Delfin Cross Run

Wyniki

Powrót

Open Imię i nazwisko Nr Klub Miejscowość Kat. Msc. kat. Czas sum. Strata Status
1 Mariusz Pawłowski 225 Kurzętnik Biega Marzęcice Open M 1 16:53 - Ukończył
2 Damian Wiśniewski 226 Grudziądz Open M 2 17:38 +45 sek. Ukończył
3 Krzysztof Białkowski 191 Gmina Gardeja Biega Rozajny Open M 3 17:38 +45 sek. Ukończył
4 Paweł Dąbrowski 134 Grudziądz Open M 4 19:06 +02:13 Ukończył
5 Robert Dyjach 213 Schumacher Team Bydgoszcz Gruczno Open M 5 19:10 +02:17 Ukończył
6 Łukasz Kowalewski 158 GMINA GARDEJA BIEGA Gardeja Open M 6 19:17 +02:24 Ukończył
7 Piotr PURWIN 165 lub wybierz z listy GRUDZIĄDZ Open M 7 19:30 +02:37 Ukończył
8 MARCIN KULPA 129 Grudziądz Open M 8 19:43 +02:50 Ukończył
9 Artur Wrzeciono 232 Grudziądz Open M 9 19:57 +03:04 Ukończył
10 Arkadiusz Kujda 201 1 Brygada Logistyczna Osielsko Open M 10 20:10 +03:17 Ukończył
11 TOMASZ STRĘCIWILK 113 Wtorkowy trening Grudziądz Open M 11 20:15 +03:22 Ukończył
12 Piotr Wolski 197 Łubudubu GRUDZIĄDZ Open M 12 20:20 +03:27 Ukończył
13 Jacek Gniot 195 Wojskowe Zakłady Uzbrojenia S.A. Grudziądz Open M 13 20:40 +03:47 Ukończył
14 Sebastian Trzciński 100 Grudziądz Open M 14 20:55 +04:02 Ukończył
15 Dawid Tekliński 185 Wtorkowy Trening Grudziądz Open M 15 20:55 +04:02 Ukończył
16 Dawid Sierdziński 229 Grudziądz Open M 16 21:01 +04:08 Ukończył
17 Tomasz Dejewski 220 Sport i Rekreacja Delfin Nowa Wieś Open M 17 21:05 +04:12 Ukończył
18 Artur Czajka 221 Grudziądz Open M 18 21:06 +04:13 Ukończył
19 Michał Wróbel 104 KMP Grudziądz Grudziądz Open M 19 21:10 +04:17 Ukończył
20 Mateusz Szczepański 230 Grudziądz Open M 20 21:14 +04:21 Ukończył
21 Szymon Kowalski 219 AGRO MIL MTB green team Wąbrzeźno Open M 21 21:18 +04:25 Ukończył
22 Piotr Kamiński 132 Wąbrzeźno Open M 22 21:18 +04:25 Ukończył
23 Mateusz Jurczyk 180 Gmina Gardeja Biega Gardeja Open M 23 21:48 +04:55 Ukończył
24 Tomasz Kunke 204 13WOG Grudziądz Grudziądz Open M 24 21:48 +04:55 Ukończył
25 ARKADIUSZ BARTOS 130 WTORKOWY TRENING GRUDZIĄDZ Grudziądz Open M 25 21:53 +05:00 Ukończył
26 jaroslaw koszynski 148 Sport i Rekreacja Delfin Biały Bór Open M 26 21:54 +05:01 Ukończył
27 Damian Grubich 178 Grudziądz Open M 27 21:56 +05:03 Ukończył
28 IRENEUSZ LIPIŃSKI 166 Grudziądz Open M 28 22:09 +05:16 Ukończył
29 Wojciech Okleja 131 Inowrocław biega Inowrocław Open M 29 22:11 +05:18 Ukończył
30 TERESA ŁEPEK 123 Płąchawy Open K 1 22:13 +05:20 Ukończyła
31 Daniel Krupinski 117 Hojnie obdarzeni Grudziądz Open M 30 22:20 +05:27 Ukończył
32 Mirosław Kamiński 198 Grudziądz Open M 31 22:22 +05:29 Ukończył
33 Henryk Chelkowski 152 Akademia Biegania Grudziądz Grudziadz Open M 32 22:22 +05:29 Ukończył
34 Daniel Matuszak 181 Grudziądz Open M 33 22:24 +05:31 Ukończył
35 Fabian Purwin 168 GRUDZIĄDZ Open M 34 22:30 +05:37 Ukończył
36 Rafał Przeczewski 121 Grudziądz Open M 35 22:31 +05:38 Ukończył
37 Katarzyna Wojnowska 188 Dolna Grupa Open K 2 22:40 +05:47 Ukończyła
38 Piotr Śleboda 231 SIR DELFIN Grudziądz Open M 36 22:44 +05:51 Ukończył
39 Anna Łucka 189 Akademia Biegania Grudziądz Grudziądz Open K 3 22:56 +06:03 Ukończyła
