50 Ukończył
27 Robert Lewandowski 111 Mężczyźni (10km) 24 50:11 50:23 +13:01 Ukończył
28 Kyrylo Machulin 140 Mężczyźni (10km) 25 50:23 50:29 +13:07 Ukończył
29 Marcin Jędrak 123 Mężczyźni (10km) 26 50:26 50:35 +13:13 Ukończył
30 Paweł Grzybek 166 Mężczyźni (10km) 27 50:27 50:36 +13:14 Ukończył
31 Tomasz Zimmermann 162 Mężczyźni (10km) 28 51:06 51:06 +13:44 Ukończył
32 Marek Kędziorski 127 Mężczyźni (10km) 29 51:16 51:26 +14:04 Ukończył
33 Anna Kotewicz 130 OCR Stomil Team Kobiety (10km) 4 51:53 52:05 +14:43 Ukończyła
34 Monika Kaczerowska 124 Kobiety (10km) 5 52:05 52:05 +14:43 Ukończyła
35 Łukasz Rudnicki 165 Mężczyźni (10km) 30 52:39 52:44 +15:22 Ukończył
36 Artur Wojtacki 157 AMW family Mężczyźni (10km) 31 53:11 53:11 +15:49 Ukończył
37 Błażej Maron 142 Mężczyźni (10km) 32 53:12 53:12 +15:50 Ukończył
38 Bartosz Podsiadły 147 OSP Dragacz Mężczyźni (10km) 33 53:39 53:39 +16:17 Ukończył
39 Damian Grubich 117 Parkrun Grudziądz Mężczyźni (10km) 34 53:54 53:55 +16:33 Ukończył
40 Piotr Okoński 145 Mężczyźni (10km) 35 53:58 53:58 +16:36 Ukończył
41 Anna Ziętarska 161 Kobiety (10km) 6 54:14 54:14 +16:52 Ukończyła
42 Dawid Szuchowski 154 Mężczyźni (10km) 36 54:18 54:18 +16:56 Ukończył
43 Józek Rumocki 151 SPORT I REKREACJA DELFIN Mężczyźni (10km) 37 54:22 54:22 +17:00 Ukończył
44 Tomasz Krzyżykowski 131 Mężczyźni (10km) 38 54:24 54:33 +17:11 Ukończył
45 Monika Wojtacka 156 AMW family Kobiety (10km) 7 55:18 55:18 +17:56 Ukończyła
46 Ewelina Włocka-Maron 155 Lubawa Kocha Biegać Kobiety (10km) 8 55:11 55:19 +17:57 Ukończyła
47 Katarzyna Dobucka 114 ChoNaRower.pl Kobiety (10km) 9 55:29 55:37 +18:15 Ukończyła
48 Sławomira Szkuta 153 100% witaminy C Kobiety (10km) 10 55:40 55:40 +18:18 Ukończyła
49 Marek Helak 118 WTORKOWY TRENING GRUDZIĄDZ Mężczyźni (10km) 39 57:37 57:42 +20:20 Ukończył
50 Andrzej Januszkiewicz 164 Mężczyźni (10km) 40 58:50 59:02 +21:40 Ukończył
51 Monika Przeczewska 148 Kobiety (10km) 11 59:42 59:52 +22:30 Ukończyła
52 BEATA KĘDZIORSKA 126 Kobiety (10km) 12 01:00:34 01:00:34 +23:12 Ukończyła


Do góry




Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×