40 Tomasz Semeniuk 192 Iława Open M 37 23:33 +06:40 Ukończył
41 Andrzej Markuszewski 156 Trenować z Najlepszymi Grudziądz Open M 38 23:55 +07:02 Ukończył
42 Andrzej Dolewski 172 Akademia Biegania Grudziądz Grudziadz Open M 39 24:00 +07:07 Ukończył
43 ELŻBIETA HULEWICZ 173 AKADEMIA BIEGANIA GRUDZIĄDZ Grudziądz Open K 4 24:00 +07:07 Ukończyła
44 Łukaszek Fandrejewski 122 Wielki Komorsk Open M 40 24:00 +07:07 Ukończył
45 Grzegorz Czerniak 177 Mam ochotę pobiegać Nowa Wieś Open M 41 24:00 +07:07 Ukończył
46 Anna Gurzyńska 138 Grudziądz Open K 5 24:40 +07:47 Ukończyła
47 DARIUSZ JEGIERSKI 159 Amator Grudziądz Open M 42 24:46 +07:53 Ukończył
48 Bartosz Podsiadły 133 OSP Dragacz Dragacz Open M 43 24:59 +08:06 Ukończył
49 Jarosław Klawiter 143 Belfer Team Grudziądz Open M 44 25:09 +08:16 Ukończył
50 Janusz Kempa 127 Rudos Ruda Open M 45 25:31 +08:38 Ukończył
51 Marcin Schröder 207 Świecie Open M 46 25:32 +08:39 Ukończył
52 Jacek Korzeniak 224 Kisielice Open M 47 25:40 +08:47 Ukończył
53 Magdalena Kalisz 161 Białystok Open K 6 25:41 +08:48 Ukończyła
54 Jakub Słupski 227 Grudziądz Open M 48 25:41 +08:48 Ukończył
55 Jacek Wiśniewski 228 Biały Bór Open M 49 25:43 +08:50 Ukończył
56 Tomasz Makowski 103 $$$$ Ruda Open M 50 25:45 +08:52 Ukończył
57 Piotr Krajewski 208 Grudziądz Open M 51 25:46 +08:53 Ukończył
58 Rafał Chyła 153 Świerkocin Open M 52 25:51 +08:58 Ukończył
59 Artur Pieczkowski 155 Nowe Miasto lubawskie Open M 53 26:00 +09:07 Ukończył
60 Marcin Kotz 175 Grudziądz Open M 54 26:10 +09:17 Ukończył
61 Piotr Łakomy 111 Sztynwag Open M 55 26:38 +09:45 Ukończył
62 Tomasz Langowski 183 Grudziądz Open M 56 26:42 +09:49 Ukończył
63 Katarzyna Langowska 184 Grudziądz Open K 7 26:43 +09:50 Ukończyła
64 Patryk Jabłoński 107 Bez Formy Team Grudziądz Open M 57 26:45 +09:52 Ukończył
65 Zbigniew Wojanowski 150 Sport i Rekreacja Delfin Grudziądz Open M 58 27:02 +10:09 Ukończył
66 Adam Zdziarski 112 Sosnowa Team GRUDZIĄDZ Open M 59 27:05 +10:12 Ukończył
67 Marek Jankowski 174 Akademia Biegania Grudziądz Open M 60 27:07 +10:14 Ukończył
68 Dorota Kujda 202 Osielsko Open K 8 27:07 +10:14 Ukończyła
69 ANNA TOBOLSKA 200 FLORIAN Inżynieria Przeciwpożarowa Grudziądz Open K 9 27:07 +10:14 Ukończyła
70 Sylwia Urbanek 137 Grudziądz Open K 10 27:24 +10:31 Ukończyła
71 Alicja Drzyzga 203 Grudziądz Open K 11 27:24 +10:31 Ukończyła
72 MAREK TOBOLSKI 199 FLORIAN Inżynieria Przeciwpożarowa Grudziądz Open M 61 27:26 +10:33 Ukończył
73 Monika Przeczewska 120 Grudziądz Open K 12 27:38 +10:45 Ukończyła
74 Katarzyna Ziuziakowska 169 Grudziądz Open K 13 27:39 +10:46 Ukończyła
75 Paweł Polakowski 124 Grudziądz Open M 62 27:39 +10:46 Ukończył
76 Marcin Hernik 110 Grudziądz Open M 63 27:40 +10:47 Ukończył
77 Daniel Korycki 145 Grudziądz Open M 64 27:40 +10:47 Ukończył
78 Denis Tomaszewski 136 Biały Bór Open M 65 27:46 +10:53 Ukończył
79 Renata Szmidt 179 Grudziądz Open K 14 27:46 +10:53 Ukończyła
80 Piotr Wiśniewski 209 Akademia Biegania Grudziądz Open M 66 28:06 +11:13 Ukończył
81 Grażyna Brac 182 Grudziądz Open K 15 28:13 +11:20 Ukończyła
82 ROLAND GURSKI 128 Grudziądz Open M 67 28:17 +11:24 Ukończył
83 Radosław Zieliński 215 Bydgoszcz Open M 68 28:18 +11:25 Ukończył
84 Joanna Kalinowska 222 Delfin sport i rekreacja Grudziądz Open K 16 28:23 +11:30 Ukończyła
85 Józek Rumocki 218 SPORT IREKREACJA DELFIN Grudziądz Open M 69 28:24 +11:31 Ukończył
86 MARIAN BRAC 196 1956 Grudziądz Open M 70 28:36 +11:43 Ukończył
87 Grzegorz Szytniewski 108 Sosnowa Team Grudziądz Grudziądz Open M 71 29:06 +12:13 Ukończył
88 Sebastian Grucza 135 Grudziądz Open M 72 29:29 +12:36 Ukończył
89 GRZEGORZ PĘK 206 żołnierze GRUPA Open M 73 29:40 +12:47 Ukończył
90 Łukasz Pulchny 118 Grudziądz Open M 74 29:45 +12:52 Ukończył
91 Magdalena Pulchny 119 Grudziądz Open K 17 29:45 +12:52 Ukończyła
92 BEATA PURWIN 164 lub wybierz z listy GRUDZIĄDZ Open K 18 29:48 +12:55 Ukończyła
93 Dorota Chylińska 216 Grudziądz Open K 19 29:49 +12:56 Ukończyła
94 Anna Wiśniewska 210 Akademia Biegania Grudziądz Open K 20 29:49 +12:56 Ukończyła
95 Rafał Zbrzeźny 176 Delfin Piaski Open M 75 29:50 +12:57 Ukończył
96 Ilona Wszelak 205 Łubudubu Pieńki Królewskie Open K 21 30:29 +13:36 Ukończyła
97 Ania Sereda 214 ŁUBUDUBU Grudziądz Open K 22 30:29 +13:36 Ukończyła
98 Piotr Duchała 212 Kwidzyn Biega Kwidzyn Open M 76 30:42 +13:49 Ukończył
99 Grażyna Sandecka 233 Junoszyno Open K 23 30:43 +13:50 Ukończyła
100 Sylwia Grabowska 139 Mały Rudnik Open K 24 31:05 +14:12 Ukończyła
101 Wojciech Grabowski 147 Grudziadz Open M 77 31:05 +14:12 Ukończył
102 Grażyna Gąsior 116 Grudziądzka Fit mama Grudziądz Open K 25 31:05 +14:12 Ukończyła
103 Bartłomiej Gałuszka 193 Koło Przewodników PTTK Grudziądz Grudziądz Open M 78 31:06 +14:13 Ukończył
104 Urszula Zielke 141 Grudziądz Open K 26 31:10 +14:17 Ukończyła
105 Paulina Pudlewska 142 Fit House Grudziądz Open K 27 31:17 +14:24 Ukończyła
106 Jolanta Trzcinska 151 Akademia Biegania Grudziądz Grudziądz Open K 28 31:49 +14:56 Ukończyła
107 Angelika Karwowska 160 Akademia Biegania Grudziądz Grudziądz Open K 29 31:49 +14:56 Ukończyła
108 Magdalena Jaworska-Nizioł 211 Akademia Biegania Grudziądz GRUDZIĄDZ Open K 30 32:31 +15:38 Ukończyła
109 ZANETA LIPIŃSKA 167 Grudziądz Open K 31 32:32 +15:39 Ukończyła
110 iwona dziekan 186 Akademia Biegania Grudziądz Grudziądz Open K 32 32:32 +15:39 Ukończyła
111 Natalia Rulewska 140 Grudziadz Open K 33 32:35 +15:42 Ukończyła
112 Anna Dąbrowska 149 Grudziądz Open K 34 32:36 +15:43 Ukończyła
113 JUSTYNA STRĘCIWILK 114 Vadain Running club Grudziądz Open K 35 33:07 +16:14 Ukończyła
114 Elżbieta Kucharczyk 194 Grudziądz Open K 36 33:47 +16:54 Ukończyła
115 Joanna Mroczkowska 171 Kwidzyn Open K 37 34:10 +17:17 Ukończyła
116 Magdalena Pawlak 109 Grudziądz Open K 38 36:38 +19:45 Ukończyła
117 Joanna Skorek 105 Grudziądz Open K 39 36:38 +19:45 Ukończyła
118 Kamila Skowrońska 106 Sport i rekreacja Delfin Grudziądz Open K 40 37:37 +20:44 Ukończyła
119 Katarzyna Schwertfeger 154 Ruda Open K 41 37:37 +20:44 Ukończyła
120 Anna Wołoszyn 102 Sport i Rekreacja Delfin Mały Rudnik Open K 42 37:37 +20:44 Ukończyła


Do góry

Ta strona używa technologii cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na jej używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
